Eşinizi yollar mısınız?

En fazla 10-20 günlük rapor alabilir o da iş görmez...Ücretsiz izni kan gövdeyi götürürken vermezler zaten, şehit olacak adam lazım kendilerine...Yaa Ömrü Allah biçiyor ama Allah korusun oraya gider başına bi iş gelirse ben bi daha yaşayamam, ahh keşke o zaman önüne geçip göndermeseydim derim...

Ben olsam diye dusundumde ne karar verirse yaninda olurdum tek gondermezdim gitmeye mecbursa birlikte gidin (benceee)

Aynen eşim ayakkabı boyar gene ekmeğini taştan çıkartır, onda o karakter var..İşsiz kalacak belkide, psikolojisi bozulacak, zor günler bizi bekliyor ama yanımda olsun diyorum

allah yardımcınız olsun ne karar verşrrs versin eşinizin yanındaolun üzüntünüzü sıkıntınızı anlıyorum allah bütün polislerimize askerlerimize yardımcı olsun göndermeyin demek bana bencilce geliyor o gitmese başka x kişi gidecek oda can canan ailesi çoluğu çocuğu olan biri belkide yani çok zor bitsin artık

ben esımı yalnız gondermez kendımde gıderdım
meslegi bu...
allaha emanet olun ; esınızı yalnız bırakmayın derım

Bakın Allah'ın verdiği ömrü hiçbirimiz değiştiremeyiz. Yani yanınızda da kalsa ecel geldiğinde vefat edecek ve belki de yanı başınızda bu olacak. Benim eşim de askere gidiyor yakında ve nereye gidecek inanın belirsiz. Kendimi böyle avutuyorum. Bence yanında olun. Birlikte gidin. Yani anlıyorum derdiniz bu değil aslında ama; evinizi de kiraya verir bi şekilde kredisini çıkarmış olursunuz.

Çok zor...
Giden içinde zor,kalan içinde.
Rabbim yardımcınız olsun.
Çok gurur verici bir meslek ama bir o kadar da zor.

Onu tek basına yollamam. Evi kiraya verir onunla birlikte giderim. İstfia etmesini istemek bana biraz sacma geliyor. Ülkenin durumu malum kabu ediyorum fakat sartlar da ortada.

Aynen eşim ayakkabı boyar gene ekmeğini taştan çıkartır, onda o karakter var..İşsiz kalacak belkide, psikolojisi bozulacak, zor günler bizi bekliyor ama yanımda olsun diyorum
Öyle olmuyor işte o. Mesleği zor da olsa adam memur. Birden ortada kalıyorlar. Taşı sıksa suyunu cıkaracak olan adamlar depresyondan basını kasıyamıyorlar.

ben esımı yalnız gondermez kendımde gıderdım
meslegi bu...
allaha emanet olun ; esınızı yalnız bırakmayın derım
ben gitsem bile , o gittikten 4-5 ay sonra gidebilirim, kaldı ki o süreye de dayanamam, ben burda o orda, her gün ölür dirilirim

Öyle olmuyor işte o. Mesleği zor da olsa adam memur. Birden ortada kalıyorlar. Taşı sıksa suyunu cıkaracak olan adamlar depresyondan basını kasıyamıyorlar.
Evet çok zor ama onun telafisi var, 1000-2000 liraya bir iş bulur, ilerde kpss ye girer gene memur olma şansı doğar...Ama ya gider ve Allah korusun başına bi iş gelirse onun telafisi yok, ahh ben nasıl engel olmadım derim ama çok geç olur

Ne olursa olsun eşinizi yalnız göndermeyin.
Ama eğer eşiniz her koşulda çalışırsa dediğiniz gibi bence de gitmesin.
Biliyorum bu bencillik ama ben de sizin yerinizde olsam göndermek istemezdim.

Goze alamiyorsaniz evi satarsiniz, kredi kapanmis olur, esiniz de istifa eder ve sizin maasinizla gecinirsiniz. Kolay mesele degil bana sorarsan buyuk risk...

çok yakın bi arkadaşım istifa etti. tunceliye tayini çıkmıştı.

candan kıymetli ne var hayatta. ama ileriside var. bu olaylar belki bi nada bitecek eşinz iş bulamayacak.zor işler. eşinizin ailesi ne diyor bu duruma

Şehit olanlar içinde milletvekilinin, müsteşarın,bakanın, büyük elçinin vs. nin çocuğu varmı??Bu savaş neyin, kimin savaşı???Çözüm süreci deyip duruyordun, şimdide çıkmış tühh biz bilemedik, bu süreçte dağdan şehre inmişler, silah bomba depolamışlar diyen kim??Onlar bunu yaparken nasıl görmezden geldin?? Seçim yenilemekle uğraşacağına, bana şu kadar milletvekili verseydiniz böyle olmazdı diyeceğine, ortalığı kana bulayanların soyunu git kurut

Sadece meraktan soruyorum, istifa edince bir cezası var mı acaba?

Askersen mesela istifa kolay değil diye biliyorum. Hani eğitimin için bir emek/masraf yapılıyor ya.

Yollamazdım. Candan daha değerli ne var? İş bulunur yeter ki sağlık olsun. Bırakma imkanı varsa bıraksın mesleği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…