- Konu Sahibi Pretty little liars
-
Artık eş imzası olmadan kredi çekilemiyor, kefil olunamıyordu hani, Yasa gelmişti.? Nasıl çekmiş ki bunlar önlenecekti sanıyordum. Size gelince haklısınız tabikide herkesin evi ayrı kesesi ayrı. Herhangi bir şeyde de haberin olmak zorundaydı evet.Eşimin ailesi şu an oturdukları evi satıp üzerine de kredi çekip yeni bir ev almayı düşünüyorlar.Ama kayinbabam krediyi kendi üzerine çekemiyormuş eşim de ben cekeyim sen öde demiş. Eşim olayı anlatırken ben de neden bana haber vermiyorsun dedim o da onlar annem babam tabiki de çekerim dedi.Alah var kayinbabam para konusunda asla bizi mağdur etmez be kredisini de öder buna eminim. Benim derdim fikrimi almaması.Neyse tartıştık tabi eşim bana ailem senin için yoldan geçen insanlardan farksiz dedi.O sırada inkar ettim tabi ne alakası var faln diye .Ama sonra düşündüm gözle görülür bir problemim yok onlarla hatta ufak tefek şeyler harici bana karşı çok iyiler karışmazlar rahatsiz etmezler her zaman kibar ve anlayışlı davranırlar ama buna rağmen ben kendimi aileden gibi hissetmiyorum genel olarak herkes böyle mi yoksa bende mi bir sorun var bilemedim
Eşimin ailesi şu an oturdukları evi satıp üzerine de kredi çekip yeni bir ev almayı düşünüyorlar.Ama kayinbabam krediyi kendi üzerine çekemiyormuş eşim de ben cekeyim sen öde demiş. Eşim olayı anlatırken ben de neden bana haber vermiyorsun dedim o da onlar annem babam tabiki de çekerim dedi.Alah var kayinbabam para konusunda asla bizi mağdur etmez be kredisini de öder buna eminim. Benim derdim fikrimi almaması.Neyse tartıştık tabi eşim bana ailem senin için yoldan geçen insanlardan farksiz dedi.O sırada inkar ettim tabi ne alakası var faln diye .Ama sonra düşündüm gözle görülür bir problemim yok onlarla hatta ufak tefek şeyler harici bana karşı çok iyiler karışmazlar rahatsiz etmezler her zaman kibar ve anlayışlı davranırlar ama buna rağmen ben kendimi aileden gibi hissetmiyorum genel olarak herkes böyle mi yoksa bende mi bir sorun var bilemedim
Benimseyememiş olabilirsin bende ilk 3 yıl ayni senin gibiydim ama son 3 yıldır kendi ailem gibi güvenirim benimser merak ederim onlaridaEşimin ailesi şu an oturdukları evi satıp üzerine de kredi çekip yeni bir ev almayı düşünüyorlar.Ama kayinbabam krediyi kendi üzerine çekemiyormuş eşim de ben cekeyim sen öde demiş. Eşim olayı anlatırken ben de neden bana haber vermiyorsun dedim o da onlar annem babam tabiki de çekerim dedi.Alah var kayinbabam para konusunda asla bizi mağdur etmez be kredisini de öder buna eminim. Benim derdim fikrimi almaması.Neyse tartıştık tabi eşim bana ailem senin için yoldan geçen insanlardan farksiz dedi.O sırada inkar ettim tabi ne alakası var faln diye .Ama sonra düşündüm gözle görülür bir problemim yok onlarla hatta ufak tefek şeyler harici bana karşı çok iyiler karışmazlar rahatsiz etmezler her zaman kibar ve anlayışlı davranırlar ama buna rağmen ben kendimi aileden gibi hissetmiyorum genel olarak herkes böyle mi yoksa bende mi bir sorun var bilemedim
Sorun sende degil kesinlikle. Ben de ayni durumdayim. Ne yapsam yakinlik duyamiyorum. Bana soguk geliyorlar. Ama burda arada kopru olacak kisi eştir. Ben kendi ailemle esim kaynassin diye her firsati kollarken esim pek dahil olup da beni onlarla yakinlastirmiyor. Onlar da yaklasmiyor boyle arafta kaldikEşimin ailesi şu an oturdukları evi satıp üzerine de kredi çekip yeni bir ev almayı düşünüyorlar.Ama kayinbabam krediyi kendi üzerine çekemiyormuş eşim de ben cekeyim sen öde demiş. Eşim olayı anlatırken ben de neden bana haber vermiyorsun dedim o da onlar annem babam tabiki de çekerim dedi.Alah var kayinbabam para konusunda asla bizi mağdur etmez be kredisini de öder buna eminim. Benim derdim fikrimi almaması.Neyse tartıştık tabi eşim bana ailem senin için yoldan geçen insanlardan farksiz dedi.O sırada inkar ettim tabi ne alakası var faln diye .Ama sonra düşündüm gözle görülür bir problemim yok onlarla hatta ufak tefek şeyler harici bana karşı çok iyiler karışmazlar rahatsiz etmezler her zaman kibar ve anlayışlı davranırlar ama buna rağmen ben kendimi aileden gibi hissetmiyorum genel olarak herkes böyle mi yoksa bende mi bir sorun var bilemedim
Daha ne istiyosun birak yaklasmasinlar bırak kocan da yaklastirmaya çalışmasın oh mis. Kocanla iyi ol yeterSorun sende degil kesinlikle. Ben de ayni durumdayim. Ne yapsam yakinlik duyamiyorum. Bana soguk geliyorlar. Ama burda arada kopru olacak kisi eştir. Ben kendi ailemle esim kaynassin diye her firsati kollarken esim pek dahil olup da beni onlarla yakinlastirmiyor. Onlar da yaklasmiyor boyle arafta kaldikzamanla gecer belki kafa yormaya gerek yok bence napalim
Esimin ailesiyle bir araya geldigimizde onlar gulup eglenirken ben biraz ayrikotu gibi kaliyorumDaha ne istiyosun birak yaklasmasinlar bırak kocan da yaklastirmaya çalışmasın oh mis. Kocanla iyi ol yeter
Size ozel bi durum bu galiba otekine farklilarsa. Aranizda problem mi gecti yoksa bastan beri mi böyleler, ama boyle olmalari daha iyi bence en azindan basinizi agritmazlar size bulasmazlarEsimin ailesiyle bir araya geldigimizde onlar gulup eglenirken ben biraz ayrikotu gibi kaliyorumyanimizda olmadiklari zamanda da goruntulu konusup gulusuyorlar ben muhabbete dahil olunca yuzeysel bir merhaba o kadar valla bu da sinir bozucu cunku ortada canim kiziiiim diye yere goge sigdiramadiklari eltim var esime sorsan sallama ya bosver sen bna bak diyor ama benim zoruma gidiyor bna soguk olmalari amaan bu konularin her turlusu ayri dert zaten sevilmeyen gelin olmaya alistim
Size ozel bi durum bu galiba otekine farklilarsa. Aranizda problem mi gecti yoksa bastan beri mi böyleler, ama boyle olmalari daha iyi bence en azindan basinizi agritmazlar size bulasmazlar
En bastan boylelerdi teee istemeye geldiklerinde nikahta falan az aglamadi kaynanam sanirim sacma ama ben memleketlileri degilim eltim ayni memleket. Ondan beni örseliyorlar halbuki azcik tanisalar hepimiz iyiyizdir noluyorsa bu erkek tarafina anlayamiyorum ama dedignz gbi en azndan hicbr seye karisip burunlarini sokmuyorlar bu da esimin isine geliyor galiba o gayet memnun sebepsiz sogukluk benim zoruma gidiyorilk baslarda cok ugrastim ama saldim artik naparlarsa yapsinlar
Ben eşimin ailesini kendi ailem gibi görüyordum ama baktım benim eşim benim ailemi bensemiyor ben de onlara olan bakış açımı değiştirdim. Eskiden ben kvdeden bahsederken annem diye bahsederdim ama eşim baktım x in annesi diyo ben de artık annem demiyorum t nin annesi diyorum.Eşimin ailesi şu an oturdukları evi satıp üzerine de kredi çekip yeni bir ev almayı düşünüyorlar.Ama kayinbabam krediyi kendi üzerine çekemiyormuş eşim de ben cekeyim sen öde demiş. Eşim olayı anlatırken ben de neden bana haber vermiyorsun dedim o da onlar annem babam tabiki de çekerim dedi.Alah var kayinbabam para konusunda asla bizi mağdur etmez be kredisini de öder buna eminim. Benim derdim fikrimi almaması.Neyse tartıştık tabi eşim bana ailem senin için yoldan geçen insanlardan farksiz dedi.O sırada inkar ettim tabi ne alakası var faln diye .Ama sonra düşündüm gözle görülür bir problemim yok onlarla hatta ufak tefek şeyler harici bana karşı çok iyiler karışmazlar rahatsiz etmezler her zaman kibar ve anlayışlı davranırlar ama buna rağmen ben kendimi aileden gibi hissetmiyorum genel olarak herkes böyle mi yoksa bende mi bir sorun var bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?