- 22 Kasım 2013
- 1.600
- 326
- 123
- 32
- Konu Sahibi galatasaray06
-
Merhaba Arkadaşlar yeni bebeğim oldu. eşime bu aralar kahvaltı hazırlayamıyorum o yüzden. eşimde beni artık düşünmüyomusun diyo bana. siz ne diyosunuz. çocuk olması kahvaltı hazırlamamak için yeterli bi neden mi. yoksa eşim haklımı gerçekten..
Merhaba Arkadaşlar yeni bebeğim oldu. eşime bu aralar kahvaltı hazırlayamıyorum o yüzden. eşimde beni artık düşünmüyomusun diyo bana. siz ne diyosunuz. çocuk olması kahvaltı hazırlamamak için yeterli bi neden mi. yoksa eşim haklımı gerçekten..
Ev hanımı olan bi'bayanın -bence- en azından kalkıp işe giden "sevdiği adama" kahvaltı hazırlaması daha uygun.
-Şahsen ben evlensem ve ev hanımı olsam üşenmez kalkıp hazırlar, o gidince geri yatağıma döner öğlene kadar uyurum aç aç gönderemem ki o adam da gezmeye gitmiyo neticede.
-İkimiz de çalışıyosak aynı anda gireriz sabah mutfağa ya da kahvaltı yapmayız.
-Bebeğim mi oldu orda dursun anlayış göstersin
Yani açıkcası kimse üstüne alınmasın genelleme yapıyorum ama çocuksuz ve ev hanımı olup -aa neden ben hazırlıyomuşum az yesin de uşak tutsun gitsin kendi hazırlasın hıh! mantığını garip buluyorum. Ki bana göre de bi'önemseme göstergesidir bu nasıl onlar pazar kahvaltısını hazırlayınca hoşunuza gidiyo onların da haftaiçi uykulu gözlerle yataktan kalkıp masaya bi'peynir, zeytin koyup -bitanem hadi kahvaltı hazır demeniz hoşuna gidiyo-dur.
benim de sorunum bebek ve okul beni yoruyor akşam bebeği uyuturken uyuya kalıyorum çay demlesem de içemiyorum eşim tek içiyor her sabah 7 de kalk kahvaltı hazırla bebeği hazırla hazırlan okula git o dersten o derse koş sınavlara çalış ev işi bebek bakımı akşam yığılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?