- Konu Sahibi Pretty little liars
-
En güzel şekilde bütün gelinlerin başınaAyyyy imrendim gerçekten. Sanırım ben hiç bi zaman böyle düşünemeyeceğim en azından kv hakkında. Maşallah
Ailenin size yaklaşımıylada ilgili bence. 3.yılımızdayız evliliğimizde ilk 1 sene alışamadım aileye. Ama zamanla herşey yerine oturdu. Tabi ki kendi annen baban gibi olmaz ama bir ailedeniz. Kp beni kızım diye kaydetti telefonuna. İhtiyacımız olsun olmasın aklına eserse bişeyler alır gönderir. Ama bende sizin yerinizde olsam fikrim sorulmadığı için alınırdım. Sizden çıkar sağlamıyolarsa 3-5 kuruşun hesabını yapıp para koparmaya çalışan insanlar değilse eşiniz çeksin krediyi.Eşimin ailesi şu an oturdukları evi satıp üzerine de kredi çekip yeni bir ev almayı düşünüyorlar.Ama kayinbabam krediyi kendi üzerine çekemiyormuş eşim de ben cekeyim sen öde demiş. Eşim olayı anlatırken ben de neden bana haber vermiyorsun dedim o da onlar annem babam tabiki de çekerim dedi.Alah var kayinbabam para konusunda asla bizi mağdur etmez be kredisini de öder buna eminim. Benim derdim fikrimi almaması.Neyse tartıştık tabi eşim bana ailem senin için yoldan geçen insanlardan farksiz dedi.O sırada inkar ettim tabi ne alakası var faln diye .Ama sonra düşündüm gözle görülür bir problemim yok onlarla hatta ufak tefek şeyler harici bana karşı çok iyiler karışmazlar rahatsiz etmezler her zaman kibar ve anlayışlı davranırlar ama buna rağmen ben kendimi aileden gibi hissetmiyorum genel olarak herkes böyle mi yoksa bende mi bir sorun var bilemedim
Vallahi bende inanamazdim da taaki esimin teyzesini gorene kadar.Ozellikle ikinci gelinin annesi kiza pek annelik yapmamis.Teyzemizde cok fedakar iyi kapli bir kadin,gelini anneden once her zaman kayinvalidesine kosar.Gelinlerine asiri duskun,en ufak bir aciklarini oyle guzel kapatiyorki,benim ki de acik bulmak icin yer arar.Bir kere bir gelinin arkasindan soyle dedi"o benim ilk kizim,ilk goz agrim,beni kiz annesi yapanim"ben sokKim kaynanamı annem kayınbabamı babam gibi seviyorum dese yalan söylemiş olur . Kimse eşinin ailesini kendi ailesi gibi göremez öyle bi dünya yok maalesef
Adapte olma olayı kadın erkek diye değil de kişiden kişiye değişir bence. Bir de şunu söylemek istiyorum ben eşimin annesini evlenmeden önce tanıyordum ama eşim farklı şehirde olduğu için tanımıyordum ve anladım ki kaynana kişisi çok çok farklıymış anslında. Dışarıya karşı gerçek yüzünü saklıyormuş. Şimdi bunları niye anlattım kimsenin ailesinin içine girmeden bilemeyiz iyi mi kötü mü olduğunu. Hatta kaç yıllık evlilikten sonra bile eşin ailesi değişebilir kötü huyları olabilir. Siz yine de kontrollü olun derim. Bu arada eşim kredi çekerken benden imza almışlardı meblağla mı ilgili acabaBen de sizin gibi düşünüyorum açıkçası sonuçta evlenmeden önce tanımıyordum bu insanları.Ama eşime bakıyorum benim aileme olan davranislarina gercekten onları da kendine yakın görüyor anne baba olarak bu çok belli.Sanirim erkekler bu tarz şeylere daha çabuk adapte oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?