- 29 Eylül 2012
- 4.121
- 753
- 248
- Konu Sahibi Thinkerwoman
-
benimki de böyle ya..
hatta şöyle diyor ; şunu şöyle yapsan daha iyi olurdu sanki ama sen bilirsin. sen işini bilirsin
Benimki de böyle ya..
Hatta şöyle diyor ; şunu şöyle yapsan daha iyi olurdu sanki ama sen bilirsin. Sen işini bilirsin
öncelikle her yemekten sonra "aşkım çay koydun mu"
ben filanca yere gidelim deyince "o gün gelsin bakarız"
bunlara kıl oluyorummmmmmmm
enazından askım diyo adamçay koy kız da diyebilirdi
Sanırım ben çok şanslıyım, yorumları okudum da çay pek içmez istemez, çorapları ortada bıramaz hatta ben bırakırım o bırakmazkıyafetlerini bir kere bile toplamadım.. Eve gidince ödüllendirmeliyim onu
şaka yapıosun kesinlikle hergün ödüllendirmelisin tatlım valla bravo :)
Değil mi hala nankörlük yapıyorum bende. Adam bazen gömleğini bile kendi ütülüyor, akşam çerezleri içcekleri de benden istemez, sen sakın kalkma dinlen der, getirir öünüme koyar..
Ama belirteyim canım yeni evliyiz4. aya gireceğiz cicim ayı olsa gerek
ben sadece yemek yapıyorum sofrayı eşim kurar, kaldırır.. hatta temizliğide ağırlıklı olarak o yapar.. acaba eşim beni niye aldıay maşallah diyelim güzelim böle erkek yok ki bizde 9 aylık evliyiz ama hiç bu kadar ince olduğunu görmedimsöylene söylene sofradan tabak kaldırtırım en sonunda derkii oooo kızım bu işleri de ben yapcaksam seni niye aldım
ben sadece yemek yapıyorum sofrayı eşim kurar, kaldırır.. hatta temizliğide ağırlıklı olarak o yapar.. acaba eşim beni niye aldı
Yapı meselesi işte canım yaa..herkez farklı.. Allah bu günlerimizi aratmasın diyelim :) Mutlu olun da gerisi boş canım
sus kız nazar değdircen adama
-Sabah geri giycem çoraplarım temiz ondan buraya koyuyorum...
gecen hafta 3 yıldır soyledıgım seyı yaptım pıs coraplarını sepete atmadıgı salonun ortasına bıraktıgı ıcın sureklı tartısıyoruz ellemıycem nekadar durucak bakalım dedım adamın umru bıle olmadı camı acıp tam 6 cıft corabı asagı fırlattım gecenın bır yarısı bana pıskın pıskın ne oldu sımdı onları attında artıss dedı!
sabah gıderken toplamıs yoldan olurda bukadar olmaz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?