eşinizin en sevdiğiniz huyu

samtusum kullanıcısından alıntı

yok bacım ama eşim bir amerika seyahatinde victoria s secretten hediyeler getirdiydi ama

biz markafoniden alıyoruz victoria secret çamaşırlarını.amerikaya gitmişken guia la bruna,gucciden bir şeyler getirseydi bari

Ben en cok sunu merak ediyorum.

Madem herşeye doydunuz bu konuyu neden actınız? Tok insan diğer kocaların huylarını merak etmez değil mi? Herşey elinin altındadır zaten.

tek zeki benm demedim herkes kendini çok zeki sanacak gibi yorum yazmış ben de tek zeki siz değilsiniz die söledim yoksa kime ne 2006 derecesi olup mühendis olduğumdan ne alaka

Di mi ?
Kime ne aylık 8 bin gelirinizden
Kime ne 100 bin takılarınızdan
Kime ne 2006 öss birinciliğinizden
Kime ne mühendis olduğunuzdan
Kime ne üzerinizdeki orjinal kıyafetlerden
Kime ne mikemmel kocişinizden

benim kociş alsa alsa anca kendisine pala alır. bana da faydası var ona da
ben ezik bir mühedisim valla. fabrika köşelerinde pambık ellerimle makinalara dokunuyorum hala...
ellerim de yeni pambık oldu. elmiş el verdi.

bir önceki konuda kocanın matematik hesabına değinmiştim en güzel huyu kıt matematiği heralde o yüzden alışverişe falan çok karışmıyodur zaten parada çok bir sınav bilmem kaçıncısı olarak matematik öğret azcık mühendis kocana

Valla bilemedim kimmiş bu acaba

abla anaokulu terk ney ya koptum ahhahhaa

Anaokuluna gidiyordum minnak çocukken aldılar sonra okutmadılar işte sonrada mmikemmel koçişime verdiler beni okuma yazmayı bile ondan öğrendim

Ben en cok sunu merak ediyorum.

Madem herşeye doydunuz bu konuyu neden actınız? Tok insan diğer kocaların huylarını merak etmez değil mi? Herşey elinin altındadır zaten.

tok açın halinden anlamaz elmişim,bak olan var olmayan var,çekim özetlemiş aşağıda:):)
onda mikemmel kociş var ,bizde ÖKÜZ...hahahahha

yok canım kıt değildir. dahiler basit işlemlere karmaşık açıdan baktıklarından pek beceremezler. ama ver olimpiyat sorusu çerez niyetine yesin versin sana.

Isteklerime hayir dememesi
Markaya dusun olusu
Iyi bir Baba es damat olusu
O Kadar cokki.....

şaka bir yana sevgili konu sahibi..
bize paranın, malın mülkün(tabii sallamasyon yapmıyorsan) insani değerler olmadan ne kadar boş, ne kadar önemsiz olduğunu anımsattığın için kendi adıma teşekkür ederim.

Cok guldum bu konuyu okurken yaa ) bu arada soylemesi ayip benim kocam da yuksek muhendisss bu kadar möhüm bi statude oldugunu simdik farkettimm. Yoksa bu konuyu ben acmak isterdim tuhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…