Eşinizin sizi en sinir eden cümlesi nedir ?

Aynısını benim sevgilim yapar benden fazla bakar aynaya "çok mu yakışıklıyım ne" der bazen çok şeker oluyo ama bazen abartır saçlarını dağıtmak gelir içimden

benimde hoşuma gidiyo ama fazla şımarmasın diye 'hadi hadi çıkıyoruz hayatım' deyip alıyorum aynanın karşısından

Son düzenleme:
hafta içi akşam 6 buçuğa kadar çalışıyorum malum temizlik hafta sonuna kalıyor cumartesi full time temizlik yemek ve misafirle geçiyor akşam çok yoruldum bugün deyince
'ne yaptın ki' demesine gıcık oluyorum
birde yaptığım şeye illaki kusur bulmasına ve 'senin yaptığın anca bu kadar olur' demesine sinir oluyorum
gecenin 11 inde oturma odasının koltuğunda 'ben biraz kestireyim' demesine gel birlikte gidip uyuyalım dediğimde bu saatte 'uyunur mu tavuk muyuz' demesine gıcık oluyorum yaa (sanki 11den sonra kestirince tekrar kalkıp oturacak)

* Kafa ütüleme
* Gözlerimi dinlendiriyorum
* Uyku halinde "Kalkdim" demesi
* Koltukta oturma seklimi degistirirken "Mutfagami gidiyorsun?"

Kocamin allahtan öyle sag solda esyasini birakma huyu yoktur :)

puhahah benim kocamı anlatmışsın hor hor uyuduğunu farkettiğimde gözlerimi dinlediriyorum der yuh artık o nasıl göz dinlendirmek derim bende demekki uyusa deprem oldu sancam

kızlar topik çok hoş olmuş yaa sabah sabah baya güldüm Allah da sizi güldürsün ben 3 aylık evliyim henüz ..eşime o kadar öfke dolmadım henüz ama
şunları çok duyuyorum
-çok alıngansın alınmak sadece sana mahsus dimi
- ne olur ki aşkım sen kaldırsan yerden bunu elin mi eskir şurda bi tv keyfimiz var
-aşkıııım hadi bi kahve yap da içelim,ardıdan aşkım hadi bi mısır patlat, aşkııım hadi meyve getiriver
-arabanın anahtarı nerde en son sana vermiştim
gibisinden.... ama genel olarak şunu farkettim ki herkes eşini çok seviyor.. evli olmak güzel bi duygu ...kızsan da küssen de eninde sonunda dönüp gülebildiğin bi eşimz varsa şanslıyız galiba bu devirde

annemle iyi olucaksın...en çok öfkelendiren cümlesi bu sonrasındada kavga edince sen delisin psikologa getiricem demesıne uyuz oluorum ve birde biraz sus demesi sanırım.

ay çok güldüm kızlar Allah da sizi güldürsün

ben de yazayım bikaç şey;
su verir misin? (adam hiç sürahiye dokunmuyo diyebilirm hep ben veriyorum hep ben)
sonra o suyu içer dibinde herseferinde benim için bi damla bırakır şak diye yüzüme atar gıcık olurum
kızım elindekileri birilerine vermeye bayılır. ben mutfaktayken de eşim ilgilenir sağolsun. ama kız buna bişey uzatır duyarım o da aa hadi bak kızım onu annene götür ver diye postalar çocuğu yanıma

he bir de pijamaları, çorapları kirlileri genellikle olmaması gereken her yerdedir. ben de gördüğüm yerde söylenirim.
büyüğünüz ayrı dert küçüğünüz ayrı dert falan diye. bizimki de hemen başlar 'ne olur yani ne olur bi kere de sen alsan yerine koysan şunları söylenmeden'diye.. bende film kopar orda

şu aralar
_ 2 yıldır beni çocuk için oyaladın yok folik asit yok kilo vrecem yok test yapacam diyerek oyaladın
demesine sinr oluyorum. daha evleneli 2 yıl bile olmadı :) sanki evlenr evlenmez çocuk yapmalıymışım gbi.:)

film izleyeceğimiz zaman 1 saatte ortak bir film beğenip seçemiyoruz. bir an önce seçelim diye kabul ettiğim film başladıktan sonra yarım saat içinde uyuyakalıp; bir sonraki film seçme törenimizde daha önce uyuduğu filmleri gösterip ''bunu izlemedik sanırım bence bu olsun'' dediğinde gırtlağını sıkasım geliyor.

-aşkım kahve
-aşkım cips
-aşkım bişey

köpek ya

kocişimi çokk seviyorum ama bazı cümleleri fıtık olacak kadar çok yahu :) 2 haftada 1 amcamlara gidelim bunun yüzünden çok tartışmışlığımız oldu yani, annemleri ara çaldır vs. ,yemekten sonra çay içeriz bazen nescafe ardından hemen meyve, sonra soluksuz çerez getirirmisin mısır patlat karıcım :)) yatana kadar aralıksız istekler devam ediyor ve o kadar yemesine rağmen kiloda alamıyor deli oluyorum ben yesem şişiyorum :) memleketi özledim oraya yerleşelim annemlerle yaşarız hep beraberr ( aşırı ana kuzusudur tek laf ettirmez laf çarpıtırsan felaketin olur ), yolda yürürken sağıma geç soluma geçme olayı, perdeleri açma açtınmı bakan oldumu sen baktınmı, kapıyı açtınmı çalan oldumu, kimse beni sevmiyo (bi isteği olduğunda üşendiysem) kimse bişey getirmiyo :) ayy çok varda aklıma gelmiyo daha :))))))

Ya şu çorap derdi çoğumuzda var sanırım
Hiç görmedim ki kirlilere attığını
Bazen toplamıyorum biraz geçiyo sonra yıkanacağı zaman evde çorap avına çıkıyorum
Salondan, yatak odasından çorapları topluyorum

Bide kıyafetlerini çıkarıp sağa sola atıyo sinir oluyorum

''Yapacak bir şey yok''
Tamamen eşimi tanımlayan bir cümle.Her konuya,duruma uyduğunu düşünüyor.Uyuz oluyorum

hahahaha çok güldüm benim eşimde hep aynı cümleyi kullanıyor uyuz oluyorum:) bi de yerli yersiz kullanıyor onu, bi kere hangi durumlarda yapacak bişey yok dersin diye ona açıklama bile yaptım ama farketmedi yine yerli yersiz bu cümleyi kullanıyor:)
Hee bi de "Kısmet" ona da çok sinir oluyorum

Herşeye 'Tamam' demesi..

Bu güzel bişey gibi görünebilir ama nadirde olsa tamam dediklerini uygulamayıp geçiştirme olduğunu farketmek çok acı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…