- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Süpersin :)O da var,bende yok yok:))
Yakalandimmmben direk yapan abla yazmisti diye hatrliyorum sekerim senin bu yorumu butun kk unutmaz efsanesin
ben diyecektimKonu sahibi ne sormuş hanımlar be cevap vermis
Beybisi ben leopar tayt giyip girgır yapmani öneriyorum
Ihtiyac hasil olmusturAdam işten geldiği zaman mı gecelikle karşıladınız
Size tavsiyem ne şuh bir gecelikle karsilayin nede pijama basinizda tulbentle... hafif makyaj şık ev kiyfafetiyle orta karar olun. Kisa elbiseler edinebilirsiniz hamile oldugunuz icin elbise sizi kurtarir :) ne yapmak istiyorsaniz daha sonraya birakin onemli olan tavrınız ve cazibiyetiniz her seferinde bi konsept bulup veya gecelikle kapiyi acmak her zaman sasirtmaz bence :)) ve size tavsiyem once kendinize deger verin ve kendinize prenses gibi davranin siz kendinize deger vermezseniz kimse size deger vermez onceki konularınıza istinaden soyluyorum bunu.. kendi standartlarınızi ve kurallarıniz olsun nasil bir es ve anne olmak istediginize karar verin ve saglam duruslar serginleyin biraz gek gitleriniz var gibi actiginiz konular arasinda ucurum var çünküDaha üç aylık evliyim ama genel olarak pijama kafamda tülbentle eşimi karşılıyorum. Geçen çeyizimde olan bir geceliği giydim baya beklediğimden fazla etkisi oldu. Öyle olduğunu görünce ben de heveslendim hamileyim son aylarda sıkıntı olabilir ilişki konusunda veya zaten lohusayken 40 gün olmayacak bu yüzden şu dönemi heyecanlı geçirelim istiyorum. Önerebileceğiniz birşeyler var mı? Siz nasıl karşılıyorsunuz eşlerinizi?
Konuyla dolaylı yoldan ilgili:
Kuzum, yazdıklarını biraz okuyup ona göre yazayım diye profilinde gezindim. Ancak bir insan hayatını eliyle nasıl karartır onu gördüm. Silkelenip kendine gelmen için yazıyorum:
Sen ki peynir ekmek gibi ataması yapılan pdr mezunu kızsın, sanırım küçüklüğünde ailenin sana karşı kullandığı rencide edici sözlerden kaçışı evlilikte aramışsın. İlişkin öğrenilmiş hemen evlenmenin yollarını aramışsın. Baktın sevgilin senden uzaklaşıyor giyimine beden ölçülerine takmışsın. Yanlış yöne çekilmesin ama tesettürlü olmana rağmen yine o sevgilini kaçırmamak için jartiyerdir-ince beldir bunların peşine düşmüşsün. Bu adamdan bir cacık olmamış.
Ayrıldıktan sonra birilerini nasıl tavlarımı kurmuşsun kafada. Nerede tanışılır, en seksi parfüm nedir vs. Amacına ulaşmışsın evlenmişsin. Ancak o adam da en basit tanımıyla manyak çıkmış, sen de günden hamile kalmışsın. Evet yine başa sarıyoruz. Şimdi de bu adam ne kadar manyak olsa da beni bırakmasın diye seksi gecelikle karışlama peşine düşmüşsün.
Kadınlığınızı malzeme haline getirmeyin lütfen.
Terzi kendi söküğünü dikemezmiş.
Lütfen maddi imkanınız yoksa çevrenizden bir meslektaşınızdan yardım aldın. Muhakkak atanmaya çalışın. Bunu sakın unutmayın. Öğretmen ihtiyacı ve atama yönetmenliği sürekli değişiyor. Alanınız bu kadar değerliyken dağ başına da gidecek olsanız atanın çünkü arkanızda duracak biri yok. Siz güçlü olmasınız. Boşanın demem çünkü yukarıda anlattıklarımdan ötürü bu mümkün değil. Sadece destek alıp mesleğinizi yapmaya başladığınızda daha sağlıklı düşüneceksiniz.
AynenHahahahahao değilde çok konuştuk bu gır gır muhabbetini insan kınadığını yaşamadan ölmez mis biz kenarda tutalım bu gır gır ı
Kapıyı kızıma açtırıyorum babasının üstüne atlasın diye . Özlüyor babasını kuzumDaha üç aylık evliyim ama genel olarak pijama kafamda tülbentle eşimi karşılıyorum. Geçen çeyizimde olan bir geceliği giydim baya beklediğimden fazla etkisi oldu. Öyle olduğunu görünce ben de heveslendim hamileyim son aylarda sıkıntı olabilir ilişki konusunda veya zaten lohusayken 40 gün olmayacak bu yüzden şu dönemi heyecanlı geçirelim istiyorum. Önerebileceğiniz birşeyler var mı? Siz nasıl karşılıyorsunuz eşlerinizi?
Konu Sahibi önce başka problemlerini çözsün de sonra gecelikle kapı açsın bir dolu konusu var haftada 2 konu açıyorIhtiyac hasil olmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?