Eşinizi nasıl ksrşılıyorsunuz?

Yakalandimmm ben direk yapan abla yazmisti diye hatrliyorum sekerim senin bu yorumu butun kk unutmaz efsanesin

Hahahahaha o değilde çok konuştuk bu gır gır muhabbetini insan kınadığını yaşamadan ölmez mis biz kenarda tutalım bu gır gır ı

Bi yaşassydın evliliğini. Çocuk başka bir boyut. Tadını çıkarmadan birbirini tanımadan nasıl şak diye çocuk yapıyorsunuz. 4.5 sene olmadı bizim. O zamanlar çok ağladım üzüldüm ama şimdi diyorum ki iyi ki olmamış. Ben nasıl bi hataya düşermişim. 6 sene olacak evliyiz. Şurda 1 yıldır diyorum ki evliliğimiz oturmaya başladı.
İleriki konu da eşim eve gelmiyor benden soğumuş olmaz inşallah

Dekolteli bir body ve sıkı bir tayt olabilir .
Seksi.bir elbise olabilir ( gecelik degil ama )

Gecelik veya pijama ile karşılanmaz. Bunlar biraz klişeye kaçıyor. Normal kıyafet elbise ve biraz makyajlı karşılayabilirsin. Gecelikle karşılamak biraz tuhaf, yemek yemiyor mu dinlenmiyor mu bu adam.

Malesef ki diger arkadaşların düşüncesi gibi hamilelik için erken olmuş o eski tadı bulamazsın diyeceğim fakat zaten hamilelik olmadan bir evliliğin olmamış. Çok geç kalmışsın

Merhaba bende evlenir evlenmez hamile kaldim, ki evlenmeden once ilaca basladim ama son hafta kina düğün heyecanindan arada kaynadi ki beni taniyanlar bilir hemen cocuk isteyecek anaclikta biri degildim. Esimle görücü usulu evlendik ama birbirimizi sevdik yinede hamile kalinca dehsete kapilip cok üzülmüştüm ya mutlu olamazsam ne yapicam diye dusundum hep bide etraftan gelen tepkiler var... kendim zaten sindirememisken birde milletin bos laflarini dinleyip onlara biseyler anlatma ihtiyaci gereksiz tepkilerine tahammul etmek zorunda kaldim. Yani arkadaslar hamile kalmis birine neden hamile kaldin neden cocuk yaptin gibi sacma sapan sorular sormayin. Hangimize dunyaya gelirken secme sansi verildi? Bize sordular mi? bir insan olarak yasami surdurecek ve belli bir yazi ile dunyaya gelecek olan canlinin olmusumuna biz mi karar veriyoruz? Biz bu yavrularin emanetcisiyiz onlara sahip cikmak sevmek ve guzel yetistirmekle sorumluyuz. 2 insanin birbirine alismadan birseyleri oturtmadan yeni bir aile duzeni kurmak zorunda kaliniyor ama bikac sene sonra hamile kalinca cok mutlu olacaginin ve esiyle hic sorun yasamayacaginin bir garantsi mi var ki bekleseydin diyorsunuz? Burda kimsenin sahsina yazmiyorum burda bicok konuda bu tepkilere rastladim genel olarak yazmak istedim. Konu sahibinin oturtamadigi seyler var belli ki alisma surecinde hem evlilik hem yeni insan hemde hamilelik gibi bir surecte Allah nasip etmis onu dusundurecek soğutacak belki pismanliga suruklicek seyler yazmanin bi manasi var mi? Eger konu sahibi vah vah hamile kaldim nereden cikti bu bebek istemiyorum ben diye seyler yazsa herkes " burda insanlar neler yapiyolar bebek sahibi olmak icin sana nasip olmus simariklik yapiyosun,sukret " diye ustune giderdi.. amacim kimseye ayar vermek had bildirmek degil asagi yukari boyle seyler yasamis biri olarak yaziyorum, karsinizdakinin hassas bir donemde oldugunu goz onunde bulundurarak yorum yazin..

Size tavsiyem ne şuh bir gecelikle karsilayin nede pijama basinizda tulbentle... hafif makyaj şık ev kiyfafetiyle orta karar olun. Kisa elbiseler edinebilirsiniz hamile oldugunuz icin elbise sizi kurtarir :) ne yapmak istiyorsaniz daha sonraya birakin onemli olan tavrınız ve cazibiyetiniz her seferinde bi konsept bulup veya gecelikle kapiyi acmak her zaman sasirtmaz bence :)) ve size tavsiyem once kendinize deger verin ve kendinize prenses gibi davranin siz kendinize deger vermezseniz kimse size deger vermez onceki konularınıza istinaden soyluyorum bunu.. kendi standartlarınızi ve kurallarıniz olsun nasil bir es ve anne olmak istediginize karar verin ve saglam duruslar serginleyin biraz gek gitleriniz var gibi actiginiz konular arasinda ucurum var çünkü bebeginiz gelene kadar saglikli bir evlilik temeli kurmaya calisin ki bebegniz saglikli bir ailede buyusun..

Konu sahibi sana yukarıdaki gibi güzel akıl veren birini bulamazsın. Lütfen bu üyenin dediklerini yap. Ben çocukla kpss çalışıp atandim. Sen de yaparsın.

Kapıyı kızıma açtırıyorum babasının üstüne atlasın diye . Özlüyor babasını kuzum

Gecelik giyip mi karşıladın nerde kaldı böyle heyecanlı hatunlar

Önce seksi bir müzik açıyorum, yavaşça kapıyı açarken önce ayağımdaki stilettomu sallayarak gösteriyorum. Daha sonra kapı yavaşça açılırken üzerimdeki muhteşem seksi kırmızı elbisemle kıvrak bel dansı yaparak dönüyorum. Eşim ise kırmızı gülü dudaklarının arasına alıp elimden tutuyor ve tango dansı eşliğinde eve giriyoruz.

Gerçekler Evlendim evleneli, tayt, bol tişört, şavkı kaymış yukardan topuz, pijama, şort, yine şavkı kaymış topuzlar, temizlik yapıyorsam lekeli eşofmanlar, berbat tişörtler

Genelde ben degil oglan karsiliyor. Babaaaaaaeeee diye ucarak kapiya gittiginden yetisemiyorum
Kiyafet sorarsaniz,temiz bir seyler olsun yeterli. Zaten benim pijamam yok,esofmanim da pek yok,normal sokaga cikarken ne giyiyorsam evde de onu giyiyorum. Dun kulotlu corap uzeri sort ve ustune tisortle karsiladim mesela

Ben geceliği sadece yatak bölümünde giyerim hiç öyle kapı açmak aklıma gelmedi o kadar süslü olduğum söylenir eşimde hep der baya süslüdür benim hatun diye ama hiç gecelikle kapı açmadım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…