Eşinizin erkek arkadaşlarıyla tatile gitmesine izin verir misiniz Evli bayanlar bakın lütfen

Tam da öyle oldu aslında tatil bedava iş yeri ayarladı.
iş yeri mi ayarladı?
bedava mı?
hiçbir iş yeri çalışanına bedava tatil ayarlamaz.
bu ya kendi ayarladıkları bir tatil, size iş yeri ayarladı diye yalan söylüyor
ya da bu bir tatil değil, seminer organizasyon vs yani aslında tatil yapmaya değil çalışmaya gidiyor ama 1 saat denize girme şansı varsa tatilden mi sayıyor onu anlamadım.
o tarz seyahatler oluyor çünkü iş seyahati aslında, tatil yöresine gidiyorlar otelde kalıyorlar boş zamanlarında imkan varsa geziyorlar veya denize menize giriyorlar.
ama tatil olmuyor yani.
altını çiziyorum ben de iş hayatındayım, iş yeri kimseyi bedavadan ahmet mehmet hüseyin hadi siz tatile gidin masraflar şirketten demez.

Ben eşimi gönderdim, yeni evliykende 28 haftalik hamileyken de neden gitmesin ki?
Ben kendim de giderim.
Bunalmıs ve arkadaşlariyla 3 5 gun bir seyler yapmak istemis olabilir.

Ben veriyorum diye eşimin evli arkadaşlarının eşleri hep beni şuçladı şuan hiçbiri birbiriyle görüşmüyor sanki dışarıda herkes ağzını açmış bizim kocaları mızı bekliyor insanın içinde varsa heryerden karısını aldatır, zihniyeti çürük olmasın insanın
Ver gitsin sen kocandan eminsen ki değilsen zaten ne kadar tutarsan tut evde yapacaksa bir yolunu bulur en iyisi sal gitsin

Kısasa kısas !
Eğer bana bu konuda karışmazsa, ben de ona karışmam.

Ve şu var, siz girmemişsiniz ama o arkadaşlarıyla gitmek istiyor.
Yanı siz gitmiş olsanız birlikte neyse.

Eşim evlendiğimizin ilk yıllarında böyle bir teklifte hiç bulunmazdı,bulunmayı istemezdide.. Pandemi öncesinde 4 yıl üst üste 5 erkek arkadaşıyla ( hepsiyle ailece görüşüyoruz aynı zamanda iş arkadaşları) tatile gittiler. Çokta eğlendiler.. Biz kızların çocuk,hamilelik vs gibi engellerinden dolayı sadece 1 sene o kız grubuyla gidebildik tatile.
Buradaki önemli olan detay biz her sene her fırsatını bulduğumuzda bazen başbaşa bazen çocuklarla fazlasıyla tatil yapıyoruz zaten. O yüzden arkadaşlarıyla tatile gitmesi beni rahatsız etmiyor. Sizde durum bundan biraz farklı anladığım kadarıyla..

Sizde gidin o zaman tatile arkadaşlarınızla şartlar esitlensin. Bende izin vermezdim bu bişey yapacağı için değil benimle gitmeyip arkadaşlarıyla ne işi var tatilde

+1

Gidemez net.
Çünkü beni kız arkadaşlarımla tatile yollamaz,denemiştim bir kez.
Paşam tatile gidecek ben evde pinekleyecem!Yok öyle dünya!
Hayır bir de ailecek görüştüğüm insanlarsa hep birlikte gidelim derim ne oluyor Yani erkek erkeğe gidince.Aklıma başka şeyler gelir..

Sana izin verirse sende izin ver. Ama sana yok bana var dese … gonderiririm

İzin vermek ne benim haddime ne eşimin haddine. Fikrini ve takvimimizi danışırım sadece.

Keşke benimki gitse. Onun adına sevinirim. Kafasını dağıtmasını istiyorum biraz.
Eşimle gittiğim tatil ayrı, kız arkadaşlarımla gittiğim kaçamaklar başka, kök ailemle başka oluyor.

Bence sizin olayda sorgulanması gereken iki nokta var.
Pandemide evlenmişsiniz, siz balayı yaptınız mı? Yapmadıysanız, eşiniz önce sizinle gitmeliydi.
Bir diğeri ise aynı şekilde siz özgürce arkadaşlarınızla gidebiliyor musunuz?

Gidişi olur dönüşü olamaz....

Evliliğin başları o bana aynı anlayışı göstermeyecek bende göstermezdim. Sehirdisinda etkinliklere ikimizde kapalıyız. Ha çok iyi tanıdığım arkadaşlari olursa ki böyle oldukları ile eşli görüşüyoruz bizde giderdik erkek erkeğe çok takılmak isterlerse okeye gitsinler şaka bir tarafa eşim böyle bir teklif ile gelmezdi gelsede Yeni evliyim benimle gezmemis otursun oturduğu yerde pandemi buhranı bir onlara mı var?

Yorumlara baktım da herkes çok anlayışlıymış yahu :)

Bir ben değilim heralde. Arkadaşlar tatilin amacı yemek, içmek, dinlenmek, ne biliyim sevişmek falan değil mi?
Erkek erkeğe restorana gidilir, içmeye gidilir, hadi bir kaç saatliğine hamama falan gidilir.
Eşiyle geçirebileceği 5 yıldızlı tatili ne diye erkek erkeğe geçirsin. Evli olmak göbek bağımızın bir kesilmesi değil. Ama eğlenceli şeyleri beraber yapmayı gerektirir bence. Erkek erkeğe arkadaş tatilini ben anlamıyorum.

Katılıyorum.Biz olsak kadın kadına uslu uslu tatil yaparız da erkek erkeğe uslu durmax onlar hakkını verirler

Ben asla izin vermem ne alaka ya eşlerle gidilsin yada hic gidilmesin. İnsan pandemide sıkılan eşini ailesini biraz düşünür. Erkek erkeğe zaten tehlikeli. Eski kafa da deseler ben izin vermem nokta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…