Arkadaşlar bacak bacak üstüne atmanın ayıp bir anlamımı var ki saygısızlık olsun.Bu yaşıma kadar ayıp olduğunu bilmiyorum nedenini merak ediyorum.Bilen varsa lütfen yazsın ama biraz gerçekçi olsun.
bu da buradaki garip baslıklardan birisi.
neden atılmasın ki.
bunu abes gören insanlara şaşırıyorum bende. yani bence başlık acmaya bile değmeyecek bir konu bu.
bilmiyorum belki ayıp ettim böyle demekle ama düşündüğüm bu.
ama pek tabi ki burası bir internet platformu ve farklı yerlerden pek çok insanın buluşma noktası. o yüzden aslında normal tabi böyle farklılaşmaların olması.
arkadaşlar bu konuda göüşlerinizi merak ediyorum.şahsen kendi fikrim bence saygısızlık.asla büyüklerimin yanında böyle oturamam.ama bieltim var bacak üstüne atıp oturu saygısızca.nedense eşimin ailesi onu daha çok sever. bu devirde saygısız mı olmak mı lazım yoksa.kendi fikrim......sırnaşık şey
bence bacak bacak ustune atip oturmak dahada saygili oturmaktir bacaklarini yayip acip uzatip oturmak daha ayip nasil oturmak gerekiyo scorpi senin acindan hani yerde dizcokup oturulur eller diz ustune konur o bas onde kimsenin suratina gozune bakmadan oturm aseklimi saygidir sanirim bu dogu kulturunde var ama ozellikle bayan bacak bacak ustune oturdugu zaman daha duzgun bir gorunumde oluyor bence durusun tumune bakmak gerekir mesela oturdugu yerde kendini saga sola sallayip agzinda ciklet bacak bacak ustunde ama bi bacak sallaniyo gayet lakayit bi gorunumse senin bahsettigin tabi cirkin ama benim bahsettigim dik bir vucutla oturup bacak bacak ustune atmak sanirim birazda bu forumlari her yone cekilecek konulardan secmekle bu kadar uzuyo konu cevap yazdim ama bence foruma konacak ve okunacak kalitede bir konu acmamisin keske forumlarda begenmedik buttonu olsada cogunluk secim yaptiginda otomatik silinse konu
scorpi daha guzel bi konuda bulusmak uzere forumda
aynen dediklerine katılıyorum,güzelimben sorunun soruluş şeklini beğenmedim açıkcası...
ne demek 'eşimin ailesi'?????:mymeka:
ben kendi aileme ne kadar saygı gösteriyorsam eşimin ailesine de en fazla o kadar saygı gösteririm.tamam eşim hayatımı paylaştığım insan olabilir ama bu ailesine özel ihtimam göstereceğim anlamına gelmez....
kim ne kadar önemli olursa olsun insanın kendi ailesi başkadır . kimseyi onlardan üstün tutup özel bir saygı göstermem...
gelelim bacak olayına ben atarım ve şimdiye kadar hiç sorun olmadı.zaten bence saygı ince ayrıntılarda gizlidir.ve kendi ailem de onun ailesi de beni tanıdığından böyle şeyleri sorun etmezler....a.s:icecream:
tabi bu benim düşüncem, benim aile yapım.herkeste aynı olacak diye birşey yok...:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?