Eşinizin ilk tepkisi ne olmuştu?

NeOlurBiSabah

dünyada bensiz bırakmam seniii.... :-D
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
2.395
1.339
448
Benim duymaktan keyif aldığım,hikayeleri dinleyince ne güzel aşklar die mutlu olduğum bir durum var.
Şimdi nişandi,hazırlıkti çok gergin zamanlar geçiyor. Sonra kına oluyor, nikah kiyilior, düğün de hop hop oynuyoruz. Sonra evinize girince o ilk tepki ne oldu?
Kimisi icin düğün sonrası imam nikahi seremonisi oluyor. Onlar içinde evden herkes çıkınca kapıyı kapatinca ilk tepki ne oluyor?

Ben anlatayim misal. Düğünden sonra eve geldik iman nikahi vardı Kıyıldı herkes evden çıktı. Namaz kılıcam dedi eşim şükür namazi. Sonra geldi bana sarıldı ve ağladı. Ben kocami on senedir ilk kez mutluluktan ağlarken gördüm. :-D
Hani gelinlikle falan görünce de garip olmuştu ama ordaki o sarılıp ağlaması ne bilim cok bi başkaydı:-D

Benimkisi " cok terledik, yapış yapisiz hadi bi duş alıp kendimize gelelim" demek olmuştu...

Ck heyecanli oldugunu hatirliyorum sadece demkki bnde ck heyecanliydm ki ne konustuk ne ettik hc hatrlamiyorum ayrintilari.

herkes gittikten sonra eşim hadi biraz sohbet edelim dedi
bende korkup yok ben acıktım demiştim

bizim kına ve düğün günü çok tatsızlıklar oldu iki aile arasında..neyse nikah kıyıldı düğün bitti evimize gittik...ikimizde kendimizi koltuğa attık derin birr OHHHHHH BEEEEE dedik..sarıldık...sonrada pizza istedik :)

insan bi rahatlior dimi. :-D
Düğün gecesi pizzami söylediniz? Ne kayinvalideniz ne anneniz yemek yapmamismi?
Bnm kayinvalidem corba,pilav,eşime etli fasulye,ben et sevmedigimden bana da türlü yapmışti. Ertesi sabah icin bir tepsi börek ve sarma vardı. Ve düğün pastamizin en üstünü satmislar dugun salonunda onuda bize getirmistj afiyetlenyediydik:-D saolsun:-D

bizim düğün eşimin görev yerinde yapıldı canım..aileler misafir gibi geldi ve gitti..düğün öncesi bizi çok üzdüler ama çok şükür şuan iyiyiz iki taraflada..düğündür eşyadır herşeyimizi eşimle kendimiz hallettiğimiz gibi ilk gece yemek işinide kendimiz hallettik

Hımm neyse geçmiş günler. Allah ağzınizin tadını bozmasın:-D

onun ne dediğini hatırlamıyorum da ben bi garip olmuştum - aaa bizi yanlız bıraktılar evde ya nasıl yani filan demiştim sonrası duş namaz vs vs balkonda sohbet muhabbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…