ayYeni gelinken eşimi gecelikle karşılayayım bugün diyip bütün cana yakınlığıyla(!) kapıyı açıp komşuyla karşılaşmış olan bir ben olamam değil mi
deliisinnnAccam kapiyi hosgeldin dicem daha napilir kapi kolunu mu yalayim ne yapayim
hiç rahatını bozmadan oyununa devam ederay canım sen daha acemısın
adam pc oynayıp burada uyu dıyorsa sana , gecelıgını gıy don kıcını ac bı yerlerını uyumaya basla
Kim pestil dedi ya, canım çekti bak, diyet yapıyoz şurdayok kız alır çayını falan bzenbenden de bekler tabı arada pestil saatimiz falan yok batının en ucundayız
valla nazar değecekkO değil de beni kocam karşılıyor.
Kopkocaman öpücük ve mis kokulu yemeklerle...
çanakkaleKim pestil dedi ya, canım çekti bak, diyet yapıyoz şurda
Nerdesin İzmirde mi yaşıyosun?
o kadar hiç olmadı ama ust kattakıyle burun buruna gelmenın esıgınden cok dondumYeni gelinken eşimi gecelikle karşılayayım bugün diyip bütün cana yakınlığıyla(!) kapıyı açıp komşuyla karşılaşmış olan bir ben olamam değil mi
arada makyaj yap evde giyilebileck kıyafetler giy bu sana göre degişir örneğin kısa etek .sacını yap öyle karsıla bence dogal isteğimerhabalar. ben 10 aylık evliyim ara ara bu karşılama akşamları vakıt gecırme konusunda tartısıyoruz. gülümseyerek hosgeldın deyıp sarılmak yetmıyomuş..
siz eşlerinizi nasıl karsılıyorsunuz ?
eski bi konu var böyle hepsini okudum bılıyorum ama ben taze bilgiler istediğim için konu açtım.
evli tecrubeli hatunlar önerilerinizi beklıyoruumm
İzmir ben.çanakkale
sen
benımkı kardeşiyle beraber gelıcekpestil diyen benim
Hadi bu aksam kocalarınızı degısık karsılayın sabahta yazın bende orjınal bısıler dusunecegım
ne tepki verırdı acabaİzmir ben.
Sen fona şöyle güzel bi caz müzik koy, açık saçık bişiler giy, gerisi gelir işte
Yok ayol niye değsin?valla nazar değecekk
gidip yatıyorum yorgun oldugumda o oyun oynarken ona bıle soylenıyo yanında oturcakmısım
Soldan soldan geliveriyorlar bana, yok yok yorum yapmayayım en iyisi.
Allah canini almasinBi tane kedi kız kostümü al, içeri girer girmez kırbacı yapıştır şak diyeDaha da bişey istemez senden.
Bizim karı kudurmuş der içindenne tepki verırdı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?