eşinizi nasıl karşılıyorsunuz

yahu bu nasıl bir isimdir böyle :) sistit diyim kısaca :)

'Naber' diyoruz birbirimize. Hergün beraberiz zaten ne karşılaması. Üstelik o çalışmıyor ben çalışıyorum. Öğle arası da süt için eve geliyorum. Hep beraberiz zaten.
Aman iki çocuk , ev, iş. Başka dert mi yok kafaya takacak.

Ah şu kocalar..Kendilerini evlenmeden önce annesinin,evlendikten sonra da karısının paşası, padişahı,lordu sanan erkekler..

Hiç uğraşamam öyle atraksiyonlarla,kapıyı çalar açarım hoşgeldin hayatım derim,kimi zaman da anahtarla açar kapıyı ben oturduğum yerden hoşgeldin derim.
Geceliği özel anlarda bile zor giyiyorum kaldi ki kapı açarken giycem,zaten eşim güler bana hayırdır evde böyle mi geziyosun diye

Bi insanın eşek saati var eşref saati var. Kocam da olsa her an her dakika gönlünü hoş tutamam ki..
Ayrıca yüzümü asık gördüğü zaman gelsin yanıma sorsun;"ne oldu benim aşkıma,kim astırdı yüzünü" filan diye sarılsın,yüzümü güldürmeye çalışsın,bana hep gül diyene kadar.
Herşeye kendi açısından bakmayacak yok öyle dünya..
Kadınlar ; erkekleri her durumda,her şartta,her anda memnun etmeye programlanmış kişiler değiller.. Erkeklerin bunu anlaması lazım

Olur da evlenirsem en çok beni bu zorlar. Bizde herkesin anahtarı vardır, kimse kimseyi karşılamaz. Eve giren selam verir o kadar. Kapıyı vuran olunca da ev halkı paparalar onu neden anahtarını almadın diye

Benimki hiç anahtar kullanmaz
Kapıyı açınca sarılır öperim sonra üstünü değiştirir
Mutakta yemek yada çamasır asarken vs yanı işim varken gelırse kapıyı actıgım gibi ışık hızıyla işimin başına döner devam ederim eşim gelir öper sonra her ne iş yapıyorsam devam eder

O evdeyken ben geldiysem kesin koltukta uzanmış spor programı izliyordur bennn geldiimmmm diye üstüne atlarım

Yorumlarda çokça fantazi örneği gelmiş

Ben bir kez yapayım dedim eşimin işi vardı bir saate dönerim dedi gitti
Dünya hazırlık yaptım whatsaptanda resim attım

Bu bir saat oldu iki
Aradı lina yoldayım gelıyorum hazırlan dedi ağzımı açamadan trafikteyim deyip kapattı
Arıyorum açmıyorda
Sonuç üstümü değiştim indim aşağı yemeğe gittik
Tam siparişler geldi whatsapdan attığım resimleri gördü kalk kalk eve gidelim dedi ama nafile
Sus ve yemeğini ye dedim
Yüzsüz yüzsüz tatlıdan başlamak olmazdı zaten deyip yemeğe gömüldü

Ayy kizlar yazdiklarinizi.okudum da cok komiksiniz yaa fikirlerinize bayildim hele kirbacla karsila yazan arkadas var.gulmekden oldum ya

18 yillik evliyim isteyerek ve severek hazirlaniyorum,bu ile sutyen tanga olmasi gerek degil hafif bi makyaj yemek kokmayan dekolteli bi kiyafet beraber secip begendigiimiz corap,terlik ,etek,bluz ne olursa ama guzel kokmak şart diyorum.mutlaka sırnaşık olmak ve özlediginizi hissettirmeniz gerek ,mahalle ağziyla bu kadın azmış denecek tűrden bide boyle deneyin tavsiye ederim

Bazen kapiyi ben aciyorum bazende oglum kosa kosa aciyor hosgeldin askim diyorum ve ekliyorum oglun seni cok ozledi hadi oyun oynayin
Ama tabi sen boyle yapma hos giyin bi goz kalemi bi parlatici sur sofrayi hazirla bi mum yak filan cocuk olunca benim durumuma gelirsin :)

Kapıyı açar açmaz kocacımmmmm hoşgeldinnnnnn çok özledimm seniii. Evimin erkeği geldi hadi geç hemen yemak hazır diyorum. (Hayalller)
Genelde o benden önce geldiği yada evde çalıştığı için kapıyı açıyor hoşgeldin aşkım diyor babannemi öper gibi bir muç muçtan sonra işgüç koşturma yatarken birbirimizin yüzünü görüyoruz işte. Bugüne kadar ne bir dekolte ne bir gecelikle açmışlığı yok bana kapıyı. Odun benim kocam karısını karşılamayı bilmiyor. (Gerçekler)

Edit: hatta bir kere geleceğim saatte mesaj atıp tuvaletteyim anahtarla gir demişti:) ( bu kibarlaştırılmış hali tabi başka bir tabir kullandı)

valla herkes kocacıgını prensler gıbı karsılıyormus da
pekı bu kk nın koca şikayetleri çilesi de neyın nesı ,kim bu konuları acanlar anlamadım valla
burdakı konuları okuyan bekarlar evlenmekten vazgecıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…