Eşinizi yollar mısınız?

Terör malesef heryerde. Vanda Tunceli de Diyarbakır'da varsa artık istanbulda da var. Sadece yayınlanmıyo.

Yanlış anlamayın ama memurken ve tayinler varken neden ev aldınız?
Biz normalde 3-4 yıl batıda kalacaktık, ortalık böyle karışınca, çoğu polisi mağdur ettiler, zorla tayinlerini çıkarttılar, neler dönüyor bir bilseniz, bu parelel ve terör olayları yüzünden günahsız kaç ailenin hayatıyla oynadılar

Oynanmayan hayat kaldı mı ?
Eşin istifa ederse neyapacaksınız? Yarını da düşünmek lazım.

aynı durumu çok samimi arkadaşım yaşıyor şu aralar malesef

aynen onun eşinin de görevi vana çıktı ama eşi istemedi istifa edeceğini hayata sıfırdan başlayacağını söyledi

eşinin pskilolojisi bozulmaya başladı zayıf olan adam 10 kilo verdi

arkadaşımda eşinin her noktada yanında maşallah

arkadaşım çalışmıyor eşininde istifası onaylanmış

şimdi eskişehirde karı koca iş arıyorlar ikisininde meslekleri var

vanın hangi ilçesi ? başkale gürpınar falan sıkıntılı. dğer yerlerinde çok sorun olduğunu sanmıyorum ama ben olsam giderdim eşimi yalnız bırakmazdım
Van merkez ama şimdilik karışık değil, iki gün sonrayı hiçbirimiz garanti edemiyoruz ki

helal olsun onlara, bende diyorum ki, gerekirse işsiz kal ben ikimize de bakarım, evinde kredisini ödeyemezsek satarız, dün artık dedim ki, ya ben ya mesleğino da çok üzgün ama güçlü durma numarası yapıyor bana, gidecem diyor

Şimdi Iğdır da 13 polisimizin şehit haberini aldık.

Tamam terör heryerde ama ateş de düştüğü yeri yakıyor.

Ben olsam evimi satar, göndermezdim sanırım.

Eşin işsizlik vs. Bi sürü kötü psikolojik etkiler yaşar ama sağ olsun da, atlatırsınız elbet.

Eşinin ömürü ne kadarsa okadar yaşayacak, ister batı da olsun ister doğu da.

Ama oralarda şuan için yaşam koşulları zor, o yüzden Allah yardımcınız olsun.

Allah belalarını versin, kahretsin onları, yatacak yerleri olmasın inşallah!!!!Mahvettiler ortalığı, kaç ailenin ocağını söndürdüler

çok zor bi karar gerçekten kolay değil

ikiside şuan memleketinde değil aileler biz destek olalım gelin diyorlar ama iki tarafada gitmeyi kabul etmediler

onlarda hayat mücadelesine girdiler eski görev yerlerinde

sizinde yolunuz açık aydın olsun inşallahhh

Allah yardimciniz olsun canim cok zor bir karar. Benim eşim de doktor ama hep boyle doguda yerlere atama yapiliyor su an brans hekimlerinde. 1.5 senesi kaldi gitmemek icin elimden geleni yaparim herhalde. Alternatifiniz varsa dusunebilirsiniz tabii ki istifayi, ederse ne is yapacak, bi daha memur olabiliyor mu polislikte isler nasil isliyor siz daha iyi bilirsiniz. Ama zor duruma dusecekseniz allaha dayanip gitmekten baska care yok gibi duruyor.

Şu an terör olmasa gitse, 3 gün sonra orda olmayacağının garantisi yok. İstanbul'da kuvvetli bir olay çıksa Taksim'de de bir şey olabilir. Genel anlamı ile tehlikeli meslek.. Yani takdir-i ilahi var ya, ömrü varsa Allah koruyor. Tabii demiyorum ki tedbirsiz olalım nihayetinde tedbir kuldan tevekkül Allah'tan. Mesleğini bırakmasını istemek zor bir talep. Ben pek anlamam ama ikiniz de memursanız eş durumu vs. ya da ücretl/ücretsiz izin, rapor bir süre idareten ortalık yatışana kadar olmuyor mu öyle şeyler..

Canım çok zor bir karar maddi durumunuz iyiyse eşim heryerde iş bulup çalışır diyorsan bu karışıklıkta gönderme aklın onda kala kala et yiyeceğine kuru ekmek ye kafan rahat olsun ölüm heryerde var ama göz göre görede insanın içi el vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…