Eşinizi nasıl ksrşılıyorsunuz?

Tayt bi tsort hafif makyaj ve eşime özel olan parfüm gecelikle adammi karşılanır ya yanından biri falan olsa habersiz birini getirse onu yatarken giy bence

Bi gun yine böyle bir muhabbet dönüyo ablanın biri bunu önerdi cok işe yarıyo diye tecrube konusturdu yani
Nasıl ya!! Ciddi ciddi leopar tayt giyip gırgırını mı yapıyorsunuz yoksa gırgırdan kastınız... benim mi içim fesat?

Niye alınalım ki,bizim de saçımız var
Eşimin zaten maşallah yolsam kalanlar yeter,bir bu genetik miras kalıyor, buna da şükür

Kız kekremsi,kekremsi kekremsi şeyler düşünmüşsün ayy
Ne biliyorsun öyle olduğunu,hem açıkları kıskanmakta nedir,sen kapalıların evde de öyle gezdiğini mi sanıyorsun:)
Beni evde görsen tanımazsın,hoş dışarıda da tanımazsın ya
Hadi hayırlı senelerin olsun,boşver bana gel sıcak çayım var:))

Gırgır buradaki bir geyik konusundan kalan bayat bir espri
Onu anladım zaten. İlk okuduğum zaman gırgır yap derken aklıma gırgır geldi hani yer gırgırlamak sonra için fesat espri yapmak anlamında gırgırdır dedim.

Sıcak sahlep iyi gelirdi aslında :)

Kız su gır gır varya yerdeki kırıntılari topladihlgimiz o iste
Kız maşallah her konu yasatiyorsun beni
Hanımlar bir abla bana bu akıllı vermişti gir gir yap dekolte giy frikik ver diye öyle yapıyormuş o bende öyle yazmıştım burada geyik olsun diye

Kız maşallah her konu yasatiyorsun beni
Hanımlar bir abla bana bu akıllı vermişti gir gir yap dekolte giy frikik ver diye öyle yapıyormuş o bende öyle yazmıştım burada geyik olsun diye
Yakalandimmm ben direk yapan abla yazmisti diye hatrliyorum sekerim senin bu yorumu butun kk unutmaz efsanesin

Eşini neden pijama ve üstüne tülbentle karşılıyorsun bence orada bi sorun var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…