eşinizin en sevdiğiniz huyu

sorunlumusun kaşınıyormusun sanane ben açmak istiyorum böle bir konu evet havalıyım var mı manyağa bak

Bu resmi kurumda çalışıp orjinal şeyler giyinen konu sahibi, iş arkadaşım beni kıskanıyo üstümdekinin aynısından aldı diye konu açmış
Birisi de konu açmaya yer mi arıyosun nesi dert bununs deyince üstteki cevabı vermiş

Ne okumayla ne parayla olmuyo demek ki bazı şeyler.
Bkz: Şekil A

Isteklerime hayir dememesi
Markaya dusun olusu
Iyi bir Baba es damat olusu
O Kadar cokki.....

siizn ki bir mikemmel adaıyı o zaman..
alakasız ama ben alttaki yazınıza takıldım;bir sonraki emre kadar ÇİKULATA yemiceksiniz ama ÇİKOLATA yiyebilirsiniz heralde ?

tamam konu yanlış yerde ama niye bu kadar dalga galga geçtiniz
ama elmayra uyarısına olan tepkisi hoş olmamış

Meşhur salı pazarı ne güne duruyor sedoşum,alıyon tanesni 1 milyona,al sana çakma victoria donlar renk renk ne ararsan var

Anaaa .
O konuyu açan arkadaş bu arkadaş mıymış ?
Şaşırmadım .

Cok guldum bu konuyu okurken yaa ) bu arada soylemesi ayip benim kocam da yuksek muhendisss bu kadar möhüm bi statude oldugunu simdik farkettimm. Yoksa bu konuyu ben acmak isterdim tuhhhh

benim kurum %90 mühendislerin çalıştığı bir kurum. valla mühendisim demeye bile gerek duymuyoruz oyüzden. okadar olağan ki.
ama bir tane yüksek mimarımız var. kızcağız kocaman yazdırıp masasına koydurmuş yüksek mimar diye. ve bomba evlenememesini bile ona bağlıyor çünkü onun kadan zeki yüksek bir erkek yok olan da onu taşıyamıyor.
bizim de işyerindeki yegane eğlencemizdir bu yüksek mimar ablamız

Benim eşim bakıldığında ağır abi görünür çok da merhametlidir.. Birşeye kızdığı zaman ki suçlu ben bile olsam en fazla yarım saat sonra yine geliyo kendi konuşuyor sevimlilik yapıyor.. Bir de sesi çok güzel.. İçten kendiliğinden bana birden türküler şarkılar söylemesi çok hoşuma gidiyor.. Nişanımızda düğünümüzde kınamızda hep söyledi o kadar renkli ki.. Sadece sosyal değil biraz.. Özelini hep içinde evinde yaşamayı seviyor...

Anaaa .
O konuyu açan arkadaş bu arkadaş mıymış ?
Şaşırmadım .

Evet ilk değil yani huyu böyle
Bence hakikaten dertli ama konularını tam tersi yönünde açıyo

Yoksa benim üstümdekinden de giyinen oluyo da ay yetişin aynından almışlar, çok orjinal şeylerim demem
Hakikaten abarttığım kadar durumum iyi ve ben aynısından giyilmesini istemiyosam bir derdim vara konu açmam gider bi tasarımcı ile anlaşırım.

Yazmak bedava nasılsa, yaz babam yaz

Burası Bir Derdim Var bölümü. Dert paylaşılıyor adı üstünde. Bunları öğrenince ne yapacaksınız? Tez mi, anket mi nedir yani?

Elmayra tepkisinde haklı kusura bakma da
senin verdiğin cevap çok itici
bir arkadaş da belirtmiş başka bi konuda manyağa bak falan yazmışın

ben olsam konumu hayatın içinden bölümüne taşıtırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…