Hakkınız da en hayırlısı olsun inşallah. Tüm asker ve polisimiz, masum halkımız Yaradana emanet olsun.Tazminat ödeyecek , ama öderiz onu çok değil
Evi satalım diyorum, kredi borcu kapanır işte..benim maaşlada geçiniriz napalım?Yollamazdım. Candan daha değerli ne var? İş bulunur yeter ki sağlık olsun. Bırakma imkanı varsa bıraksın mesleği.
Annesi duysa kalbine inerçok yakın bi arkadaşım istifa etti. tunceliye tayini çıkmıştı.
candan kıymetli ne var hayatta. ama ileriside var. bu olaylar belki bi nada bitecek eşinz iş bulamayacak.zor işler. eşinizin ailesi ne diyor bu duruma
duymuştumBiz normalde 3-4 yıl batıda kalacaktık, ortalık böyle karışınca, çoğu polisi mağdur ettiler, zorla tayinlerini çıkarttılar, neler dönüyor bir bilseniz, bu parelel ve terör olayları yüzünden günahsız kaç ailenin hayatıyla oynadılar
En iyisi bu .Eşini yollasan can güvenliği yok hergün ölüp ölüp dirileceksin.Sen gitsende bir şey değişmeyecek.Bile bile ateşe atlamak bu.Evi nasıl olsa yine alırsın.Evi satalım diyorum, kredi borcu kapanır işte..benim maaşlada geçiniriz napalım?
Sadece meraktan soruyorum, istifa edince bir cezası var mı acaba?
Askersen mesela istifa kolay değil diye biliyorum. Hani eğitimin için bir emek/masraf yapılıyor ya.
Bulamıyo blackcim :) Olmuyo gercekten. Hayat sartları cok ağır. Eşim memuriyetten ayrıldı aylarca iş bulamadık. Simdi bizden 300 km uzakta bir yerde calısıyor.Evet çok zor ama onun telafisi var, 1000-2000 liraya bir iş bulur, ilerde kpss ye girer gene memur olma şansı doğar...Ama ya gider ve Allah korusun başına bi iş gelirse onun telafisi yok, ahh ben nasıl engel olmadım derim ama çok geç olur
Yok cnm. Askerin okurken istifası ağır. Sözleşme imzalıyorlar ama polis 657 sayılır, yazar dilekcesini basar istifayı, standart prosedür yani.Sadece meraktan soruyorum, istifa edince bir cezası var mı acaba?
Askersen mesela istifa kolay değil diye biliyorum. Hani eğitimin için bir emek/masraf yapılıyor ya.
Ben olsam göndermezdim, kendim de gitmezdim. Mesele ecel meselesi değil, doğuda asker, polis hatta memur olanların çoğu bilir. Her gün orada yaşamak bile işkence. Ölmesen süründürüyor insanı, her an tetiktesin vs.
En iyisi bu .Eşini yollasan can güvenliği yok hergün ölüp ölüp dirileceksin.Sen gitsende bir şey değişmeyecek.Bile bile ateşe atlamak bu.Evi nasıl olsa yine alırsın.
Benim de eşim polis henüz şark görevini yapmadı seneye çıkacak diye bekliyoruz. Doğudaki olaylar malum bende hamileyim bizi goturmek istemiyor yapıp gelirim diyor ama ben kabul etmiyorum bugün doğuya tayini çıksa hiç tereddüt etmem peşinden giderim para pul boş geçici orda ona bisey olsa kendimi yanında olmadığım için affetmem ve o şartlarda destek olurum
Dayanamam kızlar , oraya gideriz , orda sevdiceğime bişey olursa , "Napalım vatan sağolsun" diyecek kadar cesur ve geniş yürekli değilim ben...Bunun için beni suçlayacak olan varsa varsın suçlasın...Ben oraya giderim, korkum o değil, sorun onun işinin tehlikeli olması, hep diken üstünde olması,kelle koltukta yaşıyacak olması, şerefsizlerin pususuna düşme ihtimalinin yüksek olması
Teşekkürler Mayracım. İnşallah bugünler tez geçer, kimse de sevdiği için endişe etmez bu kadar.Yok cnm. Askerin okurken istifası ağır. Sözleşme imzalıyorlar ama polis 657 sayılır, yazar dilekcesini basar istifayı, standart prosedür yani.
Amin cnm. Rabbim kimseyi sevdikleriyle sınamasınTeşekkürler Mayracım. İnşallah bugünler tez geçer, kimse de sevdiği için endişe etmez bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?