- 21 Ağustos 2022
- 3.140
- 5.695
- 88
- Konu Sahibi melek34567
-
Bence evlenmek için acele etme, senin istediğin olmuyor ise onlarında istediği olmayacak. Ortak karar alamazsanız da gerçekten iş ciddiye binmeden bitir. En fazla 1 ay üzülürsün. Bir ömür boyu keşke demek daha kötü.Annesi 60 li yaşlarda erkek arkadaşım da 25
Annesi 60 li yaşlarda erkek arkadaşım da 25Siz 22 yaşındaymışsınız. Bu gerçek yaşınız mı ? Erkek arkadaşınız ve annesi kaç yaşında ?
Siz birlikte mi yaşıyorsunuzEğer yaşarsan aşıkın bir anlamı kalmıyor zaten çocuk baştan göz dağı vermiş ayrı eve asla çıkmayacağını aynı evde anneme bana hizmet edeceksin etmesen yine ayrılırız aynı şey bacım böyle bi hatta asla yapma asla pişman perişan olacaksın ben etim sen etme eyleme
Bence evlenmek için acele etme, senin istediğin olmuyor ise onlarında istediği olmayacak. Ortak karar alamazsanız da gerçekten iş ciddiye binmeden bitir. En fazla 1 ay üzülürsün. Bir ömür boyu keşke demek
Sizin için çok fedakarlıklar yapmış ya sevgiliniz neler yaptı mesela?Yok bende o mantikta bir insan değilim bence evlatlar kız erkek ayırt edilmek sizin birdir ancak cevremde erkek çocukları varken kızlarıyla yaşamayı anneler tercih etmedigi için bunu belirttim halbuki burada olan gelin de istemeyebilir bana göre sonuçta o da farklı bir yerden gelen damatla aynı konumda olan biri
Kadin özgürlügünden vazgececek ya. Dahasi varmi? Niye? paşşşamiz annesiz kalamiyor diye.Senden istediği bu şey senin hayatın, özgürlüğün, bu kadar insan boşa konuşmuyor, aynı evin içine girince o eski duygular kalmıyor...
Sizin için çok fedakarlıklar yapmış ya sevgiliniz neler yaptı mesela?
Sizden istediği kadar evlilik hayatınızı kitleyecek kadar ne fedakarlık bunlar
Sizin için çok fedakarlıklar yapmış ya sevgiliniz neler yaptı mesela?
Sizden istediği kadar evlilik hayatınızı kitleyecek kadar ne fedakarlık bunlar merak ettim
Yok valla azıcık akli varsa kabul etmez , konu sahibi çok toy şimdi ona herşey pespembe geliyorKadin özgürlügünden vazgececek ya. Dahasi varmi? Niye? paşşşamiz annesiz kalamiyor diye.
Sanki evlendikten sonra Mars'da yasayacaklar.
Pes dogrusu.
seni sevse sana saygılı olsa böyle bir şeyi asla teklif etmez. Ana kuzusu resmen. Sürekli evin icinde bir insan olacak seks hayatınızda sürekli tedirgin olacaksın geldi mi etti mi. eve arkadaşın ailen gelse ne diyeceksin git mi? Hiçbir şekilde kabul etmemen lazım. Annesi koca kadın.Annesi saygıyla karşılayacaktır diye düşünüyorum ancak erkek arkadaşım kabul etmiyor yan yana bile olsa bende ayrı olsun gerekirse altli üstlü yan yana olsun diyorum ama nafile. Bana karşı erkek arkadaşim cok iyi düşüncelerime saygili ileride ayni evin içinde yaşarken nasil olur bilmiyorum şu an için biz her istedigimizi yine yaparız diyor ama bilemiyorum bir yerde insan kısıtlanacak
Yok tabiki ben sağlıklıyken kendi evinde olsun isterim onunla da rahat edememAllah verdi senin de annen göçse,babanı yalnız birakmak istemesen o da mı size tasinacak? Ya da annen?
Onun annesi anne de seninkiler ne?
Bence asla deneme bile pişman olursun
Evet sanki bazen birbirimizi sevdiğimizde her sey hallolur gibi düşünebiliyorum ama bazen bilemiyorum kafama takılıyorYok valla azıcık akli varsa kabul etmez , konu sahibi çok toy şimdi ona herşey pespembe geliyorevlenince görecek...
Biz 5 ay aynı evde kaldık kv çok iyi ama aşırı titiz ve evde onun kuralları geçiyodu kpde vardı ne kadar iyi olsada insan rahat edemiyor rahat giyinmesin rahat hareket edemezsin banyo vs ayrı daha iyiErkek arkadaşımin babası küçük yaşta vefat etmiş. Erkek arkadaşım çok iyi bir insan her anlamda birbirimizi çok seviyoruz . Tek erkek çocuk. Evlendigimizde annesiyle birlikte yaşamak istiyor. Yan yana olmasını kabul etmiyor. Onu yalnız bırakmak istemediğini söylüyor bu durum onun için çok ciddi.Bunu kabul etmezsem ayrı eve çıkamayıp ayrılabiliriz. Anneside gerçekten bana karşı çok iyi saygılı bir insan. Ancak aynı evde yaşamalı mıyım bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız , nasıl yapmalıyım?
O zaman daha büyük sıkıntı.En büyük özgürlük, insanın yalnız kalmak istediğinde yalnız kalabilecek şartları olmasıdır.Ilk başta tüm kv ler neredeyse çok saygılı,sevecen ,zararsız görünür.Ayni çatı altında olmak ,ne bileyim insan muayyen günlerinde ağlayıp depresyona bile giremez ya alınacak karşı taraf diyeBen özgür büyümüş bi insanım zaten benim bunun kısıtlanacak olması korkutuyor. Evet çok iyi olsa hicbir seye karişmasa dahi sanki ona karşı bi sorumluluk sinirlilik doguyor
Benden hizmet beklemezler diyor.. ayol ayni evdeykene kadin camlari silerkene, perdeleri yikarkene kizim su isin ucundan tut demeyecekmi? Orasi da kadinin da evi olacak. Gecici bi süreligine degilki. Anne kiz gibi ikiside "is" yapacaklar. Daha onu bile düsünemiyor konu sahibi. Insallah evlenmez.Yok valla azıcık akli varsa kabul etmez , konu sahibi çok toy şimdi ona herşey pespembe geliyorevlenince görecek...
Yaşamış yaşayan ve tek çocuk olan bir ailenin gelini olarak yazıyorum karşılıklı saygılı olunduktan sonra yaşanabilirErkek arkadaşımin babası küçük yaşta vefat etmiş. Erkek arkadaşım çok iyi bir insan her anlamda birbirimizi çok seviyoruz . Tek erkek çocuk. Evlendigimizde annesiyle birlikte yaşamak istiyor. Yan yana olmasını kabul etmiyor. Onu yalnız bırakmak istemediğini söylüyor bu durum onun için çok ciddi.Bunu kabul etmezsem ayrı eve çıkamayıp ayrılabiliriz. Anneside gerçekten bana karşı çok iyi saygılı bir insan. Ancak aynı evde yaşamalı mıyım bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız , nasıl yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?