- 20 Mart 2008
- 141.933
- 213.858
- 1.423
- 60
Tam hayalimde ki erkek .
Bayılıyorum böyle haşin erkeklere .
vah yavrum yazık şu hayatta neler var gerçi çok şanslısın bak sert erkek herkese nasip olmaz kıymetini bil
ablacım ayakları yıkanır,kendisine kurban olnur daha ne olacaktı
ay abla sevilir tabi Allah iyiliğini versin. hepimiz toptan renk atınca boş zamandan daha çok severiz irkeklerimizi
valla şu hayatta herşeye doydum kariyere maneviyata aile sevgisine servetim ailem ve ilşkilerim cnm allah sana bence içinde kalanları versin inanmazsan inanma ben biliyorum statümü hatta şef olduğumu belitmedim bak unutmuşum
Benim koçişimde harikadır,nasıl mennun ederim diye düşünür taşınır..Herşeyiyle aşığım bu koçişe bayılıyorum kendisine ..
Hergün dövmeden kapıdan çıkmaz,öğlen gelir kafamı o duvardan öbür duvara savurur gider.
,Akşam gene gelir,hızını alamaz bu seferde yerde tekmeler top gibi savurur,gıkım bile çıkmaz daha vur derim gaza gelir iyice vurur..
Suratım deneme tahtası olur,istediğin renk mevcuttur yani..
Çayı geç gelsin tekme savurur,elim yanar,gene döver,kaynar suyu üstüme döker.
Dışarı çıkartmaz,üstüme kapıyı kiitler çeker gider,evi yakmaya kalkarım sende yan der
İşte böyle koçişime aşığım,erimdir atamdır sesim çıkmaz hem döver hem sever..
Böyle kocanın huyu sevilmez mi ..
valla şu hayatta herşeye doydum kariyere maneviyata aile sevgisine servetim ailem ve ilşkilerim cnm allah sana bence içinde kalanları versin inanmazsan inanma ben biliyorum statümü hatta şef olduğumu belitmedim bak unutmuşum
seboş ben de sana 41x41 kere maşallah diyorum eltiyi unutmadığın için
Victoria's Secrettan mankenlik teklifi de geldi mi ablacım ?
Abla yazma nazar değecek,olan var olmayan var.
eksik yazmışım ya başında yüksek elektrik -elektronik olacak onu da unutmayalım
yok bacım ama eşim bir amerika seyahatinde victoria s secretten hediyeler getirdiydi ama
yok bacım ama eşim bir amerika seyahatinde victoria s secretten hediyeler getirdiydi ama
Sırf anaokulu terkim diye ezikledi,olsun eziklesin koçişim yeter ki beni evirsin çevirsin razıyım
hangi kurum bu mühendise 4000 veren :26:
hey hey hey bilenler var bak kaçtı sanma. yurt dışında victoria'nın iç çamaşırları 15 usd den başlar. çok bir şey değil canım. herkes alabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?