esinizi kimlerden kiskanirsiniz?

Eşimi neden kız kardeşinden kıskanayım ki,harika bi abi kardeş ilişkileri var,bu da cok hos bence.Sarılırlar,boğusurlar,şakalar espriler takılmalar(kayınvalidemle de aynı şekilde) kıskanmam,sonuçta onlar kardeş...Aksine ilişkilerinin sıcak olması hoşuma bile gider:)

Eşimi neden kız kardeşinden kıskanayım ki,harika bi abi kardeş ilişkileri var,bu da cok hos bence.Sarılırlar,boğusurlar,şakalar espriler takılmalar(kayınvalidemle de aynı şekilde) kıskanmam,sonuçta onlar kardeş...Aksine ilişkilerinin sıcak olması hoşuma bile gider:)

Bir an bu yorumu acaba ben mi yaptım dedim.. :53::34:

konuyu okuyunca ilk kez bu konu hakkında düşündüm...normalde hiiçç kıskanmam ufak tefek göz kaçamaklarını falan görmezden gelirim ama eğer ciddi huylanırsam off yandı dar ederim dünyayı başına....ve birde annesiyle telde uzun konuşunca samimi yılışık konuşunca kıskanırım..ağır ol ciddi ol koca adamsın benden başkasıyla şakalaşamazsın derim..tırtıklarımmmm....yakarım...onunda hoşuna gider..zaten annesi babası pek sevmez benimkini....rahatım yani...hele babası her fırsatta aşağılamaya çalışır....

canım cok tatlısın ya :1:annesı babası sevmez hatta babası asalar rahatım yanı demene bayıldım :34:

acıkcası kıskanıyorum k.validemden cunku oper her anne gibi ama kucagına oturur yada esımı kucagına oturtturur 5.yasında cocuk sankı neyse mıncıklar sıkıstırır olup olmadık yerde... Ve en onemlisi mıncıklayıp sapur sukur operken gozunu bana dıker tepkimi merak eder k.validem ilk zamanlar ses etmıyordum ama hersedyınde bi haddi var sonucta .kadın işi ilerletip y.odamıza kadar gırmeye basladı neymıs oğlunu ozlemıs veya oğluyla bırlıkte yatmak istiyormus gelır ortamıza yatar...

şuan benden kötü fesat kıskanc ötesi bi gelin yok cunku artık tahammulum kalmadı.. Eşimede söyledim benım yanımda yapmayacksın benım gozum gormesın dedım .. Ee napıyım daha yaa insaf yani..

ney yatak odanıza gırıp ogluyla beraber yatmak mı ıstıyor:53::53::53::53::53::53::53::53:aman allahım

görümcem yok benim, sadece bir tane kaynim var onunlada yaslarmz yakn ve iyi anlasiyoruz açikcasi kiskandigim kimse yok çnkü esim benden baska kimseyle benim kiskanicagm kadar ilgilenmez bazen benim kiskançlik damarim tutarsa tv'deki kadindan bile kiskanirim o ayri :27:

Son düzenleme:
Evlenmeden evvel o benı cok cok kıskanırdı herkezden kıskanırdı arkadaslarımdan kuzenlerımden herkezden evlenınce ben onu kıskanmaya basladım herkezden hatta bır ara muhabbet kusumuzdan bıle:1:cıdden ya sanırım hep benı sevsın benden baskasına ılgı gostermesın ıstıyorum :47::47::47::47:

bende aşırı kıskancım ama bence de bu erkeğin elinde ailesini görünce beni dış kapının mandalı yerine koyup unutmasa ailesinden bana yaptığı esprilerin aynısını off yavrum deyişinin aynısını görümcelerime yapmasaydı görümcelerimden ben açık giydiğim halde bana dokunmayıp tv de açık bayan görünce bana dokunmasaydı tv den benimle evde muhabbete gelince başı ağrırken başka bayanlara gelince muhabbeti konuşması bitseydi ne de başka bayanlardan kıskanırdım tek kelimeyle sorunun erkekte bittiğini söylemek istiyorum:26:

seni tebrik ederim valla:)

benimde bi oğlum var ve bi kızım var ilerde kızım abisinle evli bile olsa abisi elele gezmeleri dipdibe oturmaları hoşuma gider...işte elin kızı böyle demiyo malesef.
insan hiç kocasını kardeşimden kıskanırmı dimi ama.

ama kadınlar işte bunu yapan.örnek vereyim bi kadının erkek kardeşi yada abisi var abisi elinden tutuyo öpüyo kardeşini o kadının kocası bence bunu kıskanmaz:)kardeşidir der yada abisidir der...

Kıskanmamı gerektirecek bir hareket yapmadığından olsa gerek kıskanmıyorum...
Annesinden, görümcesinden vs kıskananları da anlayamıyorum...

Benimki tek çocuk ya olsaydı kardesı kıskanırmıydım bılmıyorum...
Ama kayınvalide adayımla işimiz var gibi zira sevdiceğim evlenınce gelır ortamızda bıle yatar o kadar düskün bana diyo korkuyorum valla =)
Hatta beni ilk öğrendiğinde bunca yıl ben cefasını cekeyım elın kızı sefasını sürsün diye bir söylemde bile bulunmuş..Varın siz düşünün yaşayabıleceğimiz kıskançlık sendromlarını:1:
Kardes konusu olmayınca gereksiz yere muhabbet ettiği herkesten kıskanırım kuzenleri, akrabaları dahil..

Ben değil de kaynanam eşimi feci şekilde kıskanıyor utanmasa gelip aramızda yatacak zaten oğlunun evlenmek için küçük olduğunu düşünüyordu (32 yaşındaydık) Ne zaman onlara gitsek "Karnın aç mı?" diye sorar oğluna, gelin aç mı tok mu onun umrunda mı? Gelini de kendi annesi düşünsün :) Bu yaz hastaydım, yatıyordum tatile gidemedik. "Keşke sen 1 hafta bir yere gidip gelseydin, gelin bizde kalırdı ben bakardım." dedi oğluna. Bir gün oğlunu alıp gideceğim buradan o zaman görecek el mi yaman ben mi yaman :)

yorum yok.. kaynana ıste....

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayatımda hiç yapmadığım bir şeyi yapıyorum...
Annen bile okşasaaa benim bağrım taş olur :47:
Şeklinde gidiyorum...
İyi değil biliyorum ama kendimi durduramıyorum :18:

bu yoruma bayıldım:16:

bu yoruma bayıldım:16:

bencede güzel bir yorum.bende böyle bir aile ilişkileri olan biriyle olsun isterdim.benimde erkek kardeşim var bizde şakalaşırız,eğleniriz eşim beni ondan kıskansa olurmu sonuçta o benim canım ciğerim. ne bileyim kuzenlerimle de sarılırım, öperim bunlar güzel şeyler aradaki samimiyeti, sıcaklığı gösteriyor. ama yinede yaşayp görmek lazım

nekadar sacma sapan bisey kocami onu doguran büyüten kadindan kiskanicam.fesatligi kötü niyeti olmadigi sürece ellerinden bile öperim hergün

eşimi aile biryelerimizden kıskanmam asla aksine eşim hem kendi kardeş,eşleri ve kuzenleriyle hemde benim kardeş ve kuzenlerimle çok iyi anlaşır şakalar yapar bende aynı şekilde hem eşimin hemde kendi tarafımla çok iyi anlaşır gülüşür eğleniriz öyle bir kıskanma olayımız yok..

eskiden daha esnektim bu konularda. aklıma getirmezdim bu tür şeyleri. kovalardım zihnimden. fakat şu anda insanların benim düşündüğüm kadar saf kalpli olmadıklarını görmekteyim.

sonuç olarak; benim kadar yakın davranan her türlü arkadaştan kıskanırım. kimse o mesafeyi aşamaz... aşmamalı.

Back
X