Eşinizi sizden kısnanan kaynanaya sahip misiniz? Malesef ben sahibim

yazdıklarınızı okuyunca yalnız olmadığımı anladım,
benim arızalı kayınvalideciğim, ilk evlilik yıldönümüze 1 gün kala müthiş bir süprizle çıkageldi, biz de tatil planları yapıyoruz o esnada, bunu görünce ikimiz de şoka girdik tabi :53:
Neyse eşim aldı annesini karşısına, biz yarın sabah yola çıkıyorduk, sen ablamlara git zaten bir kaç gün sonra döneceğiz dedi. Bu da aldı rezervasyon kağıtlarını karıştırdı baktı falan sonra da aman iyi tamam planınızı bozmayayım dedi çıktı gitti,
ertesi gün otelde hayatımızın şokuyla karşılaştık, kadın, kocasıyla 2 kızını da almış, ilk uçakla bizim otele gitmiş yerleşmiş, eşim açıkça "anne bu bizim ilk evlilik yıldönümümüz başbaşa kalmak istiyoruz" dedi, kadının cevabı: "başbaşa sıkılırsınız hep birlikte eğleniriz diye geldik süpriz yaptık"

sizinkiler toptan arızaymış hadi kadın gelmiş eşi çocukları hiç mi dememiş olmaz öyle şey diye hayret bişey

arkadaşlar ben evli değilim ama erkek arkadaşımın ailesi ile tanıştım annesi beni tanıyor geçen hafta pazar sabahı konuşuyoruz sevgilimle annesi odaya girdi uyuduğunu sanıyormuş geldi şapur şupur öptü snr aşkım kıskancak falan dedi snr ben konuştum kıskanma ben senide öperim falan dedi gülüştük ama dün akşamda gitmiş öpmüş kendisi demiş lavanta kıskanıck diye ama ben niye kıskanayım ya annesi o sonuçta şuan için problem yok ama evlendiğimizde kıskançlık emeselesi çıkmaktan çok korkuyorum ben kıskanmam hoşuma gider hatta ama o beni kıskanırsa :53:

Yazdıklarınızı okuyunca yalnız olmadığımı anladım,
Benim arızalı kayınvalideciğim, ilk evlilik yıldönümüze 1 gün kala müthiş bir süprizle çıkageldi, biz de tatil planları yapıyoruz o esnada, bunu görünce ikimiz de şoka girdik tabi :53:
Neyse eşim aldı annesini karşısına, biz yarın sabah yola çıkıyorduk, sen ablamlara git zaten bir kaç gün sonra döneceğiz dedi. Bu da aldı rezervasyon kağıtlarını karıştırdı baktı falan sonra da aman iyi tamam planınızı bozmayayım dedi çıktı gitti,
Ertesi gün otelde hayatımızın şokuyla karşılaştık, kadın, kocasıyla 2 kızını da almış, ilk uçakla bizim otele gitmiş yerleşmiş, eşim açıkça "anne bu bizim ilk evlilik yıldönümümüz başbaşa kalmak istiyoruz" dedi, kadının cevabı: "başbaşa sıkılırsınız hep birlikte eğleniriz diye geldik süpriz yaptık"

Ayyhhh bayılazaaaammmm.............:52:

Bir arkadaşımın kayınvalidesi de kızcağıza bebeğini emzirirken kocasının yanında ; benim göğüslerim seninkilerden güzel demiş.:53:

Bu arada dul değil kaynanam, kayınpeder pek ilgilenmez kendisiyle ama, ilgisizlikten kocama sardı heralde.

aynen bendekide aynısı sen anlatırken sanki benim kaynanamı anlatıyosun aynı benim yaşadıklarım ne yapıcaz biz bunları cnm ya

Bir arkadaşımın kayınvalidesi de kızcağıza bebeğini emzirirken kocasının yanında ; benim göğüslerim seninkilerden güzel demiş.:53:

benimlkide hep kendini benden güzel görür dogumdan sonra bana gelmiş daha 5 gün olmuş ayyy göbegin amma büyük kaldı benimkiden büyük diyo bu arada kendi 135 kilo ve boyu 155:) güldüm gectim evlenmeden önce kocamı umursamayan kadın şimdi oglu için ölüyo kocam hep dogumda elimi tuttu saolsun ben orda sancı cekiyorum o aman ben 5 tane dogurdum doguma yanlız gittim bır bır bır konuşuyo allahtan 3cümleden sonra eşim anne ya sus yada cık kızcagız burda kıvranıyo konuştugun lafa bak demişti:23::23::23::23::23:

yaaaaaaaa varya öye şeyler okuyorumki benimde böle kendini kaynana sanan görümcem var öyle noktaya getiriyolarki insanı şöyle diyesim geliyo ... iyi kayınvalideleri görümceleri tenzii ederek ...

ALDIK OĞLUNUZU ÇATLAYIN DA PATLAYINNN BİZİMLE ÖMÜR GEÇİRECEK ARTIK YUVASI BİZİM YATAGI DÖŞEĞİ BİZİM ARTIK OOOOOOH ÇATLAYINDA PATLAYIN:66::33:...........tövbe tövbeeee

benimlkide hep kendini benden güzel görür dogumdan sonra bana gelmiş daha 5 gün olmuş ayyy göbegin amma büyük kaldı benimkiden büyük diyo bu arada kendi 135 kilo ve boyu 155:) güldüm gectim evlenmeden önce kocamı umursamayan kadın şimdi oglu için ölüyo kocam hep dogumda elimi tuttu saolsun ben orda sancı cekiyorum o aman ben 5 tane dogurdum doguma yanlız gittim bır bır bır konuşuyo allahtan 3cümleden sonra eşim anne ya sus yada cık kızcagız burda kıvranıyo konuştugun lafa bak demişti:23::23::23::23::23:

tebrik ederim eşini,:13: siz neyin derdindesiniz o neyin derdinde

Benim arızalı kayınvalideciğim, ilk evlilik yıldönümüze 1 gün kala müthiş bir süprizle çıkageldi, biz de tatil planları yapıyoruz o esnada, bunu görünce ikimiz de şoka girdik tabi :53:
Ertesi gün otelde hayatımızın şokuyla karşılaştık, kadın, kocasıyla 2 kızını da almış, ilk uçakla bizim otele gitmiş yerleşmiş, eşim açıkça "anne bu bizim ilk evlilik yıldönümümüz başbaşa kalmak istiyoruz" dedi, kadının cevabı: "başbaşa sıkılırsınız hep birlikte eğleniriz diye geldik süpriz yaptık"

teee allahım böylesine, neden sıkılalım anne, yeni evliler sıkılmaz merak etme sen diye edepsizlik yapcan ki, gıkı çıkmasın,:27: resmen komplo ilk yıldönümünü batırmak için:27:

kıskansın çatlasın eğer bu kadar acizse ve gelininden oğlunu kıskanacaksa,:63: aldım işte oğluşunu oohh canıma değsinn, hiç takmayın kızlar boşwerin ya takılsın kayınvalideler öyle kendi küçük dünyalarında :32:

bi de yeni evliylen sürekli sürekli ararlar ya akşam, bahanede, şohbenden zehirlenirsiniz diye korktuk:60::60::60:

aynen canım ya , bizde şohben yok ama doğalgaz sebebiyle aranıyorduk ki gidip alarm taktırdık aranmamak için

hayır nası bi hayal gücü varsa, banyodan çıkmıyosunuz sanki,
eeee bırakın madem de insanlar rahat rahat banyosunu yapsın
:1::1:

bunu okuyunca gulmekten gozlerımden yas geldi valla yok artık dedım yani benımde bı erkek arkadasım var cıddı dusunuyoruz annesıyle aram ne ıyı ne kotu degısık bı kadın ben kendısıne soledım evlendıgımız zman yakında falan oturmam smdıden haberın olsun dıye Allahtan duskun falan degıl annesıne.Allah sonumuzu hayır etsin :1::1::1:

kıskansın çatlasın eğer bu kadar acizse ve gelininden oğlunu kıskanacaksa,:63: aldım işte oğluşunu oohh canıma değsinn, hiç takmayın kızlar boşwerin ya takılsın kayınvalideler öyle kendi küçük dünyalarında :32:

Allah beterınden korusun valla
Sen tavrını bellı et bence ılerı gitmesin daha sonra

ya ben benimki hakkında konuşmamaya kendi kendime söz vermiştim ama dayanamayacam yazcam. kıskançlık nasıl olur okuyun görün :D . benimkinin bi oğlu var. kocası yok. ayrılmışlar. adamda ölmüş zaten. 30 yıldır doyamamış oğluna. biz evlenince çok çektim kıskançlığından. çok politik ve oskarlık oyuncudur aynı zamanda. biz zaten birlikte yaşıyoruz. ben bütün ömrümü feda etmişim gelmişim dimi insan az anlayışlı olur. evlenmeden önce hep gülen kızım diyen kadın 3. gün eve geldi. surat beş karış. ilk şok bana o oldu. neyse uzatmayayım kıskançlıklarını anlatayım sadece. 2 hafta oğlunun kıyafetleri kendi odasından çıkmadı.eşim gidio onun odasında giyinio veya eşyalarını alıyo.ilk başlar hiç bişi demedim gözlem yaptım.eskiden aramızdan su sızmazdı çünkü. yatak odasına benim eşyalarımı yerleştirdiğimizde teyzemler x kini de koyun demişti koymak istememişti. temsilen iki gömlek koymuştu. 2 hafta oğlunun eşyalarını vermedi. taki ben diyene kadar. her akşam (daha 3-4 günlük yeni evliyken) suratı üzgün bi vaziyette ya sırtı ağrıyo , yada morali bozuk. eşim beni bırakıp kadına sarılıo teselli edio falan. onlar karı koca ben kaynana :D ya bide ben saflık derecesinde anlayışlıyım ha bişi demiom. bu yaptıklarını evliliğin ileri zamanlarında yapsa gene bişi demem. birikti birikti sonra patladım o ayrı. normalde hep oğluna yemek getiren kadın eşim bana yemek hazırlıo die kendisine de hazırlamasını beklio. aman neyse sıkıldım. böle bi sürü şey yaptı işte.akşamları biz yatana kadar yatmaz. bizi yalnız bırakmaz. hala da nazlanır. ben karısıyım o kadar nazlanmıom ya. daha komik şeyler vardı da unuttum şimdi ya. he ilk başlar yine işte. eşim saçını yıkayacak hemen benden önce koşuyo suyu hazırlıo flan. kendisi su dökmeye çalışıo. sinirle bi aldım elinden. ben yaparım dedim. böle böle bi sürü şey vardı işte. bi baktım kadın oğlunu kocası sanıo. bu arada etrafınıda dul kadın bırakmayın lütfen. herkes evlenmeli bence. bi de tek çocuk yapmayın lütfen :D ben safım önceden kadının bu hallerini göremedim. resmi nikahımız düğünden önce olmuştu. o zaman bizim eşimle fotografımızı çekiolardı kadın fırlayıp aramıza girmişti. hep öle olmak istiodu heralde. oğluyla benim aramda olmak. patladığım günlerin birinde kadına demiştim ki gel aramıza gir istersen, cevap : gelirim benden size nolcak. galiba bu kaynanalar gelini sadece oğlunun hizmetçiliğini yapcak die alıo. başka şeylere tahammülleri yok

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X