- Konu Sahibi Karanfil_kokuyor
-
Tabiki olabilir, bende lisedeyken bana asik olan erkekler vardi simdi kocam gidip onlari teker teker kursunlasin.
Yada benim esimin bir sürü kiz arkadaslari vardi bende gideyim hepsinin sacini basini yolayim. Oldumu bu?
Konu acarken biraz daha düsünün, cocuk yuvasimi burasi?
Konuyu begenmiyosaniz cevap vermeyin, bu tavirlarin amaci nedir anlamiyorum?!?
@hewi: Bence hepimizin aklina zaman zaman bu sorular geliyo maalesef.Hatta bence akliniza geldiginde sormanizda da bi sakinca yok, sen sordun diye eski sevgilisini aricakmis, sacmaliga bakar misin.
Ama bosuna takiyorsun, o secimini yapmis.
Bu arada nickine bayildim
Ben ne zaman durduk yerde benden onceki gorustugu kizla ilgili bisey sorsam, mutlaka benim esimden onceki gorustugum cocugu goruyoruz beraber hemde... Ya yerel gazetede ya carsida ya abisini...maalesef utanan ben oluorum
ooo ben sıze benım erkek arkadasımın eskı sevgılısının bıze yaptıklarını anlatsam ağzınız açık kalır
erkek arkadaşımla olan eskı fotolarını mı göndermedı
bız hala çıkıyoruz senı kandırıyor mu demedııı
şuan onun koynunda yatıyorum dıye aradıı
yoksa bana ettığı küfürlerı mı sayayım sızedaha neler neler
bazı ınsanlar gerçekten delıye dönüyor sız yıne şanslısınız
kız bı ara okadar ıletışıme geçıyordu kı benımle
acaba benden mı hoşlanıyor dıye düşünmedım değıl :44:
ama olan olmuş, eskıde kalmış
durup durup eskı sevgılılerını hatırlatmak saçma dıye düşünüyorum
Ya benimde başıma bişey geldi bu sabah eşimin fecesini açtım eşim kullanmıyo şifresini bana vermişti sen bakarsın arada diye. Bu sabah açtığımda benir eden insanda bi msj gelmiş. Bişeyler yazmış ve ben sana hakkımı helal ettim ve sende et falan diye. çok sinirlendim. Tamda buara takmışken böyle bişey oması gerdi beni sabah sabah.
Ayrıca feceden baktım kız bizim düğünümüze gelen ortak bi arkadaşlarıyla yemekteymiş konuşuldu ve kız böyle birşey yaptı sanırım.
BU ARADA KENDİ KENDİME BU KONUYU BU KADAR TAKTIĞIM İÇİN KIZIYORUM.
tam anlamadim hewi, kiz sızın düğününüze mı gelmıştı?
şımdıde eşıne maıl atmış hakkını helal et dıye..
eğer öyleyse sakın eşıne bahsetme bıle, sıl mesajları, hatta engelle kızı
eşınede sakın bırşey sorma bu konuda
tabı bu benım fıkrım...
Bence de saklama canim, saklanilcak bi durum yok. Kizilacak ya da üzülcek bisey de yok ortada. Öylesine bi mesaj gibi geldi bana. Önemseme, kafana takma.
Ne sanki sizin evliliginiz pamuk ipligine mi bagli, böyle kücük bi mesajlasmayi kaldiramayacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?