- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.339
- 448
- Konu Sahibi NeOlurBiSabah
-
Bu en çok duyduğum hikaye biliormusun:-D harbiden bu erkek milleti boğazına düşkün sanırım ahha:-Deşimin ilk tepkisi
-ya millet yedi içti biz açlıktan öldük kimsede sormadı aç mısınız diye,hadi bişeyler yiyelim.... oldu
Haha:-D halbuki adamin niyeti muhabbet yani:-Dherkes gittikten sonra eşim hadi biraz sohbet edelim dedi
bende korkup yok ben acıktım demiştim
aynen öyleHaha:-D halbuki adamin niyeti muhabbet yani:-D
insan bi rahatlior dimi. :-Dbizim kına ve düğün günü çok tatsızlıklar oldu iki aile arasında..neyse nikah kıyıldı düğün bitti evimize gittik...ikimizde kendimizi koltuğa attık derin birr OHHHHHH BEEEEE dedik..sarıldık...sonrada pizza istedik :)
bizim düğün eşimin görev yerinde yapıldı canım..aileler misafir gibi geldi ve gitti..düğün öncesi bizi çok üzdüler ama çok şükür şuan iyiyiz iki taraflada..düğündür eşyadır herşeyimizi eşimle kendimiz hallettiğimiz gibi ilk gece yemek işinide kendimiz hallettikinsan bi rahatlior dimi. :-D
Düğün gecesi pizzami söylediniz? Ne kayinvalideniz ne anneniz yemek yapmamismi?
Bnm kayinvalidem corba,pilav,eşime etli fasulye,ben et sevmedigimden bana da türlü yapmışti. Ertesi sabah icin bir tepsi börek ve sarma vardı. Ve düğün pastamizin en üstünü satmislar dugun salonunda onuda bize getirmistj afiyetlenyediydik:-D saolsun:-D
Hımm neyse geçmiş günler. Allah ağzınizin tadını bozmasın:-Dbizim düğün eşimin görev yerinde yapıldı canım..aileler misafir gibi geldi ve gitti..düğün öncesi bizi çok üzdüler ama çok şükür şuan iyiyiz iki taraflada..düğündür eşyadır herşeyimizi eşimle kendimiz hallettiğimiz gibi ilk gece yemek işinide kendimiz hallettik
Benim duymaktan keyif aldığım,hikayeleri dinleyince ne güzel aşklar die mutlu olduğum bir durum var.
Şimdi nişandi,hazırlıkti çok gergin zamanlar geçiyor. Sonra kına oluyor, nikah kiyilior, düğün de hop hop oynuyoruz. Sonra evinize girince o ilk tepki ne oldu?
Kimisi icin düğün sonrası imam nikahi seremonisi oluyor. Onlar içinde evden herkes çıkınca kapıyı kapatinca ilk tepki ne oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?