Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimi neden kız kardeşinden kıskanayım ki,harika bi abi kardeş ilişkileri var,bu da cok hos bence.Sarılırlar,boğusurlar,şakalar espriler takılmalar(kayınvalidemle de aynı şekilde) kıskanmam,sonuçta onlar kardeş...Aksine ilişkilerinin sıcak olması hoşuma bile gider:)
konuyu okuyunca ilk kez bu konu hakkında düşündüm...normalde hiiçç kıskanmam ufak tefek göz kaçamaklarını falan görmezden gelirim ama eğer ciddi huylanırsam off yandı dar ederim dünyayı başına....ve birde annesiyle telde uzun konuşunca samimi yılışık konuşunca kıskanırım..ağır ol ciddi ol koca adamsın benden başkasıyla şakalaşamazsın derim..tırtıklarımmmm....yakarım...onunda hoşuna gider..zaten annesi babası pek sevmez benimkini....rahatım yani...hele babası her fırsatta aşağılamaya çalışır....
acıkcası kıskanıyorum k.validemden cunku oper her anne gibi ama kucagına oturur yada esımı kucagına oturtturur 5.yasında cocuk sankı neyse mıncıklar sıkıstırır olup olmadık yerde... Ve en onemlisi mıncıklayıp sapur sukur operken gozunu bana dıker tepkimi merak eder k.validem ilk zamanlar ses etmıyordum ama hersedyınde bi haddi var sonucta .kadın işi ilerletip y.odamıza kadar gırmeye basladı neymıs oğlunu ozlemıs veya oğluyla bırlıkte yatmak istiyormus gelır ortamıza yatar...
şuan benden kötü fesat kıskanc ötesi bi gelin yok cunku artık tahammulum kalmadı.. Eşimede söyledim benım yanımda yapmayacksın benım gozum gormesın dedım .. Ee napıyım daha yaa insaf yani..
Eşimi neden kız kardeşinden kıskanayım ki,harika bi abi kardeş ilişkileri var,bu da cok hos bence.Sarılırlar,boğusurlar,şakalar espriler takılmalar(kayınvalidemle de aynı şekilde) kıskanmam,sonuçta onlar kardeş...Aksine ilişkilerinin sıcak olması hoşuma bile gider:)
Hayatımda hiç yapmadığım bir şeyi yapıyorum...
Annen bile okşasaaa benim bağrım taş olur
Şeklinde gidiyorum...
İyi değil biliyorum ama kendimi durduramıyorum :18:
bu yoruma bayıldım![]()