Eşinizin annesiyle yaşar mısınız

Annesi 60 li yaşlarda erkek arkadaşım da 25
Bence evlenmek için acele etme, senin istediğin olmuyor ise onlarında istediği olmayacak. Ortak karar alamazsanız da gerçekten iş ciddiye binmeden bitir. En fazla 1 ay üzülürsün. Bir ömür boyu keşke demek daha kötü.

Siz 22 yaşındaymışsınız. Bu gerçek yaşınız mı ? Erkek arkadaşınız ve annesi kaç yaşında ?
Annesi 60 li yaşlarda erkek arkadaşım da 25
Siz birlikte mi yaşıyorsunuz

Evlendikten sonra kendi annemle bile yaşamak istemem. Evlenmenin mantığına aykırı bir kere.
Eşinle sarılıp uzanıp film izleyemezsin, kavga edemezsin, rahat sevişemezsin, iş çıkışı iki gün üst üste gezmeye gitsen annem evde yalnız kaldı olur, bir süre sonra hareketleriniz birbirinize batmaya başlar. Hele evliliğin başlarında bunları çekmeye ne gerek var. Çocuk olunca zaten bütün hayatını etkiliyor, öncesinde keyfince takılmak varken ne gerek var birlikte oturmaya.

Seneye düşünüyoruz ama bu durumda ilerlemek çok zor oluyor ortak bir karar olmayınca başlangıcta olumlu gelmişti belki çok sevdigim için ama şu an bazı şeyleri çok sorguluyorum

Sizin için çok fedakarlıklar yapmış ya sevgiliniz neler yaptı mesela?
Sizden istediği kadar evlilik hayatınızı kitleyecek kadar ne fedakarlık bunlar merak ettim

Senden istediği bu şey senin hayatın, özgürlüğün, bu kadar insan boşa konuşmuyor, aynı evin içine girince o eski duygular kalmıyor...
Kadin özgürlügünden vazgececek ya. Dahasi varmi? Niye? paşşşamiz annesiz kalamiyor diye.
Sanki evlendikten sonra Mars'da yasayacaklar.
Pes dogrusu.

Seneye düşünüyoruz ama bu durumda ilerlemek çok zor oluyor ortak bir karar olmayınca başlangıcta olumlu gelmişti belki çok sevdigim için ama şu an bazı şeyleri cok
Sizden istediği kadar evlilik hayatınızı kitleyecek kadar ne fedakarlık bunlar
Sizden istediği kadar evlilik hayatınızı kitleyecek kadar ne fedakarlık bunlar merak ettim

Kadin özgürlügünden vazgececek ya. Dahasi varmi? Niye? paşşşamiz annesiz kalamiyor diye.
Sanki evlendikten sonra Mars'da yasayacaklar.
Pes dogrusu.
Yok valla azıcık akli varsa kabul etmez , konu sahibi çok toy şimdi ona herşey pespembe geliyor evlenince görecek...

Şu an çok açıklayamıyorum bu durumu gecmişimle ilgili durumlar diyebilirim ancak bence ikisi denk şeyler değil ama bazen kafami kurcalıyor ama bu bütün bir ömür

seni sevse sana saygılı olsa böyle bir şeyi asla teklif etmez. Ana kuzusu resmen. Sürekli evin icinde bir insan olacak seks hayatınızda sürekli tedirgin olacaksın geldi mi etti mi. eve arkadaşın ailen gelse ne diyeceksin git mi? Hiçbir şekilde kabul etmemen lazım. Annesi koca kadın.

Kendine bakamayacak durumda bir hastalığı,engeli varsa bakılır.İki tarafın ailesi için de geçerli.
Bir yerde okumuştum,Tc gelinlerinin favori atasözüymüş.
Dağ dağ üstüne olur,ev ev üstüne olmazmış.

Allah verdi senin de annen göçse,babanı yalnız birakmak istemesen o da mı size tasinacak? Ya da annen?
Onun annesi anne de seninkiler ne?
Bence asla deneme bile pişman olursun
Yok tabiki ben sağlıklıyken kendi evinde olsun isterim onunla da rahat edemem

Erkek arkadaşım iyi iyi diyip duruyorsunuzda nesi iyi. Yan daire olmaz alt üst olmaz illa aynı ev diyen biri. Olmazsa ayrılırım diyor. Hala çok iyi bana saygılı diyip durmayın.
Eğer evlenirseniz mutsuz , hızursuz bir evliliğiniz olacak. Cicim ayları geçince eşiniz annem de annem diyip anasının biraz yüzü düşse sizi babanın evine git diye tehdit edecek.
Bunca kişi olmaz diyor bu iş için tecrübelilleri dinle başını yakma. Sevgi bir yere kadar. Aşk zaten geçici. Acı gerçekle kalakaldığınızda iş işten geçmiş olacak.

Biz 5 ay aynı evde kaldık kv çok iyi ama aşırı titiz ve evde onun kuralları geçiyodu kpde vardı ne kadar iyi olsada insan rahat edemiyor rahat giyinmesin rahat hareket edemezsin banyo vs ayrı daha iyi

Ben özgür büyümüş bi insanım zaten benim bunun kısıtlanacak olması korkutuyor. Evet çok iyi olsa hicbir seye karişmasa dahi sanki ona karşı bi sorumluluk sinirlilik doguyor
O zaman daha büyük sıkıntı.En büyük özgürlük, insanın yalnız kalmak istediğinde yalnız kalabilecek şartları olmasıdır.Ilk başta tüm kv ler neredeyse çok saygılı,sevecen ,zararsız görünür.Ayni çatı altında olmak ,ne bileyim insan muayyen günlerinde ağlayıp depresyona bile giremez ya alınacak karşı taraf diye 12 sene kv ile aynı mahallede yaşamış biri olarak ,hicccc tavsiye etmiyorum hiçcc.Ben evlenirken de rahmetli kp ; annen dünyanın en iyi insanıdır demişti kv için Neye göre?? Kime göre ?? Çok yazık edersiniz kendinize.

Yok valla azıcık akli varsa kabul etmez , konu sahibi çok toy şimdi ona herşey pespembe geliyor evlenince görecek...
Benden hizmet beklemezler diyor.. ayol ayni evdeykene kadin camlari silerkene, perdeleri yikarkene kizim su isin ucundan tut demeyecekmi? Orasi da kadinin da evi olacak. Gecici bi süreligine degilki. Anne kiz gibi ikiside "is" yapacaklar. Daha onu bile düsünemiyor konu sahibi. Insallah evlenmez.

Yaşamış yaşayan ve tek çocuk olan bir ailenin gelini olarak yazıyorum karşılıklı saygılı olunduktan sonra yaşanabilir
Ben baştan 6 yıl oturtum köyde kayınvalidem ve kayınpederimle sonra ev aldık ilçeye taşındık kizim Ben ve eşim 2 yıl geçti üstünden kayınpederim vefat etti ve kayınvalidem bizimle yaşıyor suan zor mu evet zor hele evliliğin ilk zamanları çok zor benim esimde tek çocuk ve ailesine çok bağlı bu aslında iyi bisey ve bizim yaşadığımız yerde çoğu gelin esinin ailesi ile yaşar benim ablam 27 yıllık evli hala beraber yaşıyorlar
Uyumsuz biri olsa ben tahammül edemem benim kayınvalidem etliye sütlüye karışmaz bunu neden yaptın şunu neden aldın buraya neden gittin demez karışmaz yani ama tabi herkes aynı olmaz iyi düşün öyle karar ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…