Eşinize ne kadar güveniyorsunuz

Parasını vermeyen arabanıza binemiyor mu? Belediye otobüsü mü bu

E doğru olan bu zaten, siz neye sinirleniyorsunuz ki? Hakkını size mi hibe etseydi?
Ee aldi kendine araba almıyor hanımefendi 2 aylık evli adamdan da hak istenmez biraz zaman geçince elbet alırdı hakkını. hakkı aldı eskisi gibi olmaz yani

İlk araba babası almış eşim sonra yükseltmiş modelini ama hak da verildi zaten hakkı alıp hala bu şekilde olması beni rahatsz ediyor sadece

Hakkini almasi ayri bir konu.
Esiniz model yukseltmek yerine kardesinin hakkini verebilirdi. Neden yapmamis? Diger kardese haksizlik degil mi? Esiniz kardesinin hakkini vermek icin evlenmeyi mi beklemis? O hakki dugun takilariyla odediyse, esiniz bu sefer size haksizlik yapmış zira o araba evlenmeden once edinilen mal oldugu icin yasal olarak ortagi degilsiniz.

Ayrica arabaya binebilir yani. Kardeşim yok ama olsaydi da hakkini savundugu icin arabama almamazlik etmezdim

Bilmem, yalan söyleyeceğini sanmıyorum. Belki sinir olacağım ama beni etkilenmeyen konularda söylemiş olabilir. Ama aile bütçesinden kimseye para falan veremez. Kardesi de yol üstü ise bıraksın nolcak. Ama terse gidiyor eve gelişi geç oluyorsa istemem, o da bırakmaz zaten.

Benim eşim evliliğin başlarında bir kaç kez yaptı. Çok sinirlenmiştim çünkü benden saklamasını gerektirecek bir sözüm, eylemim olmamıştı. Ondan sonra saklama durumunda yapacağımı net belirttim. Tekrarı olmadı. Olursa kendi bileceği iş. Erkek kardeşiyle abartmadığı sürece asla yaptıklarına karışmam. Babasına da aynı şekilde ne isterse onu yapmakta özgür. Fakat kv ve görümce için aynı şeyi söyleyemem. Hep almaya alışmışlar, komşumdan bile daha fazla insanlık görmüşümdür. Bu nedenle insanına göre değişir. Bende durumlar böyle

İlk araba babası almış eşim sonra yükseltmiş modelini ama hak da verildi zaten hakkı alıp hala bu şekilde olması beni rahatsz ediyor sadece
Ben arabamı kendi paramla aldım. Evlendikten sonra model yükselttik. Annem ya da ablam nereye isterse götürürüm, abim şehir dışından gelince ona veririm gezsinler diye. Eşim bu konuda ağzını açarsa boşanma sebebi olur benim için. Söz meclisten dışarı “bir arabayı mı sakınıyorsun ailemden allahın cimrisi” derim. Sizin eşiniz yine sabırlı anladığım kadarıyla

böyle gelmiş böyle giden bir düzenleri var sanırım arabada model büyümüş ve eşiniz vermiş o zaman konuşacaksınız ortak alsınlar benzini. Sizin durumunuz aşırı iyi mi ailesine yardım ediyor

Hakkı aldıktan sonra da hala esjisi gibi binebilir miydiniz
Hak isteyen kardeşi masum mu smdi

Sorun götürüp getirmesi değil ki biz 2 aylık evliyken hak istedi hakkı alıp hala eskisi gibi götürüp getirmek beni rahatsz ediyor yoksa arada sırada olur
Arabanın sahibi sizsiniz zaten. Aynı guzergahta çalışıyorsa sanmıyorum ki kardeşini atsın , hak verdim başının çaresine bak desin kendi kendinizi yiyip bitireceksiniz hiç uğruna ? Üstelik evliliğiniz de bozulacak ama o yapmaya devam edecek. Alan o bırakan o sen ne diye kafanı yoruyorsun ? Ha arabayı ona veriyor günlerce kalıyor dersin o zaman başka ama bunun için kocan hayatta senin tarafini tutmaz.

böyle gelmiş böyle giden bir düzenleri var sanırım arabada model büyümüş ve eşiniz vermiş o zaman konuşacaksınız ortak alsınlar benzini. Sizin durumunuz aşırı iyi mi ailesine yardım ediyor
Hayır durumumuz aşırı iyi değil ama ediyor hadi ettin gizleme

Hayır durumumuz aşırı iyi değil ama ediyor hadi ettin gizleme
ben size hak verdim madem parasını koşa koşa aldı niye hala ortak gibi kullanıyor diyorsunuz çokta haklısınız. Sizde o zaman kesinlıkle kısmayın. iyice borca girsin etrafa dağıtmak yerine vli olduğunu hatırlar. Siz kısarsanız başkası yer

Evet bileziklerimle
Sorun gercekten esinizde.

Baba bir araba aliyor.

Esinizin eline para geçince kardesinin hakkini vermek yerine model yukseltiyor.

Kardes hakkini istiyor. Hoooop karisinin altinlariyla arabanin parasini ödüyor.

bosanma durumunda arabada hak iddia edemeyeceksiniz. Umarim farkindasinizdir.

Oturup esinizin davranislarini dusunun derim. Birilerinin hakkini yiye yiye mal sahibi olunmaz

Evet maalsed öyle ben çok idareliyim ama baktım ki bu durum onların işine geliyor

Gelinin altinlariyla araba hakkını aldı bı zahmet az yüz lazım öyle her de binmeye diye dusunuyorm
Ödemeseydiniz altınlarınızla. Kız hakkını abisinden istemiş ve bu konuda sonuna kadar haklı. Gerisi sizin eşinizle aranızdaki mevzu, görümceyi ilgilendirmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…