Biz normalde 3-4 yıl batıda kalacaktık, ortalık böyle karışınca, çoğu polisi mağdur ettiler, zorla tayinlerini çıkarttılar, neler dönüyor bir bilseniz, bu parelel ve terör olayları yüzünden günahsız kaç ailenin hayatıyla oynadılarTerör malesef heryerde. Vanda Tunceli de Diyarbakır'da varsa artık istanbulda da var. Sadece yayınlanmıyo.
Yanlış anlamayın ama memurken ve tayinler varken neden ev aldınız?
Eşimde aynen bunları söylüyor, ecel nerde olsa gelip bulacak diyor, Allah'a, kadere herşeye inancım var ama ama işte kabul edemiyorum, git diyemiyorum...
Biz normalde 3-4 yıl batıda kalacaktık, ortalık böyle karışınca, çoğu polisi mağdur ettiler, zorla tayinlerini çıkarttılar, neler dönüyor bir bilseniz, bu parelel ve terör olayları yüzünden günahsız kaç ailenin hayatıyla oynadılar
Van merkez ama şimdilik karışık değil, iki gün sonrayı hiçbirimiz garanti edemiyoruz kivanın hangi ilçesi ? başkale gürpınar falan sıkıntılı. dğer yerlerinde çok sorun olduğunu sanmıyorum ama ben olsam giderdim eşimi yalnız bırakmazdım
helal olsun onlara, bende diyorum ki, gerekirse işsiz kal ben ikimize de bakarım, evinde kredisini ödeyemezsek satarız, dün artık dedim ki, ya ben ya mesleğinaynı durumu çok samimi arkadaşım yaşıyor şu aralar malesef
aynen onun eşinin de görevi vana çıktı ama eşi istemedi istifa edeceğini hayata sıfırdan başlayacağını söyledi
eşinin pskilolojisi bozulmaya başladı zayıf olan adam 10 kilo verdi
arkadaşımda eşinin her noktada yanında maşallah
arkadaşım çalışmıyor eşininde istifası onaylanmış
şimdi eskişehirde karı koca iş arıyorlar ikisininde meslekleri var
bence sizde gidin van merkez sanıldığı adar sıkıntılı değil Allah korusun kötü düşünmeyinVan merkez ama şimdilik karışık değil, iki gün sonrayı hiçbirimiz garanti edemiyoruz ki
Eşim polis ve tayini Van 'a çıktı. Biz şu an batıdayız,küçük bi ev aldık, aylık 2500 civarı kredi ödüyoruz, bende memurum.Birimizin maaşıyla krediyi ödüyoduk, diğerimizin maaşıyla da geçiniyorduk. Eşimin böyle bir ortamda gitmesini istemiyorum, istifa et diyorum, o ise ben gideyim sen kal diyor, kredi borcumuz var diyorYaa ben artık televizyon bile izlemiyorum, o şehit eşlerini, annelerini görünce nefes alamıyorum, boğuluyorum Nasıl yollayayım onu?
Allah belalarını versin, kahretsin onları, yatacak yerleri olmasın inşallah!!!!Mahvettiler ortalığı, kaç ailenin ocağını söndürdülerŞimdi Iğdır da 13 polisimizin şehit haberini aldık.
Tamam terör heryerde ama ateş de düştüğü yeri yakıyor.
Ben olsam evimi satar, göndermezdim sanırım.
Eşin işsizlik vs. Bi sürü kötü psikolojik etkiler yaşar ama sağ olsun da, atlatırsınız elbet.
helal olsun onlara, bende diyorum ki, gerekirse işsiz kal ben ikimize de bakarım, evinde kredisini ödeyemezsek satarız, dün artık dedim ki, ya ben ya mesleğino da çok üzgün ama güçlü durma numarası yapıyor bana, gidecem diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?