E
Ekşielma
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Ekşielma
-
çiğdemcim çok haklısın aynen benimde aklımda bunlar. düşünsene en basidi ben çamaşırımı bile istediğim gibi kurutamıycam saklamam gerekecek iç çamaşırım olacak falan yeri gelecek banyoda özel bişeyimi unutacam babası görecek kardeşi görecek.. yok yok olmaz kesin yani
çiğdemcim çok haklısın aynen benimde aklımda bunlar. düşünsene en basidi ben çamaşırımı bile istediğim gibi kurutamıycam saklamam gerekecek iç çamaşırım olacak falan yeri gelecek banyoda özel bişeyimi unutacam babası görecek kardeşi görecek.. yok yok olmaz kesin yani
tatlım bu örnekleri veriyorum ama amacım canını sıkmak değil emin ol. bende yaşadım hatta yaşıyorum hala ben istemediğimi her seferinde belirtmeme rağmen nişanlım aradan biraz zaman geçtikçe konuyu tekrar gündeme getirmeye çalışıyor bende yardımcı olamıcam sana ya biz hayatmızdan fedakarlık yapacağız ya da anneni seçerek sen hayatını heba edeceksin diyorum. ben hayatımın en güzel günlerini seninle geçirmek istiyorum diye kapatıyorum.üzülüyo biliyorum ama ben uğraşmak istemiyorum..lmaz:
örnekler çok; kayınvaliden melek olsa bile yemeğini temizliğini herşeyini yapsa yeni evlisin kocana yemek yapmak isticeksin bişeyleri beraber yapalım isteyeceksin o anasının babasının yanında kolunu kıpırdatmaz sen kendini o eve ait hissedemeyeceksin bu çok kötü bi durum :umursamaz:
bacım bulaşık yıkasan kaynanan arkanda nasıl yıkıyor yemek yapsan azcık ağzını burnunu eğse canın sıkılacak onu bırak kocan anne hadi bi mantı yap senin mantın güzel olur dese canın sıkılacak
yanii bu örnekler çoğalabilir elbette ama dediğim gibi bunları düşündükçe canın sıkılır benim sıkıldığı gibi onun için eğer sana bu konu ile ilgili hiç yorum yapılmıyorsa bırak öyle kalsın ama denirse beraber yaşıcaz diye yardımcı olabildiğin kadar ol başka bi yerde yaşasınlar...
ve lütfen kendini bu konuya hapsetme düşünme duymamazlıktan gel illaki yorum yapman gereken durumlar olacak ipleri al eline istemiyorum diyip güzel bir şekilde sıyrıl konudan ...
canımcım ben ısrarla istemediğimi açık açık söyledim eğer seninde laf söyleme durumun olursa ki bu konuyla ilgili seninde söz hakkın var açıkça söyle fikrini bunlardan örnek ver nişanlına ben seni bir odada yaşamak istemiyorum de annene babana saygım varken kötü olmayalım de nişanlın sana vicdan yapacak yazık günah diyecek hatta kendi ailenle görüşmen bile gözüne batabilecek lütfen takılma öbür tülü daha fazla günaha sokarlar insanı :))
bak ben sana nişanlının diyeceklerini bile söylüyorum mutsuz olmak istemiyorsan uzak tut tatlımm ...
şunu anlamadım siz daha nişanlıyken biz bir ev aldık diyorsun sen resmi nikahın yokken ilerde ben kendim aldım denilcek bir eve şimdiden ortak mı oldun ? ve diyorsun ki ben birlikte oturulcak durumda ne demeliyim söz hakkın yok ki senin..... ilerde bu lafı aynen duyarsın
ev sizin ama hanımı kim sen yatmak istersin evde birileri var diye ayıp olur, aman olursa olsun dersin mutfağın eşyan hepsi geçmiştir birbirine kocanla ne özelin kalır ne cinselliğin her haltın içinde bulursun evdekileri şöle bi fingirdiim:kedi: diyemezsinlmaz:hem onların eşyası nereye sığcak depo mu tutcaklar ev kendilerininse nasıl yıkılıo anlamadım muteahhide mi verildi noldu? çok muhabbet tez ayrılık getirir ben çok inanırım mafoldumbenaklinialirimsmilede bunu üstüne daha kimse bişi diemez
evet ev aldık. krediyle aldık krediyi nişanlım çektiği için onun üzerine oldu mecburen. nişanlım ödüyor ama evi geçinderecek olanda benim yani diğer giderler benim maaşımdan ödenecek. kalkıp bana diyemezler evde hakkın yok diye.
ev şuan müteahhide verilmedi ilerisi için verilirse bu teklif gelebilir bana. bu 5 ay sonrada olur 1-2 yıl sonrada olur ne zaman yıkılırsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?