Eşinizin sizi en sinir eden cümlesi nedir ?

sorma sağolsun altta kalmaz hiç canım tocam zaten bu aralar çok kk de dolaşıosun yasaklıcam diyip duruyo

Bir sürü kadın bir arada olunca korkmuştur :) Bir kadından bile korkarlarken, bir sürü kadın yüzünden başı derde girsin istemiyordur

Hanımlar çok hoşsunuz :)
Eşlerimiz ise bazen garip ama sevildiklerinden olsa gerek tatlılar da

​Allah ayırmasın ,huzurumuzu bozmasın...

sen kızıyosun ama ben burda okurken gülmekten bi hal oldum.

oğlanın devam sütü bitmiş dediğimde : bu çocuk sadece süt içiyor çok zayıfladı sütü sadece geceleri ver demesine uyuzzzz oluyorum benim oğlum18 aylık ve13,8 gram ya insafff

sen daha kendine bakamıyorsun ................... lu başlayan cümlesinin önüne istediği bir cümleyi getirmesiiii beni deliii ediyorrrr...

ilk zamanlar bebiş senın neyine derdiiiii şimdilerde çalışmak senin neyine oldu

Buna çok güldüm yaaaa..
Muhtemelen onun demek istediği sizin anladığınız gibi ya da ben de bir kadın olduğum için,kafa hep böyle çalışıyor..algılar böyle

Benimki de sürekli YAVAŞŞŞŞŞŞŞŞŞ der...
sinir oluyorum..
Kendininkinin kanı biraz yavaş akıyor da..
Çok aceleciymişim her işi gürültüyle ve fazla hızlı yapıyormurmuşum..
Onun ahesteliği de beni benden alıyor,o an ne yapıyorsa elinden alıp şip şak tamamlayasım geliyor..

sinir oldugum bi konuda tartistiktan sonra ayni seyi daha sonra tekrarladiginda yine ayni seyi yaptin cumlesinin karsiligi - ne zaman ? oluyo sinir oluyorum bi de tv izlerken ona birse anlattgimda tepkisiz kalip daha sonra bana bos bos bakmasina sinir oluyorum

sinir oldugum bi konuda tartistiktan sonra ayni seyi daha sonra yine ayni seyi yaptin cumlesinin karsiligi - ne zaman ? oluyo sinir oluyorum bi de tv izlerken ona birse anlattgimda tepkisiz kalip daha sonra bana bos bos bakmasina sinir oluyorum

ayy inanmıyorum yanlız değilmişim tv izlerken ona seslendiğim zaman zaten çok geç duyar beni ve tv izlerken birşey anlatınca tıpkı senin eşim gibi tepkisiz boş boş bakar çünkü dinlemiyorki tvden başka bişey görmüyorki erkekler tek birşey üzerine odaklanabiliyorlar

buna bayıldım süpermiş
ooo kızım seni niye aldım bu tam komedi
benim nişanlımda der laf arasında bana yardım eder misin diye oda hemen''eee ben bunları yapğacaksan niye evleneyim ki olur''
adamlar eşlerini ne olarak görüyorlar acaba anlamış değilim...

gelelim nişanlımın sinir sözlerine;
1)herşeyin başında veya sonunda aynen aynen diye sürekkli tekrar etmesi
2)bakarız,hallederiz,sen takma demesi(ben takmasam hoş onun umrunda bile değil ama neyse)
3)bana güzel sözler söyle dediğim zaman ben seni şımartmak istemiyorum ,içimde yaşıyorum sevgini demesi(ulan söylede bende bileyim değil mi?)yok anacım şımarırmışım sonra hep istermişim

valla şimdilik aklıma bunlar geldi canlar ama bu erkeklerin dna sında bir sorun var ama bilim bile çare bulamaz bunlara

benim ki de sürekli tamam der.mesela kendisi çok çocuk istiyo ama maddi açıdan hic hazır değiliz mantıksız bi şekilde sürekli bebek istiorum der ben de açıklama yapınca bak canım şuan olmaz bakamayız deyince hemen tamam der 2 gün sonra bir daha "çocuk istiorum."...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…