- Konu Sahibi neguzelbirben
-
iş yeri mi ayarladı?Tam da öyle oldu aslında tatil bedava iş yeri ayarladı.
Tam da öyle oldu aslında tatil bedava iş yeri ayarladı.
Peki bu iş yeriTam da öyle oldu aslında tatil bedava iş yeri ayarladı.
+1"Tek şartla sorun çıkartmam, ben de bu yaz arkadaşlarımla giderim" de, sonra ne sen ona karış ne o sana karışsın
Evlilik demek hapishane demek mi ya, evlenen bir daha ömür billah eşiyle dostuyla birkaç gün takilamaz mi??
Ben olsam iyi eğlenceler, güneş kremi almayı unutma derdim herhalde (sevgilisine ucuz Tayland uçak bileti arayan bir insanım)
Sonuçta tatile g.t izlemeye giden bir serefsizse zaten yanımda da yapar yapacağını. Ama eşiyle dostuyla havuzda eğlenmek, geceler boyu içip kendini genç hissedeceği birkaç gün için gidiyorsa bunda ne sıkıntı var ki??
Haaa bu arada size izin vermemesi mesele. O da gitsin siz de gidin. İnanın size de iyi gelir. Benim annem, babam olmadan yurtdışına tura bile gider yani, ne demek izin vermemek.
Evlilik hapishane mi de izin kağıdı bu kadar zor olsun?
Sana izin verirse sende izin ver. Ama sana yok bana var dese … gonderiririmÇok çok fazla gerginim.
Evleneli 8 ay oluyor..
pandemi cıktı o bu cıktı daha biz dogru düzgün gezemedik.
Beyefendi iş arkadaslarıyla (hepsi evli ) 5yıldızlı otele 2 günlüğüne tatile gidiyormuş.
Siz olsanız izin verir miydiniz ?
sinir oldum ya ne alaka biz gidelim niye arkadaslarınla yani
Benim rızam yok dedim bir sürü destan mesaj attım istemiyorum diye ama belli ki gidecek dinlemeyecek.
Ne yapmalıyım bilemedim ..
Ben gitmek istesem asla izin vermez eminim !
Gidişi olur dönüşü olamaz....Çok çok fazla gerginim.
Evleneli 8 ay oluyor..
Beyefendi iş arkadaslarıyla (hepsi evli ) 5yıldızlı otele 2 günlüğüne tatile gidiyormuş.
Benim rızam yok dedim bir sürü destan mesaj attım istemiyorum diye ama belli ki gidecek dinlemeyecek.
Evliliğin başları o bana aynı anlayışı göstermeyecek bende göstermezdim. Sehirdisinda etkinliklere ikimizde kapalıyız. Ha çok iyi tanıdığım arkadaşlari olursa ki böyle oldukları ile eşli görüşüyoruz bizde giderdikÇok çok fazla gerginim.
Evleneli 8 ay oluyor..
Katılıyorum.Biz olsak kadın kadına uslu uslu tatil yaparız da erkek erkeğe uslu durmax onlar hakkını verirlerYorumlara baktım da herkes çok anlayışlıymış yahu :)
Bir ben değilim heralde. Arkadaşlar tatilin amacı yemek, içmek, dinlenmek, ne biliyim sevişmek falan değil mi?
Erkek erkeğe restorana gidilir, içmeye gidilir, hadi bir kaç saatliğine hamama falan gidilir.
Eşiyle geçirebileceği 5 yıldızlı tatili ne diye erkek erkeğe geçirsin. Evli olmak göbek bağımızın bir kesilmesi değil. Ama eğlenceli şeyleri beraber yapmayı gerektirir bence. Erkek erkeğe arkadaş tatilini ben anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?