Eşinizin ailesinde veya çevresinde en çok kime sinir oluyorsunuz?

Şimdi saymaya başlarsam uzun sürer,ama açıkçası hoşlanmıyorum hepsinden çünkü hepsi art niyetliler,,,

hiçkimseye sanırım.düşündüm de bulamadım:uhm:genelde severım esımın aılesını onlarda benı sever.evlilik ariesinde bikaç seye kızdıgım olmustu ama her evlıklık de oluyor bunlar.ne de olsa sıkıntılı bı donem.üstünde fazla durmadım şimdi iyi ki de böyle yapmısım dıyorum.yerimseniben

Eşimin annesine babasına ve kızkardeşine sinir oluyorum.
ama eşimin diğer bütün akrabalarını çok seviyorum. Onlarda beni çok severler.

eşimn annesınden tiksiniyorumm yaaaaa kıskanç fare....babsınıda bazen sevıorum bazen sevmıorum sumsuk kedı karısının peşnden ayrılmıo..,
diğer akrabalrını sevıorum çokta ıyı anlaşıorumm..

hepsinden nefret ediyorum hepsi işgüzar fesat çapulcu. birtek rahmetli babaannesini severdim o da beni çok severdi, kaynanamada bu derin size fazla derdi

Uzunn uzunnn düsündüm iyi birisi yokki seveyim yahu,bi rahmetli babannesini severdim dobraa kadindi dogruya dogru egriye egri derdi geri kalanlar hep fesat esim nasil o aileden cikmis hayret vallakafamçokkarıştı

bütün sülalesi napiym ama çok uğraşıyolar benimle

aslında hiçbirine sinir olmamaya özen gösteriyorum
ama beni incelemelerine yan yan baktılarmı hepsine sinir oluyorum
birşeyi bilmediklerin de ben biliyor oluyorum açıklma yapıyorum dinleyen olmuyo bu durumada sinir oluyorum birşey soruyorsan cevabını dinlemek zorundasın

Son düzenleme:
çok sevgili aile dostları ve onun ailesine sinir oluyorum 6 yıllık evliyim kaynanamdan çekmediğimi bunlardan çekiyorum yok bizi yemeğe çağırmadın yok halanlar geldi bizsiz kahvaltı yaptınız yok çaya çağırmıyorsunuz oturda evinde iç çayını.birde sağda solda dedikodumu yapmıyorlarmı sinir oluyorum ama yapacak birşey yok kayınvaldem aman kızım alttan al sen büyük ol diye diye susturuyo beni .oh olsun şimdi beni bıraktılar kızına sardılar şimdi kayınvaldem nasıl kuduruyo nasıl beddualar ediyo bilemezsiniz.
ooh olsun diorum

esımın 1 dereceden akrabalarına , zaten baska kımsesı yok garıbımın anasının babasının ıletısımı ıyı degılkı olsun

Bir çoğuna ama en çok büyük eltim ve görümceme sinir oluıyorum, sinir az oldu nefret ediyorum.

kızlar lütfen bana akıl verin daha sözlü bile değilim ama çoooooooookkkk kötü durumdayım ve kimse ben gibi çekmemiştir....
konu açmak istiyorum fikir almak için ama nasıl açılır bulamadım
3 senedir sevgilimle birlikteyiz okulu 6 senelik olduğundan ve askerlikten sebep beklemek zorundayız
2.senemizde ailesi ile tanıştım ve beni kendi ailemden bile daha çok ilgiye boğdular ama bende kimseye ii olmadığm kadar onlara iyiyim.. Yanlız bende bi elti var düşman başına. Farklı face adresleri alıp sevgilimle beni ayırmaya çalışmalar.. arkamdan konuşmlar, iftira atmalar. Sevglimin abisinin koluna girmeme laf etmeler.. Evinde içtiğim kahvenin lafını yapmalar.. Kayın validemle aramı açmalar.. kadın beni öyle severki ama onun korkusundan bana sevgisini belli edemio..
ki ben herkese nasılam onada öyleydim.
ben üni mezunuyum o lise ama beni beğenmemeler hafif göstermeler kaynımla kardeş gibiydim şuan kaynım yüzüme bakmaz..
sevgilim hep arkamda çok şükür.. kardeşini aldı konuştu.. ama zehirlemelere dewam edio..
rüyalarıma giriyo bigün face şifresini çözdüm bi baktım benle ilgili yazılar neler neler.. ben herkesle canımlı cicimli konuşuomuşum..
eşinede beni diğer eltim ile ayırd edio dio.. o kdar sinir olmağa başladım ki... neler çektim anlatmakla bitmezz evinde tencere çizilmiş hep ben yapmışmışım ki ben elimi sürmedim bişeye.. salçası bitmişmiş ki ben asla kullanmadım hep böle kçük seylerin lafı ne yapcam bilmiom...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…