Eşinize aşık birinin oldugunu bilseniz..

ahh keske biraz yorumlari okusaniz tek tek herkese yazmam gerekiyor sanirm bunlar gecmiste yasadigim olaylar kimseye anlatadgm icin bu siteye yaziyorum dertlesmek amaciyla yazdm olaylar yenu degil
Madem öyle. Tek seferde hepsini yazmak yerine problemlerinizi tek tek çözerek konu açmaya ne dersiniz?

Gercekten öyle bazen çok tuhaf yorumlar okuyorum yani yorum yazmak için yorum yazanlar var. Gerçekten fikrini belirtmek amaçlı değil.
kimse kimsenin halinden anlamiyor elestirmek icin konusuyorlar sanki birde elestirmeden once yazdiklarima baksalar tek tek herkese aciklama yapiyorm

Kız bu hangi kadın? Diğer konudaki kadın mı yoksa başkası mı? Başkasıysa eşin de az Behlül değilmiş yani...

Madem öyle. Tek seferde hepsini yazmak yerine problemlerinizi tek tek çözerek konu açmaya ne dersiniz?
sitede daha cok yeniyim hesabima girip bakabilirsnz ilk bir yazi paylastm melegimi kaybetmemle ilgili ondan sonra muthis bir rahatlama geldi terapi gibi icime biriktirdiklerimi hep yazmak istedm

Kız bu hangi kadın? Diğer konudaki kadın mı yoksa başkası mı? Başkasıysa eşin de az Behlül değilmiş yani...
esim 30yasinda benden once cok iliskisi olmus .. Bu farkli bir kadjn hemde evli

Az öncede konu açtın. Her iki konuda da eşimin bir yanlışını görmedim mutluyuz diyorsun. Ee ne diye bu aranış..? Sorun mu arıyorsun?

Az öncede konu açtın. Her iki konuda da eşimin bir yanlışını görmedim mutluyuz diyorsun. Ee ne diye bu aranış..? Sorun mu arıyorsun?
sorun arayisi icinde degilim yazida soyledigim sadece icimdekileri yazip rahatlamak istedm buraya yazmak iyi geldi sadece buu

amin haklisin aslinda akil akildan ustundur buraya yazip sizlerin gorusunu almak iyi geliyor tesekkurler keske herkes guzel akil verse elestirmese neyse ..

esim 30yasinda benden once cok iliskisi olmus .. Bu farkli bir kadjn hemde evli
Bak canım bir sürü ilişkisi olması başka düğün gecesi o kadının size baka baka ağlaması, evli bir kadının eşinizin evli olduğunu bildiği halde duvarına bir şeyler yazması başka. Yani eşini kimse unutamıyor galiba ben anlamadım. İlla birçok ilişki yaşayan erkek ya da kadın vardır hepsinin eski sevgilisi ya da sevgilileri böyle davransa oooo....

Vallaha salon kadini cizgimden kayar yolardim o kadini:/
Kadina mesaj at esine soylerim de esininde yularini siki tut belli olmaz belki yuzveriyodur kemalim yapmaz demesin kimse insan oglu sonucta yapabilir

iste bende buna anlam veremedm esim benim hayatima giren ilk erkek muhafazakar biriym hep uzak durdm bu durumlar karsisinda nasil tepki verecegimi bile bilemedm 1yil nisanli kaldik esimle hic kotu biseyini gormedm ama bu kadinlarinda neden onu unutamadgni bende anlamadm

Kadina mesaj at esine soylerim de esininde yularini siki tut belli olmaz belki yuzveriyodur kemalim yapmaz demesin kimse insan oglu sonucta yapabilir
haklisin.. Gorumcem akli basinda biri bana dediki ona belli etmeden gozun ustunde olsn erkekler eslerinin kendilerine guvenmediklerini hissederlerse bisey yoksa ortada bile yaparlar dedi bu her erkek icin gecerlidr ben esime sana guveniyorm dedim ama genede gozum onda :)

amin haklisin aslinda akil akildan ustundur buraya yazip sizlerin gorusunu almak iyi geliyor tesekkurler keske herkes guzel akil verse elestirmese neyse ..
Önce kendini düşünürsen Mutlu olursun.Kendin için birşeyler yap ki aklın karışmasın.Hiç üzerine de düşme eşinin bi havalara giriyorlar o Zaman.

eger kadina bisey deseydin onun yuzunden evimde huzursuzluk ciktigini bilse sevinirdi buna firsat vermek istemedm kocasindan korkan biri oldugunu sanmiyorm oyle olsa bunlari yapmaya cesareti olmazdi.

Eşiniz masum değil bence.
Evli bir kadınla konuştuğuna göre kendisi de evliyken konuşabilir değil mi?
Geniş adam
haklisiniz bende sizin gibi dusunuyorm esime belli etmesemde gozum ustunde. Bide tuhaf olan kendi evli bi kadinla gorustugu icin kadinlara guveni yok ilk evlendigimiz zamanlar perde acmama bile izin vermiyordu simdi bunlari aştk cok sukur

Diğer konularınızı da okudum da eşiniz çok sağlam bi adam değil bence siz dikkatli olun. Sizi beğenmemek, evli kadınlarla görüşmek, düğün günü başkasıyla bakışmak falan cok normal gelmedi bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…