Madem öyle. Tek seferde hepsini yazmak yerine problemlerinizi tek tek çözerek konu açmaya ne dersiniz?ahh keske biraz yorumlari okusaniz tek tek herkese yazmam gerekiyor sanirm bunlar gecmiste yasadigim olaylar kimseye anlatadgm icin bu siteye yaziyorum dertlesmek amaciyla yazdm olaylar yenu degil
kimse kimsenin halinden anlamiyor elestirmek icin konusuyorlar sanki birde elestirmeden once yazdiklarima baksalar tek tek herkese aciklama yapiyormGercekten öyle bazen çok tuhaf yorumlar okuyorum yani yorum yazmak için yorum yazanlar var. Gerçekten fikrini belirtmek amaçlı değil.
boşverin takıntılı saçma sapan biri için kendinizi üzmeyin, işi gücü yok demek ki nelerle uğraşıyor .fake hesap acmis kendi adi degil birde utanmaz esimin soyadini kullanmis.
sitede daha cok yeniyim hesabima girip bakabilirsnz ilk bir yazi paylastm melegimi kaybetmemle ilgili ondan sonra muthis bir rahatlama geldi terapi gibi icime biriktirdiklerimi hep yazmak istedmMadem öyle. Tek seferde hepsini yazmak yerine problemlerinizi tek tek çözerek konu açmaya ne dersiniz?
esim 30yasinda benden once cok iliskisi olmus .. Bu farkli bir kadjn hemde evliKız bu hangi kadın? Diğer konudaki kadın mı yoksa başkası mı? Başkasıysa eşin de az Behlül değilmiş yani...
sorun arayisi icinde degilim yazida soyledigim sadece icimdekileri yazip rahatlamak istedm buraya yazmak iyi geldi sadece buuAz öncede konu açtın. Her iki konuda da eşimin bir yanlışını görmedim mutluyuz diyorsun. Ee ne diye bu aranış..? Sorun mu arıyorsun?
Bence eşine güveniyorsan hiç takma kafana :)sorun arayisi icinde degilim yazida soyledigim sadece icimdekileri yazip rahatlamak istedm buraya yazmak iyi geldi sadece buu
amin haklisin aslinda akil akildan ustundur buraya yazip sizlerin gorusunu almak iyi geliyor tesekkurler keske herkes guzel akil verse elestirmese neyse ..Yok Can'ım ben de genele bakarak konuştum herhalde 5 10 yıllık evli değilsin bunları 1 yıl 2 yıl gibi sürede yaşadıysan üst üste yaşamışsın demektir.Seninde kendini toparlamaya ihtiyacın var.Eşinin suçu yok gibi fakat senden önceki hayatı ilgilendirmediği doğru yalnız evli bir kadınla ilişki yaşayıp o bayanın eşine karşı çocuğuna karşı Allah korkusu olmayan biri..Bu bilinçteki Ada'm degişirmi bilmiyorum.O yüzden kendi ayaklarının üstünde dur çocuğa sonra yoğunlaş dedim Can'ım.Allah doğru yoldan şaşırtmasın.
Bak canım bir sürü ilişkisi olması başka düğün gecesi o kadının size baka baka ağlaması, evli bir kadının eşinizin evli olduğunu bildiği halde duvarına bir şeyler yazması başka. Yani eşini kimse unutamıyor galiba ben anlamadım. İlla birçok ilişki yaşayan erkek ya da kadın vardır hepsinin eski sevgilisi ya da sevgilileri böyle davransa oooo....esim 30yasinda benden once cok iliskisi olmus .. Bu farkli bir kadjn hemde evli
iste bende buna anlam veremedm esim benim hayatima giren ilk erkek muhafazakar biriym hep uzak durdm bu durumlar karsisinda nasil tepki verecegimi bile bilemedm 1yil nisanli kaldik esimle hic kotu biseyini gormedm ama bu kadinlarinda neden onu unutamadgni bende anlamadmBak canım bir sürü ilişkisi olması başka düğün gecesi o kadının size baka baka ağlaması, evli bir kadının eşinizin evli olduğunu bildiği halde duvarına bir şeyler yazması başka. Yani eşini kimse unutamıyor galiba ben anlamadım. İlla birçok ilişki yaşayan erkek ya da kadın vardır hepsinin eski sevgilisi ya da sevgilileri böyle davransa oooo....
haklisin.. Gorumcem akli basinda biri bana dediki ona belli etmeden gozun ustunde olsn erkekler eslerinin kendilerine guvenmediklerini hissederlerse bisey yoksa ortada bile yaparlar dedi bu her erkek icin gecerlidr ben esime sana guveniyorm dedim ama genede gozum onda :)Vallaha salon kadini cizgimden kayar yolardim o kadini:/
Kadina mesaj at esine soylerim de esininde yularini siki tut belli olmaz belki yuzveriyodur kemalim yapmaz demesin kimse insan oglu sonucta yapabilir
Önce kendini düşünürsen Mutlu olursun.Kendin için birşeyler yap ki aklın karışmasın.Hiç üzerine de düşme eşinin bi havalara giriyorlar o Zaman.amin haklisin aslinda akil akildan ustundur buraya yazip sizlerin gorusunu almak iyi geliyor tesekkurler keske herkes guzel akil verse elestirmese neyse ..
eger kadina bisey deseydin onun yuzunden evimde huzursuzluk ciktigini bilse sevinirdi buna firsat vermek istemedm kocasindan korkan biri oldugunu sanmiyorm oyle olsa bunlari yapmaya cesareti olmazdi.Vallaha salon kadini cizgimden kayar yolardim o kadini:/
Kadina mesaj at esine soylerim de esininde yularini siki tut belli olmaz belki yuzveriyodur kemalim yapmaz demesin kimse insan oglu sonucta yapabilir
haklisiniz bende sizin gibi dusunuyorm esime belli etmesemde gozum ustunde. Bide tuhaf olan kendi evli bi kadinla gorustugu icin kadinlara guveni yok ilk evlendigimiz zamanlar perde acmama bile izin vermiyordu simdi bunlari aştk cok sukurEşiniz masum değil bence.
Evli bir kadınla konuştuğuna göre kendisi de evliyken konuşabilir değil mi?
Geniş adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?