Ben de evlisin de öyle karşılıyorsun sandım.ayyy benim kocammmm gelmissss hayatıumın askı evimin diregi gönlümün prensi gelmiş karısı onu cokk özlemişşş tey teyyy teyyyy die halay cekerek karsılıycam evlenince
Sadece (hoşgeldin yavrum karnın açmı ?)merhabalar. ben 10 aylık evliyim ara ara bu karşılama akşamları vakıt gecırme konusunda tartısıyoruz. gülümseyerek hosgeldın deyıp sarılmak yetmıyomuş..
siz eşlerinizi nasıl karsılıyorsunuz ?
eski bi konu var böyle hepsini okudum bılıyorum ama ben taze bilgiler istediğim için konu açtım.
evli tecrubeli hatunlar önerilerinizi beklıyoruumm
Süpermiş bende aynısını yapıyorum al oğlunu sofra hazırlıcam diyorumKapıdan gırınce hosgeldım canım doyorum sonra atıyorum kızı ustune ılgılen dıye
Eşim 18-3 arası çalıştığından işe gitmeden beni annemlere bırakır gece üçte bahçe kapısının orada karşılaşıyoruz selamlaşıp öylemerhabalar. ben 10 aylık evliyim ara ara bu karşılama akşamları vakıt gecırme konusunda tartısıyoruz. gülümseyerek hosgeldın deyıp sarılmak yetmıyomuş..
eski bi konu var böyle hepsini okudum bılıyorum ama ben taze bilgiler istediğim için konu açtım.
Ulan hahahahahahAccam kapiyi hosgeldin dicem daha napilir kapi kolunu mu yalayim ne yapayim
Ben bir aşk kadını olarak.......... Neyse valla canım kapı çalıo hoş geldim sevdiceğim diyorum. Sonra ki adım aç mısın? Yemek hazırla bulaşık yıka. Sonra ki adım. Aşkımmmm fillmm izliyelim mi??merhabalar. ben 10 aylık evliyim ara ara bu karşılama akşamları vakıt gecırme konusunda tartısıyoruz. gülümseyerek hosgeldın deyıp sarılmak yetmıyomuş..
VaauvvvvAçıyorum selamün aleyküm aleyküm selam hoşgeldin canım saol bitanem bi öpüşme faslıeller ayaklar yıkanır ben yemeğini korum o yerlen yanında oturur sohbet ederim bulaşıkları makinaya atıp bazen dizlerinde uyurum. Bazende kapıyı gecelikle açarım 22de geliyor eşim eve çünkü, mumlar yanar salonda fonda bi film veya müzik
merhabalar. ben 10 aylık evliyim ara ara bu karşılama akşamları vakıt gecırme konusunda tartısıyoruz. gülümseyerek hosgeldın deyıp sarılmak yetmıyomuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?