Eşinize ne kadar güveniyorsunuz

Hakkı aldıktan sonra da hala esjisi gibi binebilir miydiniz

Hak isteyen kardeşi masum mu smdi
Hak istemiş masum mu diyorsunuz da, benim babam bize araba alsa, kardeşim de satıp üstüne ekleyip kendi alsa, evlenirken ben de payımı isterim. Babam almış yani ne münasebet hakkimdan feragat edeyim ki? Sizi hiç ilgilendirmez. Para verdiyseniz de eşinizle sorununuzu çözün, kardeşiyle bir işiniz yok. Para muhabbeti bitse dahi kardeşini yol üstüyse eve bırakabilir bundan doğal ne var? Saçma sapan yerlere özel şoförlüğünü yapıyorsa orda müdahale edilebilir ama.

Güveniyorum. Simdiye dek böyle işler cevirmedi, güven cok önemli (herkes icin sözde önemli) ama benim icin guvensizlik evliliği sakatlamak gibi bir sey

Gizli işlerin, yalanlarin bahanesi oldugunu da dusunmuyorum. Sorun cikartiyor olmak karsi tarafin yalan soyleyebilecegi anlamina gelmiyor.
Sorun cikmayacagini bildigi konuda herkes dürüst olur zaten, durustluk boyle bir sey degil.

Evet masum ? Siz para verdiniz diye aşırı buyutuyorsunuz olayı ya ! Eşimle abisi bir işte birlikte çalışıp bir araba aldılar 2 yıldır arabaya 3 kez binmedim (onun evi çok sapa bir yerde ve 3 çocuğu var ,biri kronik hasta her an herşey olabilir ) soranlara kardeşimle ortagiz diyor o kadar. Kendisi kullandığı için de bakımı, tamiri, mazotu hepsi ona ait. Bir kere bile lafını etmedim. Benim kendi arabam var. eşimin işine geliyorsa banane, kardeşi sonuçta. Kendi arabamı da abim evlendiginde balayına gitsin, gezsinler diye 1 aydan fazla verdim eşim de full depo bıraktı abime.

Evet bileziklerimle
o arabanın yarısı sizin yarısı eşinizin ama eşiniz evlenmeden önce aldığı için hakkınız olmayacak acilen arabayı değiştirip üzerinize araba aldırın Ayak üstü sizi doladırmışlar ailece

siz buradakilere pek bakmayın . Bende arabamı insanlara veririm eşimin ailesi ve benim ailede kullanır. Ama koştur koştur paranızı alıp üstüne yardım alıyorlar. ortada iyi niyet yok

Gerçekten hakkını istediği için suçlu olduğunu mu düşünüyorsunuz?

O hakkını istediği için suçlu, siz onun hakkını yemeyi düşündüğünüz için masumsunuz, doğru mu anlıyorum?

Eşim yok ama tahtadan erkek yapmadiysam, kanlı canlı bir insansa kardeşini işten eve bıraktı diye bana haber verecek biriyle evlenmezdim. Evlilik böyle bir şey değil. Ayrıca eve harcaması gereken rakamı harciyorsa, benden bir şeyi esirgemiyorsa kalan parasıyla ailesine destek olmasının nesi kötü ki? Benim yetiştiğim ailede anababaya destek çıkılır, bunun için kimse kimseden izin almaz. Ablam çalışmıyor , eşi annemin telefonu bozuldu diye pahalı bir telefon almış mesela anneme, mutlu olduk ne gerek vardı dedik geçti gitti. Belki kendi ailesine daha fazlasını alıyordur içinden geldiği için, eşi olarak ablam dırdır yapsa bence çirkin bir davranış olurdu. Ben de evlenince ihtiyaç hasıl olursa aileme destek olurum, neden olmayayım ki? Hiç de sanmam kocama haber vereceğimi. Ne münasebet yani.
Bence sizin evlilik alginizda bir sorun var

Sonraki yorumları okuyunca bana da biraz altınları elinden almak için arabayı bahane etmişler gibi geldi.
Bu araba ne zaman alınmış, neden bölüşmek için sizin evlenmenizi beklemişler?

2 aylık evli düğün borcu olan adamdan hemen hak istenmesi masumsa düşüncenizde adil degilsiniz
Ben adilim siz haksızsınız. Kendinize yontuyorsunuz durumu. 2 aylık evli abi model yükselteceğine kardeşinin hakkını zamanında verseymiş sizin bileziklerinizle ödemek zorunda kalmazmış. Dediğim gibi görümce haklı, onu bir kenara koyalım. Ortada bir haksızlık varsa o da eşiniz tarafından yapılmıştır, onunla çözmelisiniz sorununuzu.

2 aylık evli adamdan hak isteyende sorun yok sanirm siz de gorumcesiniz anlamamnz normal

Sonraki yorumları okuyunca bana da biraz altınları elinden almak için arabayı bahane etmişler gibi geldi.
Bu araba ne zaman alınmış, neden bölüşmek için sizin evlenmenizi beklemişler?
elindeki altınları aile yemek için bir bahane olarak kullanmışlar. baktılar ki oğlumuz hala bizim güdümümüzde gelinden nasıl altınları alabiliriz yol bu olmuş

Model eskiden yuklsetildi beyfendi yeni değil yani ta bekarken yükseltilmiş ve eşim kendisi katıp yukseltmis neyse bir erkekten yorum istemiyorm zaten

2 aylık evli adamdan hak isteyende sorun yok sanirm siz de gorumcesiniz anlamamnz normal
konu sahibi yorumlar malesef haklı ama bence senin elinden altınları almak için beklemişler senin sorunun eşinle. O arabayı sat ve ruhsatı benim üzerime olan araba al de bakalım ne yapacak

Araba modelini daha önce yükseltmiş esiniz, hak meselesini o zaman halletmeliydi. Bileziklerin üzerinden hak isteyip verilmesi doğru değil. Sizin bileziklerini mi beklemişler ailece? Vermeyecektiniz bileziklerinizi araba için. Yanlış yapmışsınız orada. Gereken yerde gereken tavrı göstermeyip, işe bırakma gibi bir meseleye takılınca da haksız gözüküyorsunuz.
Aileye verilen parayı çok görmem ben bütçe sarsıcı miktarlar değilse.

Kocan adam olsaymış, arabayı satıp kız kardeşinin hakkını verseymiş, hak yemeye kalkmasaymış. Senin beceriksiz kocan bunu yapamayıp, kardeşinin hakkını senin altınlarınla ödediyse bu senin kocanın beceriksizliği.

Esiniz kardesine olan borcunu odememis. Sittin sene odeyemeyecegi belli oldugu icin evlenince tahsil etmisler. Esinize desenize "bekarlıktan kalan borcun icin 2 aylik karının kolundan bilezikleri almaya utanmadin mi" diye. Ahh ah cok yanlis yere odaklaniyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…