Eşinizin ailesini kendi aileniz gibi görüyormusunuz

Eşimin ailesi nereye benim ailem nereye. Sevmek zorunda da değilim. Saygılıyım sadece oda eşim benim aileme saygıda kusur etmediği için. E daha ne olcak? 4 yıllık evliyim bi kere bile annecim babacım demedim.isimlerinin yanına anne baba eki getiriyorum sıklıkla. İlk zamanlar elimi verince kolumdan olduğum için arama mesafe koyuyorum. Uzağım zaten. Eşim izne çıktığındada onun ailesinin yanında 2 gün kalıp hooop annemlere gidiyorum tatili orda yapıyorum. Benim ailem benim kıymetlim. Ne annesini ne babasını nede kardeşlerini benim diye sahiplenmem. Bu konuda çok kuralcıyım ya. Belki fazla gelebilir ama dengeyi anca böyle kurdum. He geldiklerinde veya gittiğimde elimden geldiğince islerine yardım ederim yapım gereği esprili birisiyimdir bol bol şakalaşırım takılırım onlara güldürürüm. Ama kendi ailemin yanında esameleri okunmaz:)

Başlığa cevabım gercek anlamda görmüyorum bile:))konuya cevabım kbaba sıkıntılı biri değilse aileler birbirine yardım etmek için vardır yeri geldiğinde o da yardım eder ama benim kbaba ödemez odetirir kvalidemde ne var sizde bir şey yapın der cinsten ben yardım etmem öyle olmasalar varsa ben yaparım zaten bunun analizini yapabilecek kadar evliyseniz ona göre davranın derim

Artık eş imzası olmadan kredi çekilemiyor, kefil olunamıyordu hani, Yasa gelmişti.? Nasıl çekmiş ki bunlar önlenecekti sanıyordum. Size gelince haklısınız tabikide herkesin evi ayrı kesesi ayrı. Herhangi bir şeyde de haberin olmak zorundaydı evet.

Eşimin ailesini severim tek gelinim. Eşimden çok ben arar sorarım anne babasını, onlarda beni sever. Benim kayınpederim 5 kızım var sen bir yana der sağolsun. Ha insan bazen sinir olabailir kendi ailenlede dönem dönem sorun yaşarsın ama kendi ailen olunca gözüne batmıyor.

Kredi meselesi daha çekmemiş çekerim demiş. Babası bişey anlatmış konu içinde oda ben çekerim. Sizin fikrinizi cevabınızı biliyordur.

Babası. Sizin paranızı yemeye çalışmıyor sizin anlattıklarınıza bakılırsa.

Bence alileler birbirine yardım etmeli. Yapılacak birşey varsa ben yapabiliyorsam yaparım. Banada yapılsın isterim.

Ama saf gibi hakkımı yedirmek sanılmasın söylediklerim.

Ben çok seviyorum kaynanamı da kayınpederini de gercekden çok iyi de anlaşıyoruz ama annemle babamın tabiki farkı var kalbimde ..

Eşimin ailesi ile hiç sorun yaşamadım, hepsini severim ancak öz ailem gibi olmaları mümkün değil, insanın doğası bu
Ama sizin sorununuz bu değil, eşiniz evlendiğinin ve sizinle de bir aile olduğunun farkında değil

Benimseyememiş olabilirsin bende ilk 3 yıl ayni senin gibiydim ama son 3 yıldır kendi ailem gibi güvenirim benimser merak ederim onlarida

Tabi ki herkesin ailesi kendine kıymetli. Ama inanın karşılıklı sevgi ve saygı olunca benimsemek zor değil. Kayinvalidem ve kayinpederimi çok seviyorum. Kendi anneme gösterdiğim ilginin yarısını gösteriyorum belki ama bu bile onlarla iyi olmak için gayet yeterli oluyor. Tabi ki sadece benim ilgimle olmaz tek taraflı değil iki taraflı iyi geçinmenin kuralı ama biraz mesafe çerçevesinde bizler de çaba göstermeliyiz diye düşünüyorum.
BBu arada eşiniz yanlış yapmış. Böyle bir şeyi size de danışmalıydı.

Sorun sende degil kesinlikle. Ben de ayni durumdayim. Ne yapsam yakinlik duyamiyorum. Bana soguk geliyorlar. Ama burda arada kopru olacak kisi eştir. Ben kendi ailemle esim kaynassin diye her firsati kollarken esim pek dahil olup da beni onlarla yakinlastirmiyor. Onlar da yaklasmiyor boyle arafta kaldik zamanla gecer belki kafa yormaya gerek yok bence napalim

Çok uzun evli kalmadım ama açıkçası görmedim. Onlarda beni kızları gibi görmedi. Hatta bu yüzden bir yabancıdan bile daha uzaktilar benim için. Belki bu yüzden bilemiyorum. Yani karşı taraf daha yakın olsaydı görür müydüm bilemiyorum.

Daha ne istiyosun birak yaklasmasinlar bırak kocan da yaklastirmaya çalışmasın oh mis. Kocanla iyi ol yeter

Daha ne istiyosun birak yaklasmasinlar bırak kocan da yaklastirmaya çalışmasın oh mis. Kocanla iyi ol yeter
Esimin ailesiyle bir araya geldigimizde onlar gulup eglenirken ben biraz ayrikotu gibi kaliyorum yanimizda olmadiklari zamanda da goruntulu konusup gulusuyorlar ben muhabbete dahil olunca yuzeysel bir merhaba o kadar valla bu da sinir bozucu cunku ortada canim kiziiiim diye yere goge sigdiramadiklari eltim var esime sorsan sallama ya bosver sen bna bak diyor ama benim zoruma gidiyor bna soguk olmalari amaan bu konularin her turlusu ayri dert zaten sevilmeyen gelin olmaya alistim

Size ozel bi durum bu galiba otekine farklilarsa. Aranizda problem mi gecti yoksa bastan beri mi böyleler, ama boyle olmalari daha iyi bence en azindan basinizi agritmazlar size bulasmazlar

Size ozel bi durum bu galiba otekine farklilarsa. Aranizda problem mi gecti yoksa bastan beri mi böyleler, ama boyle olmalari daha iyi bence en azindan basinizi agritmazlar size bulasmazlar
En bastan boylelerdi teee istemeye geldiklerinde nikahta falan az aglamadi kaynanam sanirim sacma ama ben memleketlileri degilim eltim ayni memleket. Ondan beni örseliyorlar halbuki azcik tanisalar hepimiz iyiyizdir noluyorsa bu erkek tarafina anlayamiyorum ama dedignz gbi en azndan hicbr seye karisip burunlarini sokmuyorlar bu da esimin isine geliyor galiba o gayet memnun sebepsiz sogukluk benim zoruma gidiyorilk baslarda cok ugrastim ama saldim artik naparlarsa yapsinlar

Inanin böylesi cok daha iyi ne kadar uzak o kadar iyi :))

Ben eşimin ailesini kendi ailem gibi görüyordum ama baktım benim eşim benim ailemi bensemiyor ben de onlara olan bakış açımı değiştirdim. Eskiden ben kvdeden bahsederken annem diye bahsederdim ama eşim baktım x in annesi diyo ben de artık annem demiyorum t nin annesi diyorum.

Hayır başlarda kendi ailem gibi görmem gerektiğini düşündüm, iyi olmak varken ne gerek vardı kötülüğe? Kendisi de beni seviyordu nihayet benim de kızım oldu diyordu. Elimden geleni yaptım. Ama zaman usulca gösteriyorki ne onlar seni gerçek evladı olarak görecek ne sen gerçek ailen olarak göreceksin. En güzeli saygı güleryüz ve mümkün olduğunca mesafe.

Hayir tabiki. Ben kendi ailemi bile kendi ailem gibi görmüyorum ki esimin ailesini göreyim. Hic te sevmem. Esim de bunu bilir sevmediğimi. Onun açısından kötü bir durum aslinda..ama yapacak bisey yok malesef esin sana biraz ajitasyon yapmis ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…