Eşinizi ne kadar kıskanırsınız???

çooooooooooooooooooooooooook çok feci hastalık derecesinde kıskancım ne olcak benim halim.

tatlım inan yalnız değilsin ama bizler aşırı kıskanmakla kendimize zarar veriyoruz diye düşünüyorum.

malesef çok kıskanıyorum hemde herkesten herşeyten,kıskancım napıyım ama onu bunaltacak türden değil:)

ayyyyy valla ben asırı kıskancım ne yapım kendıme hakım olamıyorum, onu coook sevıyorum...bız evlenelı 4 sene oluyo ama hala onu gorunce heyacanlanırım.

bu arada bence kıskanclıgın guvensızlıkle alakası yoktur...yanı en azından ben boyle dusunuyorum,seven ınsan kıskanır.

bu arada bence kıskanclıgın guvensızlıkle alakası yoktur...yanı en azından ben boyle dusunuyorum,seven ınsan kıskanır.

kesinlikle katılıyorum sana..insan sevdiğini kıskanır..güven olayı bambaşkadır..kıskanmayla güvensizliği aynı kefeye koymam bile...

Kıskançlık olmalı,aşırıya kaçmadan karşındaki ve kendine zarar vermeden,ilişkiyi ve sevgiyi yıpratmadan tatlı tatlı olmalı.Aşırısı yapılan herşeyin sonu felaketle biter.Ama eşime biri bakmış,kıskanmam,fakat onun da sanki ilgili olduğunu hissetme gibi bir durum olursa yada karşısındakinin ilgisi kendinin de hoşuna gidip bunu belli ederse kıskanırım.herşeyede kıskançlık yapmam

zaten evliliğin ilk zamanları daha bir aşırı oluyor herhalde ama sonra sonra eskisi gibi olmuyor ama az da olsa oluyor oda hoş oluyor değilmi...

Ben eşimi pek kıskanmam. Yada böyle bir ortam yaşamadım bugüne kadar.
İster eşime güven deyin ister kednine güven kıskançlık benden genelde uzak olmuştur.

bende kıskançlığın güvenle alakalı olmadığına katılıyorum bende kıskanırım sadece kocacığımla kıyaslamayayım sevdiğim herşeyi kıskanırım

"Kıskanmam" desem yalan olur; ama olayı fazla abartmam da.. Çünkü bu yüzden eşim 14-15 sene kadar öncesine kadar beni fazlasıyla yıprattı, kuşu bile sevdirtmezdi, siz anlayın artık!

Bu zamana kadar, ne sevgililerimi kıskandım ne de şu an nişanlımı kıskanıyorum

Hayır insan kıskanır bu konu üzerine tartışır biz niye kıskanmıyorsun üzerine tartışıyoruz :bbo: ilginç bişey. Sonrada seven insan kıskanır demekki sevmiyorsun gibi bir tez savunuyor kendince

Ona kıskanmamayı öğreticem zor olucak ama yapıcam bunu sırnaşık şey

hiç kıskanç değilimdir,ama eşim çok kıskanç...
belki bu yüzden kıskanmayı sevmiyorum...
eğer çok güzel bir hatun görürsem ve eşim görmeişse hemen onu dürter,o kişiyi görmesini bile sağlarım...güzele bakmak sevaptır derim,o da baksın
karşılıklı güven olduktan sonra kıskançlık gereksiz bir duygu,sonuçta kişinin kendisine zarar veriyor...

ben çoook kıskanıyorum deli oluyorum kendime paylaşamıyorum eşimi kimseyle, demiştim ya konumda yeri geliyo ailesinden birilerine bile sinir olabiliyorum yalnız eşimde çok kıskanç ama sanırım benim ki daha çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…