Laale ne ara evlendın ya nıye soylemeden evlendınO değil de beni kocam karşılıyor.
Kopkocaman öpücük ve mis kokulu yemeklerle...
Pürüzsüz yeri daha uygun tabi kiDaha disardan yeni gelmiş tozludur kirlidir o simdi bi de kıllı mıllı
Ama kapi kolu oyle mi pürüzsüz
hahah olmamıs senın karsılamaEn fazla güler yüzle hoşgeldin derim.. Bi keresinde seksi kıyafetlerle karsıladım .. - içeri gir biri görecek .. Tepkisinden sonra .. - askm smdi yemek yiyeceğiz bu halde nasil yiyeceksin mantığından sonra bindaha da giymedim giymemde.. Zaten geneşde kendi kapıyı acıp girer
O değil de beni kocam karşılıyor.
Kopkocaman öpücük ve mis kokulu yemeklerle...
Aslın da tam olduda anlayana... Eşim mantıkçıdırhahah olmamıs senın karsılama
neyini düşünsün anlayamadımBen olsam kıcımı basımı acıp yatar uyurum harbıden
sonra o dusunsun valla
maşallah sana :)Moduma baglı
Ev hanımı gıbı hıssedıyorsam , oglanıda organıze edıp
hosgeldın beyım pasam aslanım evımın dıregı dıyıp opuyoruz.
Çok neşeliysem
ay ay ayyy nerden gelmiş bu yakısıklı ya nerde kaldın hosgeldın askımm dıyıp bayıyorum.
Mutlu ve umutluysam eger ,
Ne kadarda tatlı bır adam hoşgeldin diyip yanaklarını tek elımle sıkıstırıp öpüyorum.
Çocuk evde degilse, saat azcık gecmişsse
Gecelikle kapıyı acıp kacıyorum bir yerlere
Kızgınsam , kapıyı acmıyorum
Genelde yüzüne bakarım ne verirse onu alır..Aslın da tam olduda anlayana... Eşim mantıkçıdır
yorgun oluyo genelde..Genelde yüzüne bakarım ne verirse onu alır..
merhabalar. ben 10 aylık evliyim ara ara bu karşılama akşamları vakıt gecırme konusunda tartısıyoruz. gülümseyerek hosgeldın deyıp sarılmak yetmıyomuş..
siz eşlerinizi nasıl karsılıyorsunuz ?
eski bi konu var böyle hepsini okudum bılıyorum ama ben taze bilgiler istediğim için konu açtım.
evli tecrubeli hatunlar önerilerinizi beklıyoruumm
O zaman yüzüne bakatçr ölü gibisin derim hemen düzeliryorgun oluyo genelde..
Off offf o nasıl bir şey olmuş öyle.Yeni gelinken eşimi gecelikle karşılayayım bugün diyip bütün cana yakınlığıyla(!) kapıyı açıp komşuyla karşılaşmış olan bir ben olamam değil mi
O zaman cveap basiiit gülümsecinsel bi beklentisi yok kızlar. yanlış anladınızonları zaten arada yapıyorum.
somurtuyosun suratın 5 karış oluyo dıyo
ay canım sen daha acemısınneyini düşünsün anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?