Eşim polis ve tayini Van 'a çıktı. Biz şu an batıdayız,küçük bi ev aldık, aylık 2500 civarı kredi ödüyoruz, bende memurum.Birimizin maaşıyla krediyi ödüyoduk, diğerimizin maaşıyla da geçiniyorduk. Eşimin böyle bir ortamda gitmesini istemiyorum, istifa et diyorum, o ise ben gideyim sen kal diyor, kredi borcumuz var diyorYaa ben artık televizyon bile izlemiyorum, o şehit eşlerini, annelerini görünce nefes alamıyorum, boğuluyorum Nasıl yollayayım onu?
Dayanamam kızlar , oraya gideriz , orda sevdiceğime bişey olursa , "Napalım vatan sağolsun" diyecek kadar cesur ve geniş yürekli değilim ben...Bunun için beni suçlayacak olan varsa varsın suçlasın...Ben oraya giderim, korkum o değil, sorun onun işinin tehlikeli olması, hep diken üstünde olması,kelle koltukta yaşıyacak olması, şerefsizlerin pususuna düşme ihtimalinin yüksek olması
Eğer 10 yıl meslekte gorev almamissa askerlik de yapması gerekiyor EE mesleği bırakacak askere gidecek ne anladım bu iştenYok cnm. Askerin okurken istifası ağır. Sözleşme imzalıyorlar ama polis 657 sayılır, yazar dilekcesini basar istifayı, standart prosedür yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?