Eşinizin önceki kız arkadaşı

Karanfil_kokuyor

B.k 71 G.k 69.5 H.k 65
Kayıtlı Üye
31 Mart 2011
1.570
1.352
333
kızlar yorumlarınız için teşkkürler konuyu sildim çünkü kötü bi dönmede aklıma takılan bişeydi bu geçti

Son düzenleyen: Moderatör:
bende de buna benzer problemler var hatta dahada ilerileri... ne bileyim mantıklı düşününce muhakkak aklına geliyordur herhalde diyorum. kimse geçmişi unutamaz kimseye sildiremezsin. ben ki ne kadar aşığım eşime karsı nisanlıma kkarsı ama hala eskilerin aklıma geldiği oluyor. ama hissetmiyorum hiç bişey. keske olsaydı demiyorum. iyiki olmus hatalarımı görmüşüm ya da iyiki olmusta korumus kollamıs beni zamanında kötülüklerden diyorum mesela. onlarda yaptığım hataları eşimde yapmıyorum . muhakkak onunda aklına geliyordur. ama seni sevmeyen bir insanda tutup seninle evlenmez. böyle düşün. ayrıca bana gelince benimki beni bıraktı biz iki aylık ayrı kaldık benim psikolojim alt üst oldu tam toparlandım allaha yalvardım hayırlıysa seviyorsa gerçekten gelsin sevmiyorsa sabahında unutayım dediğim günün ertesi aksamı geldi bana. bu tarz şeyler manevi şeyleri düşündükçe beni seviyorki döndü evlendi diyorum. bu zorlukları göze aldı. ve hala der bana hayatımdaki en büyük hata yapmaz olaydım diye. beni ne kadar sevdiğini sürekli belli ediyor. ya bunu kavgalarımızda bile anlayabiliyorum . baskası olsa seninle mi uğrasacağım der haksızken bile ceker gider. ama bu kendini sürekli affettirmeye calısıyor. hep yanımda heryere benimle gidiyor. bensiz yapamayacağını söylüyor vs vs.

diyeceğim o ki seni sevmese seninle evlenemez. şöyle düşün . daha acık konusmak gerekirse ben buna benzetiyorum. genel eve gider erkekler değilmi. sevmedikleri kadınlarla beraber olurlar ama sevişmeden. öpüşmeden ... o işi yapar giderler. ama bu adam her gece seninle yatıyor. öpüşüyor sevişiyor herseyini seninle paylasıyor. seni sevmese o işi yapar arkasını döner yatardı emin ol. bu da buna benzer.bende süreki düşünüyorum acaba mı diye. ama dşünmekle kendimi yıpratıyorum biliyorum. sakın bunu ona sorma bir daha. aklına düşürürsün kendi kendine. sahsen ben artık sormama kararı aldım. cünkü ben hatırlamıyorum sen hatırlatıyorsun dedi. ve bu diyişinden sonra bir daha ağzıma almıyorum

Son düzenleme:
Ben erkek olsam, esimde bana böyle seyler sorsa, ilk isim gider o x sevdigimi bir daha bulur bu seferde evliyken birseyler yasardim.
Bu ne ya?
Olan bitmis birsey icin niye insanlari bunaltiyorsunuz?
Baska isiniz gücünüz yokmu?
Ne sacma düsünceler, bunlari ancak vakti bol olanlar düsünür herhalde, birde kendine güveni olmayanlar. Insanin hayatini karartirsiniz vallahi.

kızlar sağolun yorumlarınız için ama sanırım yanlış alaşıldı konum. Bu konu evet benim aklımda ama bir defa nişanlıyken konuşma arasında geçmişti bu konu bi dahada hiç konuşmadık. Ki evli olduğum adama tutup eski sevgilin aklına geliyomu diye sormam oda bana sorsa kızarım sadece arada aklıma geliyo okadar burdanda benim gibi düşünen varmı diye açtım konuyu.

Bu kadar kızmanı anlmadım gerçekten aklıma takılan bişeyi buyrdan paylaşmak istedim. Eşimede asla böyle birşey sormadım sormamda oda bana soramaz nişanlıyken bir kere konuşuldu sadece. Ayrıca kendime olan öz güvenmide tartışıcak değilim.

eşiniz söylenecek herşeyi söylemiş zaten...durduk yere, zorla canınızı sıkmaya ne gerek var ki şimdi

bile bile adamı düşünmeye zorlamayın bence.
eğer düşünmemesini istiyorsanız kendinize bağlayın.
siz kendinize güvenirseniz ortada güvensizlik kalmaz.

Canım valla dertsiz başına dert arıyosun
O aklına gelse gider onla evlenirdi dimi
Bence aklına hiç böyle şeyler getirme
Aklına gelen başına gelirmiş
Sen eşine yuvana odaklan

canım bi defa konuşuldu saedece ilk tanıştığımız dönemllerde ve ben bir daha bu konuyu açmadım hiç eşimde bana bu tarz bişey sormadı hiç.

Kızlar siz beni yanlış anladınız ben bunu eşime sormadım benim aklıma geliyor ve böyle bişeyi tabiki eşime sormam oda bana sorsa kızarım ama işleri yoğun olduğu için bi kaç gün geç geldi bende kendimce bundan farklı şeyler çıkardım bi kaç gün sinirlerim bozuktu ve acabamı diye bu geldi aklıma ve burda size sormak istedim. Ama sadece iş yoğunluğundan kaynaklıydı. Bende yeni evli olduğumuz için yanımda olsun istiyordum ve olmayınca gerirdim. Ve şimdi gayet normalim.

gereksiz şeyleri düşünürek evliliğinize zarar vermeyin.eski sevgilisini düşünseydi sizle evlenmezdi.eşinizin aklına niye eski sevgilisini getirip duruyorsunuzki.
ne güzel eevlenmişsiniz,kendi yolunuza bakın,mutlu huzurlu olun inşallahh.geçmişi eşelerek nereye varmaya çalışıyorsuniz ki?

ya ben defalardır aynı şeyi söylüyorum eşime bunu SORMUYORUM. sadece aklıma geldi ve yeni evliyiz arkadaşrlarden benim gibi böyle bişey yaşamış arkadaşlar varmı bana yardımcı olmaları için açtım konuyo. Tabiki eşim sevmeseydi evlenmezdi eşimde sever bende severim eşimi. bu konu aklıma takıldı O kadar

seni anlayabiliyorum arkadaşım. Çünkü aynı şeyler zaman zaman banada oluyor :44:
Bende nerdeyse 3 yıllık evliyim, eşimin düşüncelerinde benden başka birisinin olmadığına adım gibi eminim ama insanoğlu şüpheci bir varlık acaba eskiler aklına geliyormudur diye sormadan edemiyorum kendime.

bizde flört döneminde eşimin benden önceki ilişkisi hakkında konuşmuştuk hatta o kızla ciddi düşündüğünü laylay lom bi ilişki yaşamadığını söylemişti. Belki karşısına ben çıkmasaydım onunla evlenmiş bile olabilirdi Vee işin kötüsü biz o şahısla şuan aynı iş yerinde çalışıyoruz ve eşim zaman zaman kendisiyle karşı karşıya geliyor ister istemez. İşte o anda bende düşünüyorum acaba bi etkilenme oluyomudur, eskiye dönüyorumudur diye....
haaa geçmişi kendi içinde bile kurcalayıp canını sıkma dicem ama karakter meselesi bu, insanın düşüncelerinin önüne geçme yetisi yok ne yazık ki.

Son düzenleme:

Ay sonunda beni anlıyan biri çıktı allahım sana şükür.

evet insanın düşüncelerini durduramıyo insan oğlu işte. Bizde eşimle ilk zamanlar konuşmuştuk ben sormuştum çünkü bi ortak tanıdığımız ardı o çok kötü bi dönem yaşamıştı dedi. bende sordum eşime ve

ünvstedeyken başladı dedi bunun sonun olmayacağını ikimizde biliyorduk ama başalmıştık dedi okullar bitince aileler farklıydı o ailesini seçti ve bitirdik çok üzüldüm ama bitti iyi olmasam sen olmazdın çocuk değilim dedi aklımda birileri varken seninle berber olayım dedi. ve ben bir dahada sormadım.

işte burdan sorayım dedim benim gibi düşünen varmı diye ama yanlış anlaşıldım sanırım.

senden önce olan bir arkadaşlık bu kadar düşünme bence. herkesin aklına gelir bazen eski arkadaşlar sevgili olmasıda şart değil sonuçta yaşanılan güzel günler vardır. bazen ilişki biter arkadaş bile kalır insanlar. o yüzden takılma. çok merak ediyorsan ne hissettiğini eşine muhabbet esnasında sor aklına geliyormu görsen ne hissedersin gibisine. ama dozunu kaçırmamalısın sonra tartışma kavga boyutlarına girebilir olay. ben eşime eski nişanlısın sormuştum mesela tvde bir filmde özellikle resimleri göstermişti ebnde o esnada sizin resimler ne oldu yakmışsındır felan gibi eşimde bilmiyorum demişti. valla eğer annen gösterirse gözleri önünde yırtarım ona göre diye şakalaşmıştım ama gerçeklerdi olay çıkartırıım vallahi. aklına ne gelirse şakayla karışık sor baktın bozuluyor konuyu değiştir hemen :)))

saol cnm yorumlarınız beni rahatlatıyo.

Bi de ben karışmam eşime o kendisi birşey olursa bana anlatır. bi arkadaşları var mesela liseden kız aşıkmış buna eşim istememiş ama arkadaşlar yine kız adüğünümüzede geldi eşim bana söylemişti hiç tepki vermedim olabilir dedim.

Tabiki olabilir, bende lisedeyken bana asik olan erkekler vardi simdi kocam gidip onlari teker teker kursunlasin.
Yada benim esimin bir sürü kiz arkadaslari vardi bende gideyim hepsinin sacini basini yolayim. Oldumu bu?
Konu acarken biraz daha düsünün, cocuk yuvasimi burasi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…