ben ezik degilim herseye verecek cevabim var sadece esim ofkeli oldugu zaman susmayi tercih ediyorm konu uzamasn diye ama esim bunu eziklik olarak gordu .sormakla kavga etmek arasında fark var ..
ayrıca yanlış gördüğün şeyi sorup cevap aramak ezik olmadığının kanıtıdır..
olay benim başıma ne geldiği yada geleceği değil ben tepkinize yorum yaptım..
esim benle evlenmeden tanismadan cok once olan bisey zaten biz tanistiktan sonra evli bir bayanla gorustugunu soyledi bastan bil dedi bende gecmisiyle yargilamadm onunla Allah arasinda olan bisey Allah affetsin dedim benim kizmam numarasini dgistirmemis olmasi.
ben ezik degilim herseye verecek cevabim var sadece esim ofkeli oldugu zaman susmayi tercih ediyorm konu uzamasn diye ama esim bunu eziklik olarak gordu .
bu yasadiklarm gecmiste olan seyler kadinlar klubune yeni katildim yasadigim olaylari burda yazip dertlesmek iyi geldi bu yuzden ust uste yaziyorm yoksa olaylar yeni degil.Bu olayla ilgili bir suçu olmayabilir ama geçmişi geleceğinin teminatıdır diyerek çok fazla güvenmemeyi bilmelisin.Bu demek değildir sürekli peşinde ol, takip et..En çok kendine güven Azcık ölç tart biç.Bebeği de buna göre yaparsın.Sen de kendini toparla bence hergün dert üstüne dert...
Selam arkadaslar yine ben bu sitede bi kac gundur varim ve buraya yazmak sizlerden gorus ve yorum almak bana iyi geliyor daha once yasadigim olaylari kimseye soyleyemedigim icimde kalanlar yazmak bir nevi iyi geliyor rahatlatiyor yine bundan 5ay once yasadigim biseyi anlatmak istiyorm. Ben normalde face kullanmiyorum bazen erkek kardesimin sifresini biliyorm onun facesinden giyim sayfalarina falan bakiyorm birde messenger dan ailemden uzaktan oldugum icin ara ara goruntulu konusuyordm neyse bir ara bisey fark ettm arkadas listesinde messenger da listendeki numaralara ait facelerde gorunuyor esimin numarasina ait bir kadin facesi gorunce sok oldum hemen faceden o ismi aradim buldum kadin duvarinda esimi ne kadar sevdiginu falan yazmis hep ask sozleri aci cektigini onun icin deli oldugunu neden kendisiyle gorusmuyormus neden uzak duruyormus bu tur sitemli paylasimlar vardi inanamadm esim isten geldi hemen bunun hesabini sordm bana dediki senden once olan biseydi kadin beni unutamadi rahatsz etmis kac defa birde utanmaz evliymis esime cok kizdm kavga ettik biz nisanlanmadan once bana daha once evli bi kadinla gorustugunu bundan dolayi cok pisman oldugunu anlatmisti bende gecmisiyle yargilamadm onemli olan benden sonrasidir dedim gectm. Bu olayda benim kizdigim nokta esim kendi numarasina bu kadina face acmis benim bunu gorme ihtimalimi dusunmeden numarasini degistirmemesi yada numarana ait faceyi yeni sifre isteyip dondurabilirdi gunlerce konusmadm onunla cok ofkelendm bana numarasinu degistirecegini soyledi. Ben bir gece o uyurken kendi hesabimdan o faceye giris yaptm yeni sifre istedm esimin numarasina geldi kodu yazdm girdm bunu icimi rahatlatmak adina yaptm msj bolumune girdm kadin esime defalarca msj yazmis ama hic birine cevap yazmamis esim aksine hep terslemis benle gorusmeye basladigi tarihten itibaren cevap vermeyide kesmis kadinin duvarinda soyle yazilar vardi "ben senin kokunu dahi alamazken o senin yaninda" seni benden alikoyan nedir " seni unutamiyorum cektigim izdirabi bir bilsen" sesine hasret kaldm vs vs sacma sapan bunlari gorunce ne yapacagimi nasil dusunecegimi bilemedm o facenjn sifresini degistirip dondurdm. Bu kadini gorumcelerim bile biliyorlar esimin pesini biraksn diye cok ugrasmislar tam bir bas belasiyms simdi bir alakamiz yok zaten kadinin kuyruk acisi esimin ben hayatinda olmadan cok once kendisini birakmasiymis Allah islah etsin boyle insanlari esiminde hatasi var elbette onada cok kizdm sonra dusundm ben hayatina girdiktn sonra bir hatasi olmadi benden once olanlarla onu yargilamamaya soz verdm .. Olanlar bunlar iste arkadaslar bu yasadiklarimi kimseye anlatamam o yuzden buraya yazmak icimi rahatlatiyor sizlerle dertlesmek iyi geldi herkese tesekkurler.
Selam arkadaslar yine ben bu sitede bi kac gundur varim ve buraya yazmak sizlerden gorus ve yorum almak bana iyi geliyor daha once yasadigim olaylari kimseye soyleyemedigim icimde kalanlar yazmak bir nevi iyi geliyor rahatlatiyor yine bundan 5ay once yasadigim biseyi anlatmak istiyorm. Ben normalde face kullanmiyorum bazen erkek kardesimin sifresini biliyorm onun facesinden giyim sayfalarina falan bakiyorm birde messenger dan ailemden uzaktan oldugum icin ara ara goruntulu konusuyordm neyse bir ara bisey fark ettm arkadas listesinde messenger da listendeki numaralara ait facelerde gorunuyor esimin numarasina ait bir kadin facesi gorunce sok oldum hemen faceden o ismi aradim buldum kadin duvarinda esimi ne kadar sevdiginu falan yazmis hep ask sozleri aci cektigini onun icin deli oldugunu neden kendisiyle gorusmuyormus neden uzak duruyormus bu tur sitemli paylasimlar vardi inanamadm esim isten geldi hemen bunun hesabini sordm bana dediki senden once olan biseydi kadin beni unutamadi rahatsz etmis kac defa birde utanmaz evliymis esime cok kizdm kavga ettik biz nisanlanmadan once bana daha once evli bi kadinla gorustugunu bundan dolayi cok pisman oldugunu anlatmisti bende gecmisiyle yargilamadm onemli olan benden sonrasidir dedim gectm. Bu olayda benim kizdigim nokta esim kendi numarasina bu kadina face acmis benim bunu gorme ihtimalimi dusunmeden numarasini degistirmemesi yada numarana ait faceyi yeni sifre isteyip dondurabilirdi gunlerce konusmadm onunla cok ofkelendm bana numarasinu degistirecegini soyledi. Ben bir gece o uyurken kendi hesabimdan o faceye giris yaptm yeni sifre istedm esimin numarasina geldi kodu yazdm girdm bunu icimi rahatlatmak adina yaptm msj bolumune girdm kadin esime defalarca msj yazmis ama hic birine cevap yazmamis esim aksine hep terslemis benle gorusmeye basladigi tarihten itibaren cevap vermeyide kesmis kadinin duvarinda soyle yazilar vardi "ben senin kokunu dahi alamazken o senin yaninda" seni benden alikoyan nedir " seni unutamiyorum cektigim izdirabi bir bilsen" sesine hasret kaldm vs vs sacma sapan bunlari gorunce ne yapacagimi nasil dusunecegimi bilemedm o facenjn sifresini degistirip dondurdm. Bu kadini gorumcelerim bile biliyorlar esimin pesini biraksn diye cok ugrasmislar tam bir bas belasiyms simdi bir alakamiz yok zaten kadinin kuyruk acisi esimin ben hayatinda olmadan cok once kendisini birakmasiymis Allah islah etsin boyle insanlari esiminde hatasi var elbette onada cok kizdm sonra dusundm ben hayatina girdiktn sonra bir hatasi olmadi benden once olanlarla onu yargilamamaya soz verdm .. Olanlar bunlar iste arkadaslar bu yasadiklarimi kimseye anlatamam o yuzden buraya yazmak icimi rahatlatiyor sizlerle dertlesmek iyi geldi herkese tesekkurler.
kesinlikle evliligimize yansitmiyorm sadece yazip dertlesip icimde kalani birilerine aktarip kurtulmak istedm baska amacim yok .Dünyadaki tüm kadinlar kocaniza asik değildir diye düşünüyorum. Ben degilim sahsen :)
Bırakın gecmis gecmiste kalmistir iste.
Evliyseniz ve hala yansiyorsa iliskinize o baska bir durum.
Yoksa hepimiz sevgililerimizin, eslerimizin iliski secerelerini cikaralim her gün birisini kafaya takalim.
Olmaz ki. kendinize kaliteli vakit gecirebileceginiz mesguliyetler bulun.
Yok Can'ım ben de genele bakarak konuştum herhalde 5 10 yıllık evli değilsin bunları 1 yıl 2 yıl gibi sürede yaşadıysan üst üste yaşamışsın demektir.Seninde kendini toparlamaya ihtiyacın var.Eşinin suçu yok gibi fakat senden önceki hayatı ilgilendirmediği doğru yalnız evli bir kadınla ilişki yaşayıp o bayanın eşine karşı çocuğuna karşı Allah korkusu olmayan biri..Bu bilinçteki Ada'm degişirmi bilmiyorum.O yüzden kendi ayaklarının üstünde dur çocuğa sonra yoğunlaş dedim Can'ım.Allah doğru yoldan şaşırtmasın.bu yasadiklarm gecmiste olan seyler kadinlar klubune yeni katildim yasadigim olaylari burda yazip dertlesmek iyi geldi bu yuzden ust uste yaziyorm yoksa olaylar yeni degil.
Kadın gerçekten arsızmış, eşiniz cevap yazmamış, terslemiş bunu kendi gözlerinizle görmüşsünüz kadının dengesizliğinin hesabını kendi mutluluğunuza kesmeyin, gelmiş geçmiş.Yalnız evli bir kadın ne cesaret sosyal paylaşım sitesinde açık bir şekilde başka erkeğe aşk mesajları paylaşıyor ve eşi bunu nasıl görmüyor burası çok ilginç.Selam arkadaslar yine ben bu sitede bi kac gundur varim ve buraya yazmak sizlerden gorus ve yorum almak bana iyi geliyor daha once yasadigim olaylari kimseye soyleyemedigim icimde kalanlar yazmak bir nevi iyi geliyor rahatlatiyor yine bundan 5ay once yasadigim biseyi anlatmak istiyorm. Ben normalde face kullanmiyorum bazen erkek kardesimin sifresini biliyorm onun facesinden giyim sayfalarina falan bakiyorm birde messenger dan ailemden uzaktan oldugum icin ara ara goruntulu konusuyordm neyse bir ara bisey fark ettm arkadas listesinde messenger da listendeki numaralara ait facelerde gorunuyor esimin numarasina ait bir kadin facesi gorunce sok oldum hemen faceden o ismi aradim buldum kadin duvarinda esimi ne kadar sevdiginu falan yazmis hep ask sozleri aci cektigini onun icin deli oldugunu neden kendisiyle gorusmuyormus neden uzak duruyormus bu tur sitemli paylasimlar vardi inanamadm esim isten geldi hemen bunun hesabini sordm bana dediki senden once olan biseydi kadin beni unutamadi rahatsz etmis kac defa birde utanmaz evliymis
arkadaslar yorumlariniz cok kirici herkese tek tek yazmam mi gerekiyor sadece kimseye anlatamadiklarimi buraya yazip dertlesmek istedm baskada bir amacm yok hata yapmisin anlasilan kusura bakmayin.eşiniz ingiltere prensi henry filan mı acaba tüm kadınlar ona aşık? bence kocanızdan başka bi meşgale bulun kendinize.
fake hesap acmis kendi adi degil birde utanmaz esimin soyadini kullanmis.Kadın gerçekten arsızmış, eşiniz cevap yazmamış, terslemiş bunu kendi gözlerinizle görmüşsünüz kadının dengesizliğinin hesabını kendi mutluluğunuza kesmeyin, gelmiş geçmiş.Yalnız evli bir kadın ne cesaret sosyal paylaşım sitesinde açık bir şekilde başka erkeğe aşk mesajları paylaşıyor ve eşi bunu nasıl görmüyor burası çok ilginç.
arkadaslar yorumlariniz cok kirici herkese tek tek yazmam mi gerekiyor sadece kimseye anlatamadiklarimi buraya yazip dertlesmek istedm baskada bir amacm yok hata yapmisin anlasilan kusura bakmayin.
ahh keske biraz yorumlari okusaniz tek tek herkese yazmam gerekiyor sanirm bunlar gecmiste yasadigim olaylar kimseye anlatadgm icin bu siteye yaziyorum dertlesmek amaciyla yazdm olaylar yenu degilEğer taşlanmayacaksam konu sahibi fake gibi.
2 günde 4 konu.
Evli bir kadın nasıl nasıl facebookda öyle paylaşımlar yapabiliyor?
Bütün herkes eşinize aşık falan.
İlginç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?