Eşinize ne kadar güveniyorsunuz

Evet o çok kötü tartışmalara yol açtı zaten hatta boşanmaya kadar

Kudra erkek üye misin???

Bence fena oyuna getirilmişsiniz.
Kardeşin hak istemesinde hiçbir abeslik yok. Eşinizin onu bırakmasında da hata yanlış yok.
Ama düğünden hemen sonra olması ve bileziklerle olması sanki ailenin çevirdiği bi oyun gibi geldi bana. Yani size takmışlar ve geri almışlar adına da araba hakkı demişler gibi.

Model eskiden yuklsetildi beyfendi yeni değil yani ta bekarken yükseltilmiş ve eşim kendisi katıp yukseltmis neyse bir erkekten yorum istemiyorm zaten
Erkek kim? ben erkeksem siz de animasyonunuz, gerçek değilsiniz

Tamam işte biz de onu diyoruz. Zamanında kardeşine olan borcunu ödeseydi sizin altınlarınızla ödemeye gerek kalmazdı. Bunu anlamak çok zor değil aslında.

Hak istemesi normal, ama bu hakkı ödemek size düşmezdi. Altınları vermekle büyük hata yapmışsınız.
Ben de çok pişman oldum ama eşim öyle bı duruma soktu ki beni işte hak istiyorlar verelim sanki onlara sinirlenmiş zor durumda gibi ben de verdim geri yapicam sözüyle

Baktı abisi evlenince arabayı eskisi gibi kullanmıyorlar öyle istendi hak
Esiniz bileziklerle öderim diye düşünmüştür. Bu konu aile arasında da geçmiştir. Hiç güvenilir bir kocanız yok. Sizde vermiyorum bilezikleri neyle ödüyorsunuz öde diyememişsiniz. Suçu olduğu gibi kardeş yükleyince ne okuyir?

esimi darlamam o yuzden de sanirim hic bir seyi saklamaz kardesine yardim edebilir bana haber vermesine gerek yok (buyuk meblalari danisir zaten). kardesini gectim isteki arkadaslarina bile birakabilir kendi keyfi bilif

kartlar yeniden dağıtılıyor.

Esim benden habersiz gizlice kardesini eve bıraksa kendimden utanirim buna sebebiyet verdigim icin..

"Lahanayı yerken kıtır kıtır, sapına gelince me" konusu olmuş sizinki . Zamanında arabalar alınabilecek rakamken babası araba almis. Bu hiç gözünüze görünmüyor. Ama şimdi aileye yapılan her türlü destek gözünüze batıyor. Zamanında kardeşe hakkı verilmemis, siz kendi ağzınızla diyorsunuz hakkını ödedik diye.
Keşke babası oğluna araba alana kadar o parayla altın alaydi, zor günlerde tirtiklamak icin. Ne şimdi sizin altinizda güzel model araba olurdu, ne de adamın sizin üç kuruşunuza minneti olurdu.
Zavallı baba hem onca masraf yapmış hem yaranamamis hem de bağ bağışladığı oğlu bir salkım üzüm verdi diye karısıyla kavga eder olmuş

Babasının aldığı parada hak iddia edebilir. Bu en doğal ve kanuni hakkı siz gelin olarak karışamazsınız. Özel şoförü olarak kullanması hoş değil tabii ki ama bu hakkı veren kocanız. Rahatsız oluyorsa ağzı yok mu? Kendisi kardeşine söyleyebilir,siz niye karışıyorsunuz? İki tarafta gayet memnun duruyor. Yerinizde olsam kardeşlerin arasına bu kadar girmeye çalışmazdım. En sonunda kabak sizin başınıza patlar. Kocanız istemiyorsa şoförlük yapmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…