Orası öyle ama polis ve askerin ölme riski çok daha yüksekCanim teror oyle bir lanet ki Vanda da var Istanbul da da var Diyarbakirda da var rabbim ellerine firsat verdirmesin hepsi Allah a emanetler yolda yuruyen siviller bile ölüyor bence esine destek ol kim bilir o neler dusunuyor hergun evden cikarken
Eşim polis ve tayini Van 'a çıktı. Biz şu an batıdayız,küçük bi ev aldık, aylık 2500 civarı kredi ödüyoruz, bende memurum.Birimizin maaşıyla krediyi ödüyoduk, diğerimizin maaşıyla da geçiniyorduk. Eşimin böyle bir ortamda gitmesini istemiyorum, istifa et diyorum, o ise ben gideyim sen kal diyor, kredi borcumuz var diyorYaa ben artık televizyon bile izlemiyorum, o şehit eşlerini, annelerini görünce nefes alamıyorum, boğuluyorum Nasıl yollayayım onu?
değil tabi ki, önceden kısa bir süre bir muhasebecinin yanında çalışmış, belki gene öyle bir iş yapar..Hiç bişey yapamazsa girsin bir markette çalışsınçok zor bi karar. istifa etse ne yapacak ki iş hazır mı
Canım bak, vade diye bir olay var. Hepimiz için biçilmiş son gün. Gönder gönderme diyemem; Allah korusun aklına kötü şeyler getirme. Ama bu işler istatiğe bakmıyor.Orası öyle ama polis ve askerin ölme riski çok daha yüksekbunu bile bile nasıl yollarım
Yolla yollama diyemem canim da hepsini Allah korusun diyebiliyoruz milletce anca cok zor bir karar Rabbim firsat verdirmesinOrası öyle ama polis ve askerin ölme riski çok daha yüksekbunu bile bile nasıl yollarım
değil tabi ki, önceden kısa bir süre bir muhasebecinin yanında çalışmış, belki gene öyle bir iş yapar..Hiç bişey yapamazsa girsin bir markette çalışsın
Eşimde aynen bunları söylüyor, ecel nerde olsa gelip bulacak diyor, Allah'a, kadere herşeye inancım var ama ama işte kabul edemiyorum, git diyemiyorum...Canım bak, vade diye bir olay var. Hepimiz için biçilmiş son gün. Gönder gönderme diyemem; Allah korusun aklına kötü şeyler getirme. Ama bu işler istatiğe bakmıyor.
Arkadaşımın 40 lı yaşlarda annesi salonda kanepede otururken öldü. Başka bir arkadaşımın 28 yaşında eşi yine evde diğer odada iken vefat etti.
Çocuk yok,daha yeni evliyizölüm gelecekse her yerde gelir ama kendimizi de bile bile ateşe atamayız ölüm varmış diye.
çocuğunuz varsa istifa etmeli bence eşiniz ama çocuk yoksa bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?