Eşinizi yollar mısınız?

Allah yardımcınız olsun.. hiçbirimiz anlayamayız sizi, hislerinizi.. kendimi yerinize koyup sadece bir anlık düşününce bile bir yumru oturdu..
insanoğlu kendine gelince istemiyor da.. ama polisse vatan için gerektiğinde can vereceğini hissetmese bilmese bu meslekte olmazdı, olamazdı. ve baksanıza gitmeyi de düşünüyor. polislik özel bir meslek meslekten öte hatta..
yorum yapmak çok zor çok..
Allah yar ve yardımcınız olsun..

eşim asker, doğuya görevi çıksa hayatta izin vermezdim. gerekirse ömrüm boyunca bize ödetecekleri tazminatı öderim yine de göndermem. ordakiler can değil mi elbette öyle içim kan ağlıyor ama göz göre göre de nasıl gönderirim ben.
öyle bir yalanın içindeyiz ki ayakta uyutuluyoruz ne kadarını biliyoruz görüyoruz. olan bu ülkenin insanına oluyor, garibana, yoksula oluyor.

şu karışıklıkta çok zor bi karar gerçekten. ama şöyle düşünmek lazım sen gitmezsen ben gitmezsem kim gidecek kim bu ülkeye hizmet edecek? maalesef ne babamız zengin iş adamı ne dayımız milletvekili. her defasında bu son diye geliyorum ama yine son olmuyor. allah a sığınıp eşinizle beraber gelin en azından aklınız kalmaz

Valla ben olsam aç yatar yinede eşimin oralara gitmesine razı olmazdım. Hele onu tek başına asla göndermezdim.

Başımıza gelecek varsa vandada olur istanbuldada o yüzden sıkmayın canınızı
Krediye yetişebilecekse istifasını versin eşiniz.
Çok zor bir karar Allah yardımcınız olsun.

ben göndermezdim şahsen,6 yaşında babasız kaldım ve çocuklarımında bunu yaşamasına izin veremem.daha düşük ücretle yanımızda ve sağ olsun yeter...

Evlendiginizde esiniz bu meslekte degilmiydi?ozaman iyi gunde kotu gunde demedinizmi?kusura bakmayin ama yorumlardanda gordugum kadariyla herkese kolay geliyor sanirim ayni meslekte bulunan bir bayan olarak ne verdigim emegi silip atabilirim nede ettigim yemini yutabilirim.esimde suanda ayni durumda en karisik yerde hatta bana gore ve ben yenidogum yaptigim icin gidemedim yaninda ama iznim biter bitmez gidip gorevime basliyacagim.suanki hal vaziyet biz meslege adim atarken yoktu belki ama olmayacagininda garantisini vermedi kimse bize.bence esinizin yaninda olun ve kararina saygi gosterin.kimse bu meslekte oldugu icin olmek istemiyor mertebesi ne kadar guzel olsada hic ugruna olup arkasinda sevdiklerini birakmak hicbir polisin istedigi birsey degildir.hergun dua edip elim yuregimde haber bekliyorum ama birak da diyemem birakamamda gercekten isteyerek bu meslegi secen kimse,ne kadar haksizliga ugrasada bu meslegi birakmak istemez.Allahim butun meslektaslarima yardim etsin insallah ama lutfen sizlerde destek olun kendinizi onlarin.yerine koyun.eger siz onun yerinde olsaydiniz bir erkek olarak ne yapardiniz bunu dusunun,sizin israriniz onu su ortamdayken sadece daha cok strese sokar...Allah yardimciniz olsun

Yok cnm. Askerin okurken istifası ağır. Sözleşme imzalıyorlar ama polis 657 sayılır, yazar dilekcesini basar istifayı, standart prosedür yani.
Eğer 10 yıl meslekte gorev almamissa askerlik de yapması gerekiyor EE mesleği bırakacak askere gidecek ne anladım bu işten

benim de kuzenim polis karısı ve çocuğunu aldı batıdan Van'a gittiler.
bilemiyorum ne diyeceğimi gerçekten hiç ama hiç kolay değil.
en iyi kararı yine siz vereceksiniz.
hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.

bu dönemde polis olmak zor. iyice düşünün. istifa etse yeridir. ancak ederse ne yapacak, başka iş imkanı var mı? ne mezunu? bunları iyi düşünüp karar verin.

ben de öğretmenim şu an tercihler alınıyor.
eşimle düşünüp taşınıp tercih yaptık...
41.tercih olarak geçen" işaretlediğim yerler haricindeki kurumlara atanmak istiyorum" u da seçtik. yani kimselerin yazmadığı yüksekova veya cizre gelebilir. bunu göze aldık çünkü 3.girişim. ve eşim özelde çalışıyor ve de öğretmenim.olaylarda öğretmenlere karşı direkt bir tethlike yok.
ama sizin durumunuzda olsam; polis veya asker olsa eşim,bir de ev kredimiz olsa, bunu göze alamazdık,almazdık. bu risk mala mülke işe kariyere hiç bir şeye değmez...sen de devlet memuruymuşşsun zaten, bir şekilde yolunuzu bulursunuz. biriniz sağlam noktadasınız zaten.
B blckndwht

Ben de polis eşiyim batmandayız son 10 ayımız burda, 3 sene önce değilde şu an tayini çıkmış olsa ben de istifa et derdim belki bilemiyorum

Mesleği dolayısıyla nerde olırsanız olun tehlike var bunu baştan kabul edip evlenmiş olmalıydınız.
Ki kaderde varsa bakkallıkta yapsa ömür ne kadarsa okadar yaşanıyor.
Eşinizin yanında gidin derim zor günlerde yanında olmanız aranızdaki bağı kuvvetlendirir.

Endişeni anlıyorum ama belayı çağırır gibi bişey olursa ya olursa ölürüm biterim vs deme, her yakınını kaybeden ölmüyo

Merak ettim şimdi tayin zamanı değil polisler için.
Neden birden tayini çıktı acaba?
Benim eşim de polis de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…