- 23 Kasım 2012
- 1.111
- 191
- 173
- Konu Sahibi Thinkerwoman
-
bu cümleler o kadar tanıdıkki :)
hepsi aynı anacım napcanakşam burdaki cümleleri eşime okudum bak aynı sen diorum eminim o adamların karısı da aynı senin gibidir diyo
Hazır cevapmış yani eşinde
sorma sağolsun altta kalmaz hiç canım tocam zaten bu aralar çok kk de dolaşıosun yasaklıcam diyip duruyo
Hallederiz (bu genelde, geleceğimizle ilgili maddi konularda eşya vs mevzularında)
Haklısın (ama bildiğini okumaya devam eder)
Ne alakası var? (işime gelmiyor)
Bilmiyorum (bişey sorarım)
Susar niye cevap vermiyorsun derim "saçmalıyorsun çünkü" der
yemek yerken "yoğurdun var mı, pul biberin var mı" gibi soruları delirtir beni,
ya ben garson muyum aşçı mıyım neden benimmiş gibi soruyorsun yoğurdu.
aslında bi kaç şey daha var ama tesadüf görürse kızar :)
ilk aklıma gelenler bunlar, yine olursa yazarım
Bir konu ile ilgili ısrar ettiğimde o ise tam tersini düşündüğünde "bu fikri kim aklına soktu, kimden etkilendin?" der çıldırırım....
onun demek istediği: biz hep uyumluyuz benzer fikirlerimiz olur farklı bir karar aldığına inanamıyorum..
benim anladığım: sen düşünmekten acizsin biri demese bu fikir aklına gelmezdi
sonra deliriyorum tahmin edersiniz ki
sinir oldugum bi konuda tartistiktan sonra ayni seyi daha sonra yine ayni seyi yaptin cumlesinin karsiligi - ne zaman ? oluyo sinir oluyorum bi de tv izlerken ona birse anlattgimda tepkisiz kalip daha sonra bana bos bos bakmasina sinir oluyorum
ay maşallah diyelim güzelim böle erkek yok ki bizde 9 aylık evliyiz ama hiç bu kadar ince olduğunu görmedimsöylene söylene sofradan tabak kaldırtırım en sonunda derkii oooo kızım bu işleri de ben yapcaksam seni niye aldım
belirsizlikten nefret ederim. bi soru sordugumdaa BAKARIZ,HABERLEŞİRİZ, HELE O GUN BI GELSINN
deli oluyorummm deliiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?