Eşinize aşık birinin oldugunu bilseniz..

Çünkü eşin kendisini unutturmuyor
Bu olayda bir günahı yoktur kabul ama sürekli geçmiş, o kadınla birlikte oldum, bu kadınla takıldım bla bla ... Kusura bakma bu dürüstlük değil. Eşin flörtöz bir adam, ona buna yeşil ışık yakıyor sonra da suçum yok ayağına yatıyor, dürüstlük adı altında da sana söylüyor, bil istedim mazeretiyle, geçsin bunları. Ortada bir telefon numarası var, o kadar dürüst, o kadar iyi niyetli adam senin haberin bile olmadan numarasını değiştirirdi. Kusura bakma eşin geçmişindeki kadınları rafta tutuyor, diğer yandan da seni sağlama alıyor ters bir durum olursa savunması olsun diye. Bu devirde kim kimi unutamıyor ya, Don Juan mı bu adam, ne yakışıklısı bırakın bu avuntuları

Bence esın o kadını engellesın hıc cevap bıle vermesın.ben bu olayda sunu gordum esının o kadına ılgısı yok ama begenılmek pohpohlanmak hosuna gıtmıs egosunu tatmıs etmıs o kadınla

+1

Yapmayın bayanlar kandırmayın kendinizi 'geçmiş geçmişte kalmış benden öncekiler beni ilgilendirmiyor benden sonrasına bakarım' avutmacalarını

Konu özelinde sormuyorum da sebep?
Eşlerimizin geçmişte yaşadığı ilişkiler neden bizi ilgilendirsin? Ya da bizim geçmişte yaşadıklarımız neden eşlerimizin ilgi alanına girsin?
Ve bu neden kendimizi avutmak olsun?

esinizin tek sucu burda noyu degitirmemesi hayatinda artik siz varsaniz bunu yapmali saygisi olmali size karsi herseyden once eempati yapsin bakalim ne dusunuyor esiniz size gore .

Hiç merak etmeyen aklına takılmayan kadın ve erkek oranı az da o yüzden. Heleki konu sahibinin gibi bir eşe sahipseniz bu bir avutmacadır.

Hiç merak etmeyen aklına takılmayan kadın ve erkek oranı az da o yüzden. Heleki konu sahibinin gibi bir eşe sahipseniz bu bir avutmacadır.

Araştırma yapıp istatistik çıkarttınız herhalde oranlardan bahsettiğinize göre.
Tatmin olmadım, neyse...

Sen eziksin diyen bir kocanın sevdiğine ihtimal vermiyorum.
Birlikte olduklarını mühürlemiş mi ki kimse vazgeçemiyor unutamıyor vs?
Hiçte masum gelmedi bana.
Ayrıca yazmak içini rahatlatıyorsa konu açmak yerine "farzet ki o burayı okuyacak" veya "sevgili günlük" başlığına yazabilirsin daha mantıklı.

Yahu ne mühürlemesi, görsel olarak yakışıklı biriymiş işte adam, napsın bütün kadınlar başka ?

Yahu ne mühürlemesi, görsel olarak yakışıklı biriymiş işte adam, napsın bütün kadınlar başka ?
Kime göre neye göre yakışıklı?
Kirpiye yavrusu pamuk görünürmüş
Adam kuyruk sallıyor ki kadınlar unutamıyor haliyle.
Yoksa işlem gören adamı face duvarlarında niye beklesinler dimi ama.

ben şimdi hatırladım,türk filmi kıvamında restoranda ağlayan kadın,gelinliğiyle restorana giren konu sahibi ve onun görsel olarak yakışıklı olan kocası

diğer konuda zaten bununla ilgili değil miydi?

Kime göre neye göre yakışıklı?
Kirpiye yavrusu pamuk görünürmüş
Adam kuyruk sallıyor ki kadınlar unutamıyor haliyle.
Yoksa işlem gören adamı face duvarlarında niye beklesinler dimi ama.
Konu sahibi nin hayallerini yıkmaya değmez, anlamıyosun sen işte görsel olarak ya-kı-şık-lı ! Net..

görsel olarak yakışıklı ne :)

benimkinin beyni çok yakışıklı mesela,düşünsel olarak yakışıklı bi adam
Ah canım Allah herkese o dediğinden versin, ne diyim

Konu sahibi nin hayallerini yıkmaya değmez, anlamıyosun sen işte görsel olarak ya-kı-şık-lı ! Net..

Kızlar ben bunu göndermeden geri silmiştim hatta devamıda vardı bunun :)) nasıl olmuşta yayınlanmış anlamadım

Bazen böyle tuhaf şeyler oluyor burda :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…