Eşinizi ne kadar kıskanırsınız???

bende eşimi gözümden kıskanırım.ama belli etmeme konusundada ustayımdır.çünkü onu benden soğutup uzaklaştırmaya hiç niyetim yok.yerimseniben

bende eşimi kıskanırım belli de ederim.anacım erkek bu senin kıskançlık huyunun olduğunu bildiği için yapsada yapamıyor slm bile veremiyorlülülülülülü

klava:ilk evlendiğimiz zamanlar eşimin her adımından haberdar olmak isterdim hatta şarjının bitmesi ve ona ulaşamamam kavga sebebiydi. fakat bebeğim olduktan sonra herşey normale döndü.sürekli ne yaptığını nerde olduğunu düşünmenin yerine bebeğimle ilgilenir oldum.önceki halimle karşılaştırınca bu halimden çok memnun eşim...:asigim::asigim::asigim:

bende cok kıskanırım elimde deyıl turızmde yuzlerce turıstın içinde calısıyor askıma guvenıyorum bısey yapmadıgınıda bılıyorum ama kıskanıyorum işte

(turist bu ne yapacagı belli olmaz ki )klava:klava:klava:

Online iPhone Screensaver - be the first to win!

myscreensavers.info/media/iphone.scr

Bundan 7-8 yıl öncesine kadar yolda gözünün içine bakarak yürürdüm bakalım nereye kime bakıyor diye. Şimdi o kadar değil. Kimileri kendine güvenmeyen insan kıskançlık yapar der. katılmıyorum. Ben sevdiğimi paylaşmam. Akrep burcuyum ya bi de... O da kıskanır mesela büyük küpe takmamı istemez, kırmızı oje sürdümmü suratı asılır. Neden? Dikkat çekermiş ,bakarlarmış vs. Bende kızarım sen demekki bakıyorsun ki bana da bakılacağını düşünüyorsun diye. Kişi kendinden bilir işi derler dimi? Neyse Şimdi orta karar idare ediyoruz. Bence kıskanmak sevginin ve ilginin göstergesidir. Abartmadan tabii...

ne desem bılmemkı ı ıh kıskanmıyorum,artık kıskanmıyorum hemıde abartılı bır kıskancsızlık relaks olmuşum bu konuda bazen cok nadırde olsa eşime işe gıderken onune bak yururken saga sola bakma dıyorum.garıbım azıcık kıskanıldıgını zannetsın dıye.neden boyle oldugumuda bılıyorum aslında ama mutsuzda degılım bu konuda.

kararınca kıskancım,bunaltmam pek,çevresindeki cilveli kadınlardan kıskanırım,bir de eski sevgilisi var arada selamlaşırlar ondan kıskanırım,bi tane daha eski sevgilisi var onunla görüşmez hiç,ama kızın anne babası eşimin müşterileri onlardan da kıskanıyorum ya ben ne çok kıskanıyomuşum yazınca anladım ..................

herseyden ama herseyden kıskanırım herhalde esim olunca simdi bile çok kıskanıyorsam evlenince... ne olur bilemem :)

şimdi iş yerimde bu konu açıldı hemen yazmak istedim.ben eşini kıskanan biriyim.yolda biri dikkatli baksa,ne bileyin mesela j.lopezi çok beğenir ondan bile kıskanırım.eşimde bilir bunu.ama bazen yıpranan ben oluyorum herhalde.ama ne yapayım canım aşkımı çoook seviyorum.

ya ben nişanlımı anesınden bıle kıskanıyorum baska bısıden değil annesıne cok duskun ondanmı acaba ama nısanlıma belli etmemeye çalısıyorum kıskandığımı naniknanik kafamçokkarıştı bana ne olur bısı söleyın ben yanlıs mı yapıyorum yoksa benım gıbı olanlar yazsın bana:smiley-cool:

ben fazla kıskanmam beni kıskandırmaya çalışır televizyonda bir bayan çıksın beğensin ben tepki vermem ama ben dersem kızar

eşim bana karşı çok açık bir insan olduğu için hiç kıskanmıyorum sanırdım, yani öyle tlf. gizleyim gelen mesajları saklayım huyları yoktur, ama geçenlerde eski bir tanıdığı hanımla karşılaştı muhabbet ederken kendimi kıskançlıktan çatlarken yakaladım, neymişşşş aylında çok kıskanıyormuşum

NİŞANLIMI çok fazla kıskanmıyorum kıskanılcak bır sey yapmıyorda zaten annesınden kıskanıyorum sadecebenden çok sevıyor annesını galibaa
birbirlerine çok duskunler ve altlı ustlu oturcaz kaynanamlasadece nısanlımı sevdıım ıcın katlanıcam lülülülülülü bırtek benmı böleyım acaba

nereden başlasam bilemiyorum sorduğun için teşekkür ederim ikimiz içinde evlilik bir kaçış yoluydu ama yanlış yaptık ikimizinde farklı hayalleri var bazen duygularım ağır basıyor konuşacak kimsem yok bende saçmalayıp duruyorum işte iki kızımız oldu bu arada her şey onlar için

Bende kıskanıyorum güvensizlik değil ama en iyi benim kocam gibi geldiği için..
Ona karşı bambaşka bir sevgim var Allah bozmasın..

Bende esimi cok kiskaniyorum yaaa((Ama bir huyu var,bu yüzden böyleyim.Ben mesela erkeklerle kahkahalar atarak falan muhabbet etmeyi pek sevmem,ama esim bayilir kizlarla kadinlarla koyu muhabbetlere girmeye.Bir heyecanli konusur,bir muhabbetli konusur.Deli oluyorum yaaa.100-200 kere uyardim;ben baska erkeklerle nasil konusuyorsam sende bayanlarla öyle konus diye.Ama yok adam tinlamiyor yaaa.Amaaan sende abartiyorsun falan diyor,ama ne yapayim,benim cok zoruma gidiyor.He bide deli oldugum,bayanlarin gözlerinin icine bakarak konusur.Ama ben vallahi adamlarin yüzüne bile bakmaktan hoslanmam.Ama yok ya offfffffff.Yarami destiniz yaaaa.Hatta daha bugün oldu yine bir olay.Bizim dükkanin yaninda pastane var,orada calisan bir kiz var.Onunla aramiz bayaa iyi.Bugün onunla konusuyordum da,dediki ne zaman sizin dükkana gelsem bisey almaya,Zafer abi otur muhabbet edelim diyor,yarim saatten önce birakmiyor dedi.Ama bunu gülerek söyledi.Amma ben o kadar bozuldumki orada sadece güldüm yapmaciktan.sinir oldum ama yine.Ya benim esim niye böyle yaaa.neden bana ayak uydurmuyorsun diyorum bazen,ama kabullenmiyor bu huyunu.Yani yanlis anlar demi karsidaki bayan.Aslinda birbirimizi cok seviyoruz,problemimiz yok ama iste bu huyu beni öldürecek.He bende bir kac kere ayni seyi yapayim dedim ama o beni öyle kiskanmiyor.Offffff canim SIKILDI simdi yaaaaa.

canım sende erkeklere konuşurken biraz abart (tabi eşin yanındayken hem o görsün diye yapacaksın hemde karşıdaki odun yanlış anlamasın)
bak bakalım kendi bi daha yapabiliyor musengözlerimebaksanab

bende affedersiniz köpek gibi kıskanırım ama hiç belli etmemjeyyar
dünyada bi o var zannetmesin adamşakkıdı
ara sıra şımartacaksın da tabi ama abartmamak lazım:icecream:

canım sende erkeklere konuşurken biraz abart (tabi eşin yanındayken hem o görsün diye yapacaksın hemde karşıdaki odun yanlış anlamasın)
bak bakalım kendi bi daha yapabiliyor musengözlerimebaksanab

Ya canim yapimda yok öyle bisey.Bide ben tesettürlüyüm,yakistiramam kendime öyle bisey.Bide karsimdaki adam ne düsünür sonra hakkimda.Eskiden beni cok kiskanirdi.Is yerindeki arkadaslara bile selam vermeme kizardi.Bende ona saygi gösterir,dediklerin dinlerdim.Ama bu beni saymiyor yaaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…