Evet o çok kötü tartışmalara yol açtı zaten hatta boşanmaya kadarEsiniz kardesine olan borcunu odememis. Sittin sene odeyemeyecegi belli oldugu icin evlenince tahsil etmisler. Esinize desenize "bekarlıktan kalan borcun icin 2 aylik karının kolundan bilezikleri almaya utanmadin mi" diye. Ahh ah cok yanlis yere odaklaniyosunuz
Kudra erkek üye misin???Ben adilim siz haksızsınız. Kendinize yontuyorsunuz durumu. 2 aylık evli abi model yükselteceğine kardeşinin hakkını zamanında verseymiş sizin bileziklerinizle ödemek zorunda kalmazmış. Dediğim gibi görümce haklı, onu bir kenara koyalım. Ortada bir haksızlık varsa o da eşiniz tarafından yapılmıştır, onunla çözmelisiniz sorununuzu.
Evet o çok kötü tartışmalara yol açtı zaten hatta boşanmaya kadar
Yoo ben baldızım. Tek bir ablam ve eniştem var.2 aylık evli adamdan hak isteyende sorun yok sanirm siz de gorumcesiniz anlamamnz normal
Erkek kim?Model eskiden yuklsetildi beyfendi yeni değil yani ta bekarken yükseltilmiş ve eşim kendisi katıp yukseltmis neyse bir erkekten yorum istemiyorm zaten
Hak istemesi normal, ama bu hakkı ödemek size düşmezdi. Altınları vermekle büyük hata yapmışsınız.Baktı abisi evlenince arabayı eskisi gibi kullanmıyorlar öyle istendi hak
Ben de çok pişman oldum ama eşim öyle bı duruma soktu ki beni işte hak istiyorlar verelim sanki onlara sinirlenmiş zor durumda gibi ben de verdim geri yapicam sözüyleHak istemesi normal, ama bu hakkı ödemek size düşmezdi. Altınları vermekle büyük hata yapmışsınız.
Esiniz bileziklerle öderim diye düşünmüştür. Bu konu aile arasında da geçmiştir. Hiç güvenilir bir kocanız yok. Sizde vermiyorum bilezikleri neyle ödüyorsunuz öde diyememişsiniz. Suçu olduğu gibi kardeş yükleyince ne okuyir?Baktı abisi evlenince arabayı eskisi gibi kullanmıyorlar öyle istendi hak
Ya ya çok sinirlenmiştir kesin.Ben de çok pişman oldum ama eşim öyle bı duruma soktu ki beni işte hak istiyorlar verelim sanki onlara sinirlenmiş zor durumda gibi ben de verdim geri yapicam sözüyle
Sonra baktım onlar iyi oldu ben kotuYa ya çok sinirlenmiştir kesin.
Namahrem var sitede eyvahlar olasıKudra erkek üye misin???
Arabayı sizin üstünüze yapsın o zaman.Ben de çok pişman oldum ama eşim öyle bı duruma soktu ki beni işte hak istiyorlar verelim sanki onlara sinirlenmiş zor durumda gibi ben de verdim geri yapicam sözüyle
Onlar hiç kötü olmamış. Kötü olacakları bir şey de yok normalde. Eşiniz zaten bileziklerle bu işi hallederim diye düşünmüştür öncesinde. Kardeşine de öyle demiştir kendisi. Sizi de bir güzel kandırmış.Sonra baktım onlar iyi oldu ben kotu
kartlar yeniden dağıtılıyor.Bence fena oyuna getirilmişsiniz.
Kardeşin hak istemesinde hiçbir abeslik yok. Eşinizin onu bırakmasında da hata yanlış yok.
Ama düğünden hemen sonra olması ve bileziklerle olması sanki ailenin çevirdiği bi oyun gibi geldi bana. Yani size takmışlar ve geri almışlar adına da araba hakkı demişler gibi.
Esim benden habersiz gizlice kardesini eve bıraksa kendimden utanirim buna sebebiyet verdigim icin..Merhaba hanımlar size sorum şu eşinize ne kadar güveniyorsunuz yani sizden bir şeyler gizlediğini düşünüyor musunuz ? Mesela sizden habersiz ailesine destek olmasını her gün sizden habersiz kardeşini işten eve bırakmasını ( ustelik bu kardeş hak istedi arabadan hakkı da aldı ona rağmen) sizden gizli yapsa tepkiniz ne olurdu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?