Eşinizi yollar mısınız?

Ben olsam göndermezdim, kendim de gitmezdim. Mesele ecel meselesi değil, doğuda asker, polis hatta memur olanların çoğu bilir. Her gün orada yaşamak bile işkence. Ölmesen süründürüyor insanı, her an tetiktesin vs.

Benim de eşim polis henüz şark görevini yapmadı seneye çıkacak diye bekliyoruz. Doğudaki olaylar malum bende hamileyim bizi goturmek istemiyor yapıp gelirim diyor ama ben kabul etmiyorum bugün doğuya tayini çıksa hiç tereddüt etmem peşinden giderim para pul boş geçici orda ona bisey olsa kendimi yanında olmadığım için affetmem ve o şartlarda destek olurum

duymuştum

Evi satalım diyorum, kredi borcu kapanır işte..benim maaşlada geçiniriz napalım?
En iyisi bu .Eşini yollasan can güvenliği yok hergün ölüp ölüp dirileceksin.Sen gitsende bir şey değişmeyecek.Bile bile ateşe atlamak bu.Evi nasıl olsa yine alırsın.

Bulamıyo blackcim :) Olmuyo gercekten. Hayat sartları cok ağır. Eşim memuriyetten ayrıldı aylarca iş bulamadık. Simdi bizden 300 km uzakta bir yerde calısıyor.

Bunları düşünme, basına birsey yanındayken de gelir, Ankaranın göbeğinde de . Ölüm heryerde var.

Sadece meraktan soruyorum, istifa edince bir cezası var mı acaba?

Askersen mesela istifa kolay değil diye biliyorum. Hani eğitimin için bir emek/masraf yapılıyor ya.
Yok cnm. Askerin okurken istifası ağır. Sözleşme imzalıyorlar ama polis 657 sayılır, yazar dilekcesini basar istifayı, standart prosedür yani.

En iyisi bu .Eşini yollasan can güvenliği yok hergün ölüp ölüp dirileceksin.Sen gitsende bir şey değişmeyecek.Bile bile ateşe atlamak bu.Evi nasıl olsa yine alırsın.

Dayanamam kızlar , oraya gideriz , orda sevdiceğime bişey olursa , "Napalım vatan sağolsun" diyecek kadar cesur ve geniş yürekli değilim ben...Bunun için beni suçlayacak olan varsa varsın suçlasın...Ben oraya giderim, korkum o değil, sorun onun işinin tehlikeli olması, hep diken üstünde olması,kelle koltukta yaşıyacak olması, şerefsizlerin pususuna düşme ihtimalinin yüksek olması

Endişelerinde haklısın
Ancak bazı şeylerden kaçılmıyor
Yıllarca Taksim'de çalıştım ben, kaç kere kaldım kavgaların, molotofların, silahların içinde kaldım, 100mt ötemde konsolosluğu bombaladılar, neler neler gördüm orada... Ölmedim hamdolsun, vadem varmış, ablam yalvarırdı nolur çık işten, öleceksin burada bir gün diye ama çalıştım işte. Şu an içinde bulunduğumuz durum çok zor, çok karışık, eşin istifa ederse çok zor bir duruma girer, kendini kaçmış hissedebilir, erkekler böyle şeyleri irdeliyor, seni ömür boyu suçlayabilir. Gireceğiniz maddi sıkıntıyı kaldıramayabilir. Senin yerinde olsam evi kiraya verip giderdim ardından. Ölümde kalım da, sürgünde beraber, evliliğin anlamı bu. Görüşlerine katılıyorum her yönden, bu bizim suçumuz olan bir savaş değil ancak durumu değiştirme şansımız yok şu an. Rabbim yardımcın olsun, hem sizin hem de oralarda görevde olan askerin polisin.

Bu konuda kaderci olamayacağım. Tedbir kuldan demişler. Allah korusun başına bir şey gelir, napalim o da bu mesleği secmeseydi derler sonra.

yaa bnmkide gidecek 6 ay sonra doğu ya ben ne ypcam şimdiden düşünüyorum gitmesini istemiyorum ama gitmeyip ne yapacak kabul edecekmı sanki benim teklifimi aslında geçinir gideriz benim maaşlaa......

Evi bankaya verin bence.

Esinizin yerinde olsam ben de aynini yapardim. Olumden korkmak suc degil.

olacak her yerde olur benim abimde özel harekatçı nişanlım asker kuzenim subay duadan başka yapabileceğiniz bişey yok Allah kolaylık versşn Allah korusun

Yok cnm. Askerin okurken istifası ağır. Sözleşme imzalıyorlar ama polis 657 sayılır, yazar dilekcesini basar istifayı, standart prosedür yani.
Teşekkürler Mayracım. İnşallah bugünler tez geçer, kimse de sevdiği için endişe etmez bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…