eşinizi nasıl karşılıyorsunuz

Bende 6 ay sonra deneyeceğim bazılarını inşaallah , düğünden sonra yazarım artık etki ve tepkilerini :)

3 aylik evliyim isten gec geliyor. Dusumu alıp, gecelikli makyajlı bir sekilde hosgeldin nefesim diyip aciyorum. Sonra yemek yiyip uyuyoruz :) :)

Kapıyı anahtarla açıyor selâmün aleyküm diyor bende aleyküm selam diyorum o kadar :)

Kapıyı açıyorum hoşgeldin hoşbulduk naber nasılsın iki öpücük kucaklaşma sırta iki pıt pıt
Daha napalım ki
Bando mızıka bilsem çalarım ama her akşam :)

Ben evin parasini kazaniyorsam o beni kapida opucuklerle ciceklerle karsilar mi?
Terligimi getirip guler yuzle "hosgeldin canim" der mi
Guzel bir sofrada bana gulumseyip "gunun nasil gecti" diye sorar mi
Yorgun omuzlarima masaj yapip "alinterine saglik" diyerek emeklerimi onurlandirir mi

sanmam.

eli doluysa zile basar bossa kendi acar kapıyı pıt diye:) genelde dolu oluyo tabi elindekileri alıp mutfaga gotururum sonra kendi gelir sarılır kucaklar oper genelde boyledir yuzum asıksa nedenini sorar mutlaka hic falan diye gecistirsem bile o aynı modda canım cicim devam eder tribi ben yaparım aman zaten tripli erkek olmaz ya

biraz işveli cilveli haliyle seksi makyajı ve seksi geceligiyle , sacların dalgalı , ayagında tuylu terliğinle kapıyı acıp ;
cok alcak bi sesle "hosgeldin kocacım"

demenı beklıordur. ben mı nası karşılıom. sort tısortla. sacımıtepeden toplamıs. en dağınık halimle.

Bende 7 yıllık evliyim ilk zamanlar ayni dediginiz gibi gecelikle karşılaşıyordum,kapıyı açıp hoşgeldin deyip:)sonra çocuklar olup büyüyünce gecelikle açamadım:)ama simdi de 3 çocuğum olduğu halde onları uyutup gidip geceligimi giyer makyajımı yapar eşimi çağırırim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…