eşinizi nasıl karşılıyorsunuz

Yaaa bu nasıl bir konudur :) amuda kalkarak falan dene arada belki değişiklikten kastı böyle şeylerdir

ayyy benim kocammmm gelmissss hayatıumın askı evimin diregi gönlümün prensi gelmiş karısı onu cokk özlemişşş tey teyyy teyyyy die halay cekerek karsılıycam evlenince

Sadece (hoşgeldin yavrum karnın açmı ?)

Eşim 18-3 arası çalıştığından işe gitmeden beni annemlere bırakır gece üçte bahçe kapısının orada karşılaşıyoruz selamlaşıp öyle

Ben bir aşk kadını olarak.......... Neyse valla canım kapı çalıo hoş geldim sevdiceğim diyorum. Sonra ki adım aç mısın? Yemek hazırla bulaşık yıka. Sonra ki adım. Aşkımmmm fillmm izliyelim mi??
Olmaz uykum var
THE END

Ben bekarim ama evli olsaydimda kapi karsilamazdim sanirim.rahatima duakun insanim acsin anahtariyla girsin sanki hic girmedigi evmi

Açıyorum selamün aleyküm aleyküm selam hoşgeldin canım saol bitanem bi öpüşme faslı eller ayaklar yıkanır ben yemeğini korum o yerlen yanında oturur sohbet ederim bulaşıkları makinaya atıp bazen dizlerinde uyurum. Bazende kapıyı gecelikle açarım 22de geliyor eşim eve çünkü, mumlar yanar salonda fonda bi film veya müzik

Vaauvvvv

Merhaba bende 10 aylık evliyim moduma göre karşılıyorum
Bazen sariliyorum
Bazen ateşli bir öpücük
Bazen masum... Öyle ışte. Sen nasıl karsiliyorsunki

:) zamanında hoşgeldin hayatım, öpücükler 32 diş meydandaydı
zamanla dilimi geliştirdirdim welcoome to home aşkım demeye başlamıştım.
bazense gecelikle sexi meksi

amaaaaa hiç biri işe yaramamış, aldatmış beni ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…