ahahah eve gelmesin sonra bıdahaBi tane kedi kız kostümü al, içeri girer girmez kırbacı yapıştır şak diyeDaha da bişey istemez senden.
cinsel bi beklentisi yok kızlar. yanlış anladınızonları zaten arada yapıyorum.
somurtuyosun suratın 5 karış oluyo dıyo
E tabı kolaymıcinsel bi beklentisi yok kızlar. yanlış anladınızonları zaten arada yapıyorum.
somurtuyosun suratın 5 karış oluyo dıyo
Bi tane kedi kız kostümü al, içeri girer girmez kırbacı yapıştır şak diyeDaha da bişey istemez senden.
Accam kapiyi hosgeldin dicem daha napilir kapi kolunu mu yalayim ne yapayim
gidip yatıyorum yorgun oldugumda o oyun oynarken ona bıle soylenıyo yanında oturcakmısımKendi pc de oyun açmak dışında ne yapıyormuş?
Etkile beni de uyuz oluyorum mahkeme duvarı suratına de altta kalsın
Tamam tamam bir şey istemiyorum der gör bak.
Yeter ki ona ve oyununa dokunma pis benciller!!
Kız kapı kolunu niye yalıyon,adamın kolunu yala bariAccam kapiyi hosgeldin dicem daha napilir kapi kolunu mu yalayim ne yapayim
gidip yatıyorum yorgun oldugumda o oyun oynarken ona bıle soylenıyo yanında oturcakmısım
burdaki çok iyiysem değişik iyilikModuma göre değişiyor.
Kızgınsam,anahtarın yok mu senin bee diyip çemkiriyom,
Normalsem hoşgeldin canım +öpücük
Çok iyiysem hoşgeldin+uzun öpücük+yatağa atıyorum hemen
Kız kapı kolunu niye yalıyon,adamın kolunu yala bari
yok kız alır çayını falan bzenE tabı kolaymı
adamın yemegı
meyvesı varsa cay kulturu efendım kahvesı cerezı doguluysanız pestıl saatlerı var ohoo hızmet senı beklıyor napcan
Ben olsam kıcımı basımı acıp yatar uyurum harbıdengidip yatıyorum yorgun oldugumda o oyun oynarken ona bıle soylenıyo yanında oturcakmısım
Daha disardan yeni gelmiş tozludur kirlidir o simdi bi de kıllı mıllıKız kapı kolunu niye yalıyon,adamın kolunu yala bari
Kol deyince öyle dedim,Hahahaha kolunu mu cıksss saracağını sanmam
Kırmızı gecelik istiyor galiba yada sütyen -tanga bekliyor heralde.ahahah eve gelmesin sonra bıdaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?