Eşinizin ailesinde veya çevresinde en çok kime sinir oluyorsunuz?

yaaa ben görümceme sinir oluyorum kadın evli ve tam bi asalak gibi kayınvalideme karılı kocalı+çocukları var yapışmışlar arsızlar sömürüyorlar resmen ama en çok kayınvalideme kızıyorum bunlara izin verdiği ve tepesine çıkarttığı için halbuki teyzelerim ne güzel (kardeşleri) gelinlerini el üstünde tutar bir dediğini iki etmezler :çok üzgünüm:

kayınpederim ve görümcem başta olmak üzere baba tarafındaki herkese

olabilecek tum akrabalarına diyebilirim.
kaynanamın dünürlerinden bile nefret ediyorum.
dünürlerinin gelinlerinden hele illallah getiriyorum.
eşimin cocukluk arkadasına coookk gıcıkk oluyorruumm.öyle böylee degiil.adam yeni evlii surekli bize karısından ağlanıyor kötülüyor.karısı yanındayken biyerlerini yiyor afedersiniz.bide yetmiyor surekli bana laf sokmaa cabasına giriyor.beni tersliyor.
kafadan bir sorunu var o cocugun buna eminimm. normal degill yaniii!!!
kaynanamın arkadas cevrem diye takıldıgıı tuum insancıklardaan nefret ediyorum. koca kocaaa kadınlar belaltı sohbetlerine eşleriyle yaptıklarını anlatmayaa doymaak bilmiyolar midemi kaldırıyolarr.iğrentiylee bakıyorum hepsinee.biri misafir gelecek diye ödüm kopuyor.

kaynana kayınbaba görümceler,hepside çok ters eşimde dahil...

önceleri sinir olurdum
ama baktım ki zararlı ben çıkyorum
hiiiiiiiiiçççç kimse umrumda değil
onlara kafa patlamam
kocişimle mutuyum bu bana yeter

EŞİM DIŞINDA BÜTÜN SÜLALESİNE SİNİR OLUYORUM ONLARDA BANA SİNİR OLUYO SÜLALECEKhihoyyytDUYGULARIMIZ KARŞILIKLI YANİ GÜL GİBİ GEÇİNİP GİDİYOZZZZZZZZ:teytey:

oooff eşimin ailesine kıl oluyorum ısınamadım napim saygıda kusur etmem ama ısınamadım işte...
işyerimdeki idari personele...
bi türlü yaptığım işi anlamayıp mwesleğimi kıskandığı için beni ezmeye çalışan iş arkadaşlarıma kılım

abisinee
bana bi zararı olmadı ama sorumsuzun teki onun yüzünden eltim k.validem ve çocuklar sıkıntı çektiği için

valla evdeki yemeğimden,temizliğime,eşimle olan ilişkime,davranış tarzıma,aileme gitmeme kadar herşeye karışma hakkını kendinde gören kaynanam,para istemekten mızmızlanmaktan başka bişey yapmayan kayınpederime,arkamdan dedikodu yapan ve kaynanama arka çıkan görümcelerime,iki yüzlü eltime,para dışında aramaz sormaz olan kaynıma,karılarının dibinden ayrılmayan damatlara.... kısacası sevdiğin var mı desen daha kısa ve öz olurdu yazacaklarım...sanırım çocuklarını seviyorum sadece masum temiz oldukları için sağolsun onlarda beni sevenler...hiç unutmam eşimle yeni barışmışız eve yeni dönmüşüm yiğeni yanımda benimle namaz kılmaya çalışıyo sonunda ne dua ettin dedim...dayımla bi daha kavga etmemeniz için dua ettim dedi...canım benim çocukların duası kabul olur derler ya oldu...sanırım konudan uzaklaştım afedersiniz...

en çok görümceme gıcığımmm. iyidir hoştur ama herşeyin en iyisini o biliyor sanki.eşim onun abisi oluyor ama görümcem benden büyük yaşca.bazen abisine bile bilmişlik taslıyor şöyle yap abi bunu yap abi diye gıcık oluyorummÇok üzgünüm çoook. ben bile kocamın işine karışmıyorum , demiyorum şöyle yap diye .sanki karşıdakinin aklı fikri yok .nasıl yapcağını bilmezsüprizzzzz
bide görümcemin ağız aramalarına sinir oluyorum.bana sorurlar sorar. şöyle şöyle dimi hesna diye sorar bide gıcık olurum.hemen anlarım zaten ağzımı aradığını:mymeka:.bak yine sinir oldum yaa gıcığım ben bu kadınaaaklava:

bütün görümceler aynı olyor demekki.
ee boşuna dememişler görümce çay kaşığı gibidir.
arada bir gelir evi karıştırır gidermiş.
ben görümce olduğum zaman hiçbirşeye karışmayı düşünmüyorum.,
boşyere gözden düşmeye gerek yok demi?

Eşimle her fırsattta boşanmamızı bekleyen eşiminin benim için yaptığı evde gözü olan ,acıtasyonlarıyla parası olduğu halde numaralar yapıp oğlunu paralarını bir türlü yiyemeyen bu yüzdende her yolu mubah kılan kaynanamdan

düğün günü altınlarımı çalamayan, alt kattan devamlı evimi dinleyen sinsi-tatlicadiarzu- kendini güzel zanneden cadı görümceme

Arabamızı zırt pırt isteyen km siyle oynayıp benzin parasından çalan ,arabayı vermedik diye bize düşman olan eşimin kuzenlerinden

Büyük olmayı beceremeyip kızlarına,akıl vermedikleri için eşimin suratsız ananesiyle dedesine
İşleri güçleri kıskanmaktan başka işleri olmaya kem gözlü bütün akrabalarına gıcık oluyorum Çok üzgünüm çoook
Bir sülalede hepsimi böyle olur yahu

süper soruymuş beğendim cevaba gelince görümceme gıcık oluyorum bilmişlk tasladığı için ve zaten çok soğuk bir insan kendini beğenmiş biri uzak dursun !

eltime sinir oluyorum bencil biri ay ne gıcık bunlar yaa off
kayınvalidemi ve kayınpederimi seviyorum sağolsunlar iyi insanlar ...

eşimin sülalesindeki herkese gıcık oluyorumlülülülülülü
hiçbirini sevmiyorumlülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…