eşinizi nasıl karşılıyorsunuz

ay canım sen daha acemısın
adam pc oynayıp burada uyu dıyorsa sana , gecelıgını gıy don kıcını ac bı yerlerını uyumaya basla
hiç rahatını bozmadan oyununa devam eder en alasını yaptım ama cıkss

Genelde yolda karşılaşıyoruz :) evdeysemde hoşgeldin canımm derim öpüşürüz geçer içeri,hiç öyle istekleri olmadı garibimin zaten yapmamda :)

Yeni gelinken eşimi gecelikle karşılayayım bugün diyip bütün cana yakınlığıyla(!) kapıyı açıp komşuyla karşılaşmış olan bir ben olamam değil mi
o kadar hiç olmadı ama ust kattakıyle burun buruna gelmenın esıgınden cok dondum
Fantazı kostumle kapıyı acıp kapının arkasında dururken cuteee_? cuteee kım actı ya kapıyuı demesıyle ay dur gıyınıyorum gec gec dıyıp kırk yıllık ayse kadın fasulye moduna gırmem an meselesı

arada makyaj yap evde giyilebileck kıyafetler giy bu sana göre degişir örneğin kısa etek .sacını yap öyle karsıla bence dogal isteği

Tv de bir psikolog eşiniz eve gelmeden önce internetten komik videolar izleyin dedi. Böylece içten gelen bir gülümseme, o güler yüzü üstüne alınan bir koca..
Bir ara bende kapıyı HOŞGELDİN GÖNLÜMÜN SULTANI diye açıyordum. Yada gecelik falan giyerdim. Ama baktım onda bunların karşılığı yok. Aman dedim şimdi sadece holgeldin ve yanağına öpücük.
Bu arada karşılamadan daha önemli bir problem var sanki. Daha yeni evlisiniz oturup bilgisayarda oyun mu oynuyo? Bide efendim yanında oturup onla oyun hakkında konuşmanızı istiyor
Bir daha size böle bir konuyla gelirse sanki sen eve girdikten sonra gülen yüzle karşılamamı ödüllendirdiriyor musun diye sor en azından film alsın beraber izleyin. bencillik yapmasın. İkinizin ortak zevklerine göre geçirin akşamınızı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…