ya zaten herşeyimizi kendimiz yapıyoruz A dan z ye herşeyi yani
beraber oturalım derlerse valla bu borcun harcın içinde bile ailesine yardım etmeyi teklif edicem. beraber oturmaktan iyidir.
Canım gelişmelerden bizi haberdar et olur mu... ''kızlar boşuna kafama takmışım okadar hiç gerek kalmadı'' şeklindeki güzel haberlerini bekliyorumm a.s.
ben eşim kaynanam kayınpederim kaynanam dul olan görümcem ve onun 14 yaşındaki kızı ile 8 ay daha sonrasında yine aynı grub ve dahil olan eltim kaynım ve 3 çocuğu ilede 4 ay oturmuş biri olarak asla diorum hatta böle durum olursa evini sat sen kiraya çık asla çekilicek bişi değil çünkü
sen nasıl dayandın bu kadar kişiyele bir arada yaşamaya..
kardes, iyice dusun...
mustakbel esin sana bu konuda ne dusundugunumu sordu , anlamadim orasini ama, eger beraber oturalimmi diye sorduysa, bence kabul etme! onyargili olmak istemem ama bu konu hakkinda cok hassasim, herkesin birarada yasadigi bir ortamda buyudum. sen yeni evlendiginde esinle evde rahat edebilecekmisin? eger beraber yasamayi kabul edersen yani?? bi bu sekilde dusun bakalim.
biz esimin ailesiyle beraber yasamiyoruz fakat tatillerde mecburen kalmak zorunda kaliyoruz, tatil oldugu halde bunaliyorum, bunun boyle olmasi senin icinde oyle olacaktir diye demiyorum fakat , ev ev ustune asla olmaz diye inananlardanim. suan cok iyi olabilirler, ama hergun beraber olunca farkli yuzleriylede tanisirsin, rahat hareket edemezsin, hemde yeni evli olacaksin ! esinle basbasa vakit gecirmen gerekirken, hurraaaa ailesiyle evlenmis gibi olacaksin,hizmetlerini yapmak zorunda olacaksin.
iyi dusun canimmmm ,
canim benim, seni cok iyi anliyorum, ama ben bir turlu sicak bakamiyorum, seni bu konuda etki altinda birakmak istemem, ama inan bak ...basa geldigi vakit , kabul edersen ozel hayatin biter. Evliliginin boyle baslamasini istemem, kayinvalidenler suanda iyidirler, sana karsi guleryuzludurler, seni cok seviyorlardir, umarim insallah hep oyle kalirlar, ama gel gorki insanoglu cig sut emmis, onlari tanimiyorum , burda oturdugum yerden ahkam kesiyor gibi gozukebilirim, ama isin ic yuzu anca hersey olunca bitince belli olur. ben senin yerinde olsam , o cift kisilik yataktan oturu '' ne guzel, misafir odasi icin mukemmel olur'' derdim.
Kac yasindasin kardesim bilmiyorum , iyi niyetli oldugun belli ama. sen sen ol, kendini dusun guzelim, evliligin guzel baslasin, herkesle iletisimin iyi kalsin. yuz yuze bakinca hergun , nahos hadiseler patlak verebilir bir erkegin ailesi .
tekrar iyi dusun diyecegim canim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?