zaten kusup kizmamin sebebi nunarasinu degistirmemesi .. Takmiyorm artk uzun zaman gecti ustunden esimin face sifresini biliyorm giriyorm arada sadece yazip dertlesmek istedm buraya yazinca rahatliyorm.Bence esinizin tek sucu bundan size bahsetmemesi. Ve numarasini degistirmemesi. Kadinin psikolog destek almasi gerektigi kesin ama.
Mesaj bolumune girmekle cok iyi yapmissiniz, iciniz rahatlamistir. Cevap da vermiyormus esiniz. Bence siz de unutmaya calisin
evet ama ayni kisi degilmis .Biraz önce düğün günü esinize platonik bir kadinla karsilastiginizdan mi bahsetmiştiniz???
esime cok kizdm kavga ettik biz
esim gorsel olarak yakisikli biri ve yasi 30 benden once iliskisi cok olms bana cogunu anlatti bastan bil zamaninda bu hatalari yaptm dedi bende nisanliyken gecmis gecmuste kaldi benden sonrasi onemli olan dedm ve gectm .Biraz önce düğün günü esinize platonik bir kadinla karsilastiginizdan mi bahsetmiştiniz???
boyle bisey basiniza gelse siz susarmiydnz burda bagirip cagiran bir koca yok susaym tabiki sorgulayacambütün kadınlar eşinin peşinde mi anlamadım ki ?
e hani eziktin kavga edemiyordun ?
yani bu olay eşin ile aranda baya önce mi yaşandı demek oluyor buzaten kusup kizmamin sebebi nunarasinu degistirmemesi .. Takmiyorm artk uzun zaman gecti ustunden esimin face sifresini biliyorm giriyorm arada sadece yazip dertlesmek istedm buraya yazinca rahatliyorm.
evet ama ayni kisi degilmis .
Kafa buluyor bizle :)bütün kadınlar eşinin peşinde mi anlamadım ki ?
e hani eziktin kavga edemiyordun ?
esim gorsel olarak yakisikli biri ve yasi 30 benden once iliskisi cok olms bana cogunu anlatti bastan bil zamaninda bu hatalari yaptm dedi bende nisanliyken gecmis gecmuste kaldi benden sonrasi onemli olan dedm ve gectm .
Çok sinirlendim arsız kadına
Bence kadının yazdıklarını kopyala eşine gönder hala neden eşinizin ensesinde...
boyle bisey basiniza gelse siz susarmiydnz burda bagirip cagiran bir koca yok susaym tabiki sorgulayacam
esim benle evlenmeden tanismadan cok once olan bisey zaten biz tanistiktan sonra evli bir bayanla gorustugunu soyledi bastan bil dedi bende gecmisiyle yargilamadm onunla Allah arasinda olan bisey Allah affetsin dedim benim kizmam numarasini dgistirmemis olmasi.yani bu olay eşin ile aranda baya önce mi yaşandı demek oluyor bu
ne kadar önce
eşinin suçu yokmuş .
kadın hala yazıyor . ne ar ne namus . evli üstelik
eşinin hatası dediğin gibi tek bir yerde var .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?