Eşinize aşık birinin oldugunu bilseniz..

ben ezik degilim herseye verecek cevabim var sadece esim ofkeli oldugu zaman susmayi tercih ediyorm konu uzamasn diye ama esim bunu eziklik olarak gordu .

Pişman olduğunu söyledi mi?
İyi cesaret etmişsiniz.

ben ezik degilim herseye verecek cevabim var sadece esim ofkeli oldugu zaman susmayi tercih ediyorm konu uzamasn diye ama esim bunu eziklik olarak gordu .

bana da ezik gibi gelmedin zaten..
ama başka sorunların var.. geçmişle yaşama.. kendine meşgale bul.. kitap oku kursa falan git.. eşinin eski ilişkilerini düşünüp düşünüp durma..

bu yasadiklarm gecmiste olan seyler kadinlar klubune yeni katildim yasadigim olaylari burda yazip dertlesmek iyi geldi bu yuzden ust uste yaziyorm yoksa olaylar yeni degil.

Eşinizin bi suçu yok ama bundan sonra ne olumlu ne olumsuz hicbirsey yazmasın zamanla vazgececektir. Bide numarayı yazdığınızda o bayanın çıkmasının sebebi bence daha evvel bu numarayı o bayanın kullanması ya da zamanında beraber açmış olmaları. Numara bulamamislardir eşinizin numarasini kullanmışlardır. Ama çok büyük bi sıkıntı değil benim eşimin peşinde de öyle 2 belalısı vardı biri şükür evlendi çocuk sahibi oldu öbürü zaten farklı şehirde

kesinlikle evliligimize yansitmiyorm sadece yazip dertlesip icimde kalani birilerine aktarip kurtulmak istedm baska amacim yok .

bu yasadiklarm gecmiste olan seyler kadinlar klubune yeni katildim yasadigim olaylari burda yazip dertlesmek iyi geldi bu yuzden ust uste yaziyorm yoksa olaylar yeni degil.
Yok Can'ım ben de genele bakarak konuştum herhalde 5 10 yıllık evli değilsin bunları 1 yıl 2 yıl gibi sürede yaşadıysan üst üste yaşamışsın demektir.Seninde kendini toparlamaya ihtiyacın var.Eşinin suçu yok gibi fakat senden önceki hayatı ilgilendirmediği doğru yalnız evli bir kadınla ilişki yaşayıp o bayanın eşine karşı çocuğuna karşı Allah korkusu olmayan biri..Bu bilinçteki Ada'm degişirmi bilmiyorum.O yüzden kendi ayaklarının üstünde dur çocuğa sonra yoğunlaş dedim Can'ım.Allah doğru yoldan şaşırtmasın.

Evli kadın nasıl yazıyor çekinmeden duvarına ? Biri görse ? Özel mesaj fln olsa anlarımda.. tuhaf..

olabilir böyle bır şey, ama eşinizin de ona tamamen hayır dedıgınden emın olun. yoksa sardırırsın başına. cok devam ederse eşini o kadının eşi varsa ona soyleyecegını soyleyebılırsın yani eşinin de gözu korksun daha yavşamasına ızın vermesın bu kadının, onun da hosuna gıdıyor olabilir dkkat et

Kadın gerçekten arsızmış, eşiniz cevap yazmamış, terslemiş bunu kendi gözlerinizle görmüşsünüz kadının dengesizliğinin hesabını kendi mutluluğunuza kesmeyin, gelmiş geçmiş.Yalnız evli bir kadın ne cesaret sosyal paylaşım sitesinde açık bir şekilde başka erkeğe aşk mesajları paylaşıyor ve eşi bunu nasıl görmüyor burası çok ilginç.

eşiniz ingiltere prensi henry filan mı acaba tüm kadınlar ona aşık? bence kocanızdan başka bi meşgale bulun kendinize.
arkadaslar yorumlariniz cok kirici herkese tek tek yazmam mi gerekiyor sadece kimseye anlatamadiklarimi buraya yazip dertlesmek istedm baskada bir amacm yok hata yapmisin anlasilan kusura bakmayin.

Eğer taşlanmayacaksam konu sahibi fake gibi.
2 günde 4 konu.
Evli bir kadın nasıl nasıl facebookda öyle paylaşımlar yapabiliyor?
Bütün herkes eşinize aşık falan.
İlginç.

fake hesap acmis kendi adi degil birde utanmaz esimin soyadini kullanmis.

arkadaslar yorumlariniz cok kirici herkese tek tek yazmam mi gerekiyor sadece kimseye anlatamadiklarimi buraya yazip dertlesmek istedm baskada bir amacm yok hata yapmisin anlasilan kusura bakmayin.

Gercekten öyle bazen çok tuhaf yorumlar okuyorum yani yorum yazmak için yorum yazanlar var. Gerçekten fikrini belirtmek amaçlı değil.

Eğer taşlanmayacaksam konu sahibi fake gibi.
2 günde 4 konu.
Evli bir kadın nasıl nasıl facebookda öyle paylaşımlar yapabiliyor?
Bütün herkes eşinize aşık falan.
İlginç.
ahh keske biraz yorumlari okusaniz tek tek herkese yazmam gerekiyor sanirm bunlar gecmiste yasadigim olaylar kimseye anlatadgm icin bu siteye yaziyorum dertlesmek amaciyla yazdm olaylar yenu degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…