- 7 Nisan 2016
- 84
- 35
- 3
- 40
yahu bu nasıl bir isimdir böyle :) sistit diyim kısaca :)Sağ paçası dize kadar sıyrılmış ve diz izi çıkmış pijama ve mütemadiyen mama damlasıyla renklenen bluz kombini ile kanepede oglanla boğuşurken eşim anahtarını kullanıp içeriye giriyor. "Al bunu al al al al" deyip çocuğu ustune atıyorum. O da hosbuldum diyor. Yakında bosaniriz sanırım.
yahu bu nasıl bir isimdir böyle :) sistit diyim kısaca :)
yahu bu nasıl bir isimdir böyle :) sistit diyim kısaca :)
İşte benim stilimKapıdan gırınce hosgeldım canım doyorum sonra atıyorum kızı ustune ılgılen dıye
Accam kapiyi hosgeldin dicem daha napilir kapi kolunu mu yalayim ne yapayim
Bir gun de elinde cicekle gel de somurtmayayim decinsel bi beklentisi yok kızlar. yanlış anladınızonları zaten arada yapıyorum.
somurtuyosun suratın 5 karış oluyo dıyo
yanlş okumuşum pardon :)İdrar değil ama idrak o :)
18 yillik evliyim isteyerek ve severek hazirlaniyorum,bu ile sutyen tanga olmasi gerek degil hafif bi makyaj yemek kokmayan dekolteli bi kiyafet beraber secip begendigiimiz corap,terlik ,etek,bluz ne olursa ama guzel kokmak şart diyorum.mutlaka sırnaşık olmak ve özlediginizi hissettirmeniz gerek ,mahalle ağziyla bu kadın azmış denecek tűrden bide boyle deneyin tavsiye ederimmerhabalar. ben 10 aylık evliyim ara ara bu karşılama akşamları vakıt gecırme konusunda tartısıyoruz. gülümseyerek hosgeldın deyıp sarılmak yetmıyomuş..
siz eşlerinizi nasıl karsılıyorsunuz ?
eski bi konu var böyle hepsini okudum bılıyorum ama ben taze bilgiler istediğim için konu açtım.
evli tecrubeli hatunlar önerilerinizi beklıyoruumm
Ahahaha alemsiniz yaaaa gülmekten yarıldımBi tane kedi kız kostümü al, içeri girer girmez kırbacı yapıştır şak diyeDaha da bişey istemez senden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?