Suratına bakıp ona göre moda giriyorum.Mahkeme duvarı gibiyse ruhsuzca bir hoşgeldin diyorum , mutluysa ben de neşe saçan bir sevgi kelebeği oluyorum adeta..Yani ne kadar ekmek o kadar köfte
Bizimkininde takıntısı var. Ne olursa olsun güleryüzle karşılamam lazımmış.. Bazen biseye canım sıkılıyor. Istemsiz suratim düşüyor tabi.. Hemen triplere giriyor beyfendi
Benim esimin de genelde boyle bir beklentisi oluyor. Elbet guleryuzlu sicak bi hosgeldinden sonra. Bi gun abim anlatmisti yengemle tartismislar. Disariya cikarken tam tesekkul giyiniyor makyajini yapiyor aksam ben eve gelince sac bas daginik pijamayla buluyorum demisti ki yengem oyle sac bas daginik olmaz asla. Ama erkek evde de hanimini bakimli olsun istiyor hakli olarak.
Mutfakta işim varsa oğluma aç diyorum. Tabi oda anne ya hırsızsa diyor yok oğlum baban diyorum. Nerden bilcez diyo ben bilirim diyorum. Sen nerden biliyon diyo anneler bilir diyorum bu ara zil çalmaya devam ediyo . gidip kapıyı açıyorum. Kaçıyorum mutfağa.
2. Karşılama. Hoşgeldin evimizin reisi.
3. Karşılama babaaaaa baba biz bugün nereyw gittik biliyirmusun. He oğlum he gördüm face den. İkinci iş bulucam neyime hafta sonu yatmak benim
Gibi versiyonları var. 8 yıllık evliyim bizde hayat böyle ilk yıllarıda hiç hatırlamıyorum.