Bende esimi cok kiskaniyorum yaaa((Ama bir huyu var,bu yüzden böyleyim.Ben mesela erkeklerle kahkahalar atarak falan muhabbet etmeyi pek sevmem,ama esim bayilir kizlarla kadinlarla koyu muhabbetlere girmeye.Bir heyecanli konusur,bir muhabbetli konusur.Deli oluyorum yaaa.100-200 kere uyardim;ben baska erkeklerle nasil konusuyorsam sende bayanlarla öyle konus diye.Ama yok adam tinlamiyor yaaa.Amaaan sende abartiyorsun falan diyor,ama ne yapayim,benim cok zoruma gidiyor.He bide deli oldugum,bayanlarin gözlerinin icine bakarak konusur.Ama ben vallahi adamlarin yüzüne bile bakmaktan hoslanmam.Ama yok ya offfffffff.Yarami destiniz yaaaa.Hatta daha bugün oldu yine bir olay.Bizim dükkanin yaninda pastane var,orada calisan bir kiz var.Onunla aramiz bayaa iyi.Bugün onunla konusuyordum da,dediki ne zaman sizin dükkana gelsem bisey almaya,Zafer abi otur muhabbet edelim diyor,yarim saatten önce birakmiyor dedi.Ama bunu gülerek söyledi.Amma ben o kadar bozuldumki orada sadece güldüm yapmaciktan.sinir oldum ama yine.Ya benim esim niye böyle yaaa.neden bana ayak uydurmuyorsun diyorum bazen,ama kabullenmiyor bu huyunu.Yani yanlis anlar demi karsidaki bayan.Aslinda birbirimizi cok seviyoruz,problemimiz yok ama iste bu huyu beni öldürecek.He bende bir kac kere ayni seyi yapayim dedim ama o beni öyle kiskanmiyor.Offffff canim SIKILDI simdi yaaaaa.
canım sende erkeklere konuşurken biraz abart (tabi eşin yanındayken hem o görsün diye yapacaksın hemde karşıdaki odun yanlış anlamasın)
bak bakalım kendi bi daha yapabiliyor musengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?