- Konu Sahibi Pretty little liars
-
al benden de o kadar. çok imreniyorum eşinin ailesiyle gerçekten yapmacıksız mutlu olanlara iyi geçinenlere.Kimse kimseyi kendi ailesi gibi göremez
Ama ben esimin ailesini enazindan sevip saygi duymak isterdim
Sohbet edecegim arada gidip geleceğim
Zaman gecirecegim insanlar olsun isterdim
Maalesef bu konuda çok muzdaribim
Resmen mecburiyetten esimin hatrina gidiyorum ve bana işkence gibi geliyor.
Benim icin dünyada karşılaştığım herhangi birileri.Yeri geldiginde yuzlerine de söylerimEşimin ailesi şu an oturdukları evi satıp üzerine de kredi çekip yeni bir ev almayı düşünüyorlar.Ama kayinbabam krediyi kendi üzerine çekemiyormuş eşim de ben cekeyim sen öde demiş. Eşim olayı anlatırken ben de neden bana haber vermiyorsun dedim o da onlar annem babam tabiki de çekerim dedi.Alah var kayinbabam para konusunda asla bizi mağdur etmez be kredisini de öder buna eminim. Benim derdim fikrimi almaması.Neyse tartıştık tabi eşim bana ailem senin için yoldan geçen insanlardan farksiz dedi.O sırada inkar ettim tabi ne alakası var faln diye .Ama sonra düşündüm gözle görülür bir problemim yok onlarla hatta ufak tefek şeyler harici bana karşı çok iyiler karışmazlar rahatsiz etmezler her zaman kibar ve anlayışlı davranırlar ama buna rağmen ben kendimi aileden gibi hissetmiyorum genel olarak herkes böyle mi yoksa bende mi bir sorun var bilemedim
baht iste kismetal benden de o kadar. çok imreniyorum eşinin ailesiyle gerçekten yapmacıksız mutlu olanlara iyi geçinenlere.
ben isterdim ki kv aynı annem gibi olsun böyle herşeyimi anlatabileyim ona. görümcem kızkardeşim gibi olsun aynı kardeşimle yaptğımız gibi her dk mesajlaşacak konumuz olsun hep bi sohbet muhabbet. beraber gezip tozalım evleri bana huzur versin. ama olmadı.
+1 cok doğru dediniz.Sorun eşinizin ailesi değil. Eşiniz. Daha evli olup kendi ailesi olduğunu idrak edememiş. Ailesine Kredi çekmeyi düşünüyorsa size gelip rızanızı alması gerekirdi.
Ayrıca kimse eşinin ailesini sevmek zorunda değil ama karşılıklı saygı şart
Eşimin ailesi şu an oturdukları evi satıp üzerine de kredi çekip yeni bir ev almayı düşünüyorlar.Ama kayinbabam krediyi kendi üzerine çekemiyormuş eşim de ben cekeyim sen öde demiş. Eşim olayı anlatırken ben de neden bana haber vermiyorsun dedim o da onlar annem babam tabiki de çekerim dedi.Alah var kayinbabam para konusunda asla bizi mağdur etmez be kredisini de öder buna eminim. Benim derdim fikrimi almaması.Neyse tartıştık tabi eşim bana ailem senin için yoldan geçen insanlardan farksiz dedi.O sırada inkar ettim tabi ne alakası var faln diye .Ama sonra düşündüm gözle görülür bir problemim yok onlarla hatta ufak tefek şeyler harici bana karşı çok iyiler karışmazlar rahatsiz etmezler her zaman kibar ve anlayışlı davranırlar ama buna rağmen ben kendimi aileden gibi hissetmiyorum genel olarak herkes böyle mi yoksa bende mi bir sorun var bilemedim
Benim ayrıldığım eşimin ailesi çok çok iyiydi. Hele kayınvalidem melek gibiydi ama hiç kendi ailem gibi görmedim. Aramak sormak bile zor geliyordu. Eşim bizi özlüyorlar dediğinde ne var özleyecek, ben onların öz kızı mıyım demiştim. Ben onları özlemezdim hiç. Hatta aklıma bile gelmezlerdi.Eşimin ailesi şu an oturdukları evi satıp üzerine de kredi çekip yeni bir ev almayı düşünüyorlar.Ama kayinbabam krediyi kendi üzerine çekemiyormuş eşim de ben cekeyim sen öde demiş. Eşim olayı anlatırken ben de neden bana haber vermiyorsun dedim o da onlar annem babam tabiki de çekerim dedi.Alah var kayinbabam para konusunda asla bizi mağdur etmez be kredisini de öder buna eminim. Benim derdim fikrimi almaması.Neyse tartıştık tabi eşim bana ailem senin için yoldan geçen insanlardan farksiz dedi.O sırada inkar ettim tabi ne alakası var faln diye .Ama sonra düşündüm gözle görülür bir problemim yok onlarla hatta ufak tefek şeyler harici bana karşı çok iyiler karışmazlar rahatsiz etmezler her zaman kibar ve anlayışlı davranırlar ama buna rağmen ben kendimi aileden gibi hissetmiyorum genel olarak herkes böyle mi yoksa bende mi bir sorun var bilemedim
Sen yarın öbür gün boşansan, eşinin ailesi kendi ailen gibi olacak mı?Eşimin ailesi şu an oturdukları evi satıp üzerine de kredi çekip yeni bir ev almayı düşünüyorlar.Ama kayinbabam krediyi kendi üzerine çekemiyormuş eşim de ben cekeyim sen öde demiş. Eşim olayı anlatırken ben de neden bana haber vermiyorsun dedim o da onlar annem babam tabiki de çekerim dedi.Alah var kayinbabam para konusunda asla bizi mağdur etmez be kredisini de öder buna eminim. Benim derdim fikrimi almaması.Neyse tartıştık tabi eşim bana ailem senin için yoldan geçen insanlardan farksiz dedi.O sırada inkar ettim tabi ne alakası var faln diye .Ama sonra düşündüm gözle görülür bir problemim yok onlarla hatta ufak tefek şeyler harici bana karşı çok iyiler karışmazlar rahatsiz etmezler her zaman kibar ve anlayışlı davranırlar ama buna rağmen ben kendimi aileden gibi hissetmiyorum genel olarak herkes böyle mi yoksa bende mi bir sorun var bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?