eşinize yaptığınız iyi yada kötü şakaları paylaşırmısız?

Amyblack

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2014
5
0
6
Eşim kapıyı açtığında hem onu şaşırtacak hem de asla unutamayacağı bir şaka yapmak istiyorum. Sizlerin fikirlerine de ihtiyacım var eşinize yaptığınız ya da yapmayı düşündüğünüz şakalar varsa paylaşır mısınız?

Neden kimse bişey yazmıyor.........
Ben bir tane yazıyım.
Bir gün eşim eve gece 2 gibi geleceğini söyledi. Bende 1 e kadar oturdum sonra yatmaya karar verdim yatağa girme hazırlıklarımı (diş fırcalama,yüz temizleme gibi) yaptım girdim yataga beş dakika geçti anahtar sesini duydum. Bizim bazada yatakta baya yüksek, o anda aklıma geldi hemen yataktan asagı attım kendimi beni göremeyeceği sekilde. Eve girdi direk yatak odasına geldi yatakda beni göremedi. Odadan dısarı cıktı ayak seslerini duyuyorum bütün odalara girdi cıktı kızımın odasına girdi cıkcıkcık selerini duydum.yatak odasına geldi perdenin arkasına baktı tekrar balkona cıktı hızlı adımlarla tekrar tekrar girdi cıktı odalara ben gülmemek için kendimi zor tutuyorum tabi tekrar geldi banyoya bakacakmış ben dayanamadım bastım kahkahayı hemen ısığı yaktı yüzündeki rahatlama hissiyle birlikte gülümsyerek "salak ya gece gece " dedi
Ben çok eğlenmiştim.

biz baya şakalaşırız aslında .basit bir şaka ama çok işe yarıyor çok gülmüştüm ben.kapıyı az aralayıp üstüne yastık koydum eşim kapıyı açınca kafasına düştü,şok oldu ama korktu bir an.ama o da sonra intikamını aldı.aynı gün hiç aklımda yokken plastik kaba su koyup koymuş kapıya anynı şekilde,ben açınca su üzerime döküldü.

Valla ben bi kere yaptım adam napcanı şaşırdı sonrasında pişman da oldum ama yapmış oldum artık :) eşim yatmak için yatak odasına gittiğinde ben mutfağa su içmeye gidiyorum deyip yatak odasına gittim bizim Yatağın kenarında bi boşluk var oraya girdim eşimi bekledim geldi yatağa yattı bi süre sonra karanlıkta.ben üzerimde beyaz bornoz ve saç baş dağınık ani.şekilde korku filmlerinden fırlamış gibi yataktan bi.anda çıkınca adam şok oldu dualar.etmeye başladı resmen ve kötü bi şakaydıı

Güzel fikirler gelmeye başlamış teşekkürler katılımlarınız için.
Ben bir tane daha anlatıyım.
Temizlik yapıyordum temizlik eldivenlerini gecirdim elime banyoyu temizliyorum eşimde koltukta elinde kumanda televizyona dikmiş gözlerini.
Eldivenlerin iç kısmı ten rengi , içini dışına çıkardım içine de buz gibi su doldurdum. Eşimin arkasını kapıya dönüktü sessizce içeri girdim yavaşca eldiveni omzundan yüzüne degdirdim bi irkildi geri çekildi baya gülmüştük.
Aslında benim beklediğim refleks bu değildi ama yine eglenmiştik.

Bi tane de sadece benim güldüğüm olayı yazayım.
Karnıbahar salatası yapacaktım. Pzardan karnıbaharımı aldım geldim parçalamaya başladım içinden canlı sümüklü böcek çıktı. Tezgahta yürüyor hemen gidip kamerayı getirdim çekmeye başladım 2-3 dakika boyunca çektim.
Sonra işime dönüp karnıbaharı sirkeli suyla iyice yıkadım kaynattım falan akşama salatamı yaptım.
Eşim geöldi sofrayı hazırladım yemeğimizi yedik. Bu arada eşim neden benim salata yemediğimi sordu bende canım istemiyor sen sevdiğin için yaptım dedim.
Çayımızı içerken eşime sana belgesel izleteyim mi dedim. Hayır dedi. Ama bugun ben çektim dedim gülümsedi getirdim kamerayı , izledik. :)))) Nerden buldun bunu dedi. Senin yediğin karnıbahardan dedim. Yüzünün aldığı şekil görülmeye değerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…