benim kurum %90 mühendislerin çalıştığı bir kurum. valla mühendisim demeye bile gerek duymuyoruz oyüzden. okadar olağan ki.
ama bir tane yüksek mimarımız var. kızcağız kocaman yazdırıp masasına koydurmuş yüksek mimar diye. ve bomba evlenememesini bile ona bağlıyor çünkü onun kadan zeki yüksek bir erkek yok olan da onu taşıyamıyor.
bizim de işyerindeki yegane eğlencemizdir bu yüksek mimar ablamız
) ezik deme kizz turkiye derecen olmasa da muhendis muhendistir yani
Yuksek mendiss olmak,4bin lira maas almak bu kadar onemli olduguna gore en birinci benim kocam olduuuuyüs puan onaa
sen ne diyosun perdurable kızzz
sorunlumusun kaşınıyormusun sanane ben açmak istiyorum böle bir konu evet havalıyım var mı manyağa bak
bende öğretmenim yaaa çok mu ezikim şimdi ben :) hemde yüksek öğretmen
ölmek istiyorum böyle etiket budalası insanların komplekslerinin karşısında..
Mesela annem bu yorumu görse
İstediği yerin birincisi olsun, istediği kadar zengin olsun
Eşeğe altın semer vurunca eşek yine eşek derdi
Ama ben demek istemiyorum işte
burda 60 kişinin içinde 9 odtülü var. valla 3 bine göbek atıyorlar. bu arkadaş odtü nün VIP bölümünden zaar.
Mesela annem bu yorumu görse
İstediği yerin birincisi olsun, istediği kadar zengin olsun
Eşeğe altın semer vurunca eşek yine eşek derdi
Ama ben demek istemiyorum işte
kocişler yarışmasın durduk yere diye benimkini demedim daha. uçan uçağın sesinden arızasını çıkarır
kocişler yarışmasın durduk yere diye benimkini demedim daha. uçan uçağın sesinden arızasını çıkarır
yemin edeyim o zaman inanma
benim kurum %90 mühendislerin çalıştığı bir kurum. valla mühendisim demeye bile gerek duymuyoruz oyüzden. okadar olağan ki.
ama bir tane yüksek mimarımız var. kızcağız kocaman yazdırıp masasına koydurmuş yüksek mimar diye. ve bomba evlenememesini bile ona bağlıyor çünkü onun kadan zeki yüksek bir erkek yok olan da onu taşıyamıyor.
bizim de işyerindeki yegane eğlencemizdir bu yüksek mimar ablamız
sen mi ispiyonladın
zuhaha iyiyymiş valla. kaç fitte olduğu önemeli değil, sesini duysun yiter diyosun yani :)))
yazık size valla erişemedikleriniz eğlenceniz olur zaten içiniz fesat kıskanmayın sizin de olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?