bende hiç öyle kıskançlık felan yoktur...benim kıskanma huyum yok daha doğrusu...hayatta hiç bir şeyi kıskandığımı bilmem:sm_confused: bir defa kıskandım oda rüyamda:bbo:ama ne kıskanma
klava:
küçük oğluma 7,5 aylık hamileyim....yaz sıcakları fena bastırmış...zaten oğlumu ağustosda doğum etmiştim..ne ise uyumak bana işkence...sıcaktan delireceğim...eşimin vücut ısısı bile bana fazla geliyor....gece yatıyoruz...bir saat sonra adamı uyandırıyor...bir pike al başka yerde yat çok sıcaksın diyorum....kalkıyor oturma odasına yatıyor...bir saat sonra başına gidiyorum...burası balkonlu kapıyı açacağım daah serin olur denizden esinti gelir sen git yatağa,ben burda yaatcağım diyorum kalkıyor gidiyor....iki saat sonra kanepe rahatsız ediyor...derken gecede kaç kez adamı kaldırıyor yaatk değiştirtiyorum....:roflol
vallahi çok çekilmezdim ama inanın karnı burnunda o sıcaklara tahammül edemiyor insan...)bu kaç gece sürdü bilmem yine bir gece onu kanapeye gönderdim ben yatakta sızmışım ...rüyamda eşimi bir kadınla sarmaş dolaş görüyorum....ama öyle sevgi dolu bakıyorki kadına hala gözümün önündedir o bakışlar...öpüşüyorlar felan...ne zaman diyor kadın....oda hele bir doğursun şimdi bu halde bırakamam ...ama doğursun hemen bırakacağım diyor....kadında ama senin her gece onunla yattığını düşünmek beni deli ediyor dayanamıyorum diyor...eşimde çok gereksiz beni yanında bile istemiyor sabaha kadar bir o yatak,bir bu yatak dolanıp duruyorum....zaten fıçı gibi oldu(halbuki tüm hamileliğimde sadece 10 kilo almıştım)neresini arzulayacağım,hele senin gibi bir kadını tanımışken.....ama o bunu kendisi istiyor sanıyor...saf hamile ya onun için sesimi çıkarmadan yatak değiştirdiğimi sanıyor..(orda gülüyor)halbuki canıma minnet!!!............kızlar nasıl bir içim yanıyor biliyormusunuz size o acıyı anlatamam ağlıyorum ağlıyorum...bir yandan acı,bir yandan korkunç bir öfke...diğer bir yandan ben onun çocuğunu taşıyorum o beni fıçıya benzetiyor diye düşünüyorum...kadının o işveli hali iğrendiriyor beni üstüne atlamak dövmek parçalamak geliyor içimden:mymeka:
klava:......o iç yangısı aynen midemde ağlayarak uyandım....bir an ohhh!! dedin rüya imiş...sonra kafama takıldı acaba birşeyler yapıyorda saflığımamı malum oldu diye bir yarım saat cebelleştim kendimle....sonunda öyle bir hale geldimki adamı sanki gerçekten görmüşüm gibi öfkeden kudurma noktasına geldim....kalktım gittim başına mışıl mışıl uyuyor onu öyle görünce daha çok sinirlendim...ben neler çekiyorum bu rahat rahat uyuyor diye....inanın şeytan diyorki atla adamın üstüneKötü Kazendöv döv yırt her tarafını....(yapmadım ama,yaptığımı düşünsenize uyuyan adamın üstüne atlayıp dövdüğümü:roflol:garibim ne hale gelirdi)...uyandırdım onu...hadi gel yaatğa yanıma yatacaksın dedim....ne oldu şimdi dedi....birşey mi olması gerekiyor karının yanına yatman için deyip tersledim...şişko oldum çok mu itici görünüyorum sana dedim....la havle çekti....ya hem sen istemiyorsun,hemde kafa tutuyorsun kararını ver ben ne zaman yatak ayırdımki dedi....(haklı idi hiç böyle bir tutumu olmadığı gibi küssek bile olmamıştır).....bu olaydan birkaç gün sonra bir mağazada hastane alışverişi yapıyoruz...genç bir kadında bana bakıyor ara ara heralde birine benzetti felan derken....biz kasaya yöneldik....yanından geçerken kadın kusura bakmayın size bir şey söyliyeceğim...aslında çekindim ama söylemeden yapamayacağım...buyrun dedim (merak ettim açıkcası)çok hamile kadın gördüm...ama hamileliğin bu kadar yakıştığı,hamile iken bu kadar güzel görünen bir kadın tek sizi gördüm ...gözümü alamadım vallahi...maşallah dedi...
ben biran ne diyeceğimi şaşırdım(ama kızlar ben ilk oğlumda çok salmıştım fakat küçük oğlumda yeminli idim...bir daah hamile kalayım her zamanki gibi kendime bakacağım diye...dr'um bile bayılırdı bana....hatta nazarlık bile hediye etmişti muaynehanede diğer hamile kadınlara işte benim örnek hamilem,onunla gurur duyuyorum. deyip gösterirdi beni).....ben ağzımı açıp bir şey diyemeden eşim kadına...niye çekiniyorsunuz...çok doğru bir tesbitte bulundunuz....eşim her zaman güzeldir....ama hamile iken gözüme çok çok daha güzel geliyor...bende hamileliğinde eşim kadar güzelini hiç görmedim...acaba banamı öyle görünüyor diyordum ama demekki herkese öyle gözüküyor...teşekkür ederiz dedi....beni bir düşünün sanki iki kanat arkamda peydah oldu ayaklarım yerden kesildi...sonra yolda dedimki gerçekten beni öylemi görüyorsun bu koca karnımla...şaşırdı yüzüme baktı...heralde yani...hatta geçen akşam yemek hazırlarken seni seyrettim...oğlum bu güzel kadın senin karın ve karnında çocuğunu taşıyor..bu hali bile çekici ben bunu hep hamilemi bıraksam diye düşündüm...sonra beni sabahlara kadar bir o yatak,bir bu yatak dolandırdığını düşününce ...vazmı geçtin!!! dedim...hayır sadece son aylarını kışa gelecek şekilde hesaplamam gerektiğini düşündüm dedi:roflol:....acayip mutlu olmuştum...o birkaç gün çektiğim sıkıntının üstüne ilaç olmuştu vallahi...bu rüyamı ona hiç anlatmadım(malum şu kulağa kar suyu kaçırma durumları)....sonrasında bu rüyanın hamilelik psikolojisi içinde ve alt beynimde ürettiğim şeylerin uykumda rüyaya dökülmesi olarak yorumladım....çünkü hamileliğinde böyle rüya gören bir kaç arkadaşım olmuş ben anlatınca söylediler....acaba bende sıkı bir potansiyel mi var kıskançlık konusunda diye çokta takıldım.....ama hayır...ben eşimi bir bayanla sohbet ederkende görsem inanın aklıma birşey gelmez iş hayatı ve çevresi var...tabii olacak diye düşündüm hep...belki o beni bu duruma hiç getirmedi....ama ben o rüyam dışında hiç kıskançlık duygusu hissetmedim buna eminim....açıkcası hiç hoş bir duygu değil...tabii aldatılmak duygusu ondan da beter bir duygu idi...insanın içi yanıyor gerçekten....bugüne değin yaşamadım,umarım yaşamam ....kimsede yaşamasın inşallah....
işte benimde ilk ve tek kıskançlık maceram bu ...........sevgiler