canım sana katılıyorum bence saygıdır bu tebrik ederim seniben kendi ailemin yanında öyle oturmam ki eşimin ailesinin yanında oturayım
banada bacak bacak üstüne atarak oturmak çok rahat geliyor ve bazen hiç farkında olmadan yapıyorum ama eğer yanımda büyükler varsa farkına vardığım an indiyorum bence böle oturmanın sayğıyla bi alakası yok ama
Amin canım Allah bozmasın,beni yanlış anlamanı istemem ama ufak bir yorumum olcak;saygının devri,tarihi olmaz bence..sana göre doğrudur belki ama bunun yaşadığımız devirle,çağdaşlıkla alakası yok.sevgilera.s.cnm artık hangi devirde yaşıyoruz.bence bacak üstüne atıp oturmak hiçte saygısızlık değil.her insanın bi oturuş şekli vardır.ebn k.validemin de k.pederiminde yanında bacak bacak üstüne atarım.bence burda niyet önemli.onlara çok candan samimiyimdir.onlarda çok çağdaşlar zaten.Allah bozmasın onlarbeni bende onları çok severim.
tabikide en önemlisi yaşadığın insanların görüş açısı.sende nabza göre şerbet ver.
bu da buradaki garip baslıklardan birisi.
neden atılmasın ki.
bunu abes gören insanlara şaşırıyorum bende. yani bence başlık acmaya bile değmeyecek bir konu bu.
bilmiyorum belki ayıp ettim böyle demekle ama düşündüğüm bu.
ama pek tabi ki burası bir internet platformu ve farklı yerlerden pek çok insanın buluşma noktası. o yüzden aslında normal tabi böyle farklılaşmaların olması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?