Eşinizin sizi en sinir eden cümlesi nedir ?

benimki de böyle ya..

hatta şöyle diyor ; şunu şöyle yapsan daha iyi olurdu sanki ama sen bilirsin. sen işini bilirsin

Aslında güzel bişey. Bence burada ki amaç kırmamak ve polemik yaratmamak.

Benim eşimde sürekli kullanır bu lafı aman yine de nazar değmesinde. :) yemeğe çıktıüğımzda ne yiyelim dediğimde bile sen bilirsin diyor

Bazen sinir bozucu oluyor ama çünkü yanlış bir karar olursa kendimi suçlu hissediyorum. bu erkekler çook çakaaal :)

öncelikle her yemekten sonra "aşkım çay koydun mu"
ben filanca yere gidelim deyince "o gün gelsin bakarız"

bunlara kıl oluyorummmmmmmm

aynen benim eşimde öyle çay koydunmu, çoraplarım nerede, kazağım nerede,1 gün önce kir sepetine atılan pantolonu için pantolonumu yıkanmadınmı daha ohooo seneye yıkarsın

Sanırım ben çok şanslıyım, yorumları okudum da çay pek içmez istemez, çorapları ortada bıramaz hatta ben bırakırım o bırakmaz kıyafetlerini bir kere bile toplamadım.. Eve gidince ödüllendirmeliyim onu

şaka yapıosun kesinlikle hergün ödüllendirmelisin tatlım valla bravo :)

şaka yapıosun kesinlikle hergün ödüllendirmelisin tatlım valla bravo :)

Değil mi hala nankörlük yapıyorum bende. Adam bazen gömleğini bile kendi ütülüyor, akşam çerezleri içcekleri de benden istemez, sen sakın kalkma dinlen der, getirir öünüme koyar..

Ama belirteyim canım yeni evliyiz 4. aya gireceğiz cicim ayı olsa gerek

ay maşallah diyelim güzelim böle erkek yok ki bizde 9 aylık evliyiz ama hiç bu kadar ince olduğunu görmedim söylene söylene sofradan tabak kaldırtırım en sonunda derkii oooo kızım bu işleri de ben yapcaksam seni niye aldım

ben sadece yemek yapıyorum sofrayı eşim kurar, kaldırır.. hatta temizliğide ağırlıklı olarak o yapar.. acaba eşim beni niye aldı
Yapı meselesi işte canım yaa..herkez farklı.. Allah bu günlerimizi aratmasın diyelim :) Mutlu olun da gerisi boş canım

sus kız nazar değdircen adama

işte buna güldüm ya bencede bu kadar da olmaz

Bir konu ile ilgili ısrar ettiğimde o ise tam tersini düşündüğünde "bu fikri kim aklına soktu, kimden etkilendin?" der çıldırırım....

onun demek istediği: biz hep uyumluyuz benzer fikirlerimiz olur farklı bir karar aldığına inanamıyorum..

benim anladığım: sen düşünmekten acizsin biri demese bu fikir aklına gelmezdi

sonra deliriyorum tahmin edersiniz ki

birşey istedıgınde ben yapmadıgımda 'ben senin kocan degilmiyim 'der (sanki bilmiyorum ben onun ne olup olmadıgını )
hayatım sana bırsey sorucam dedıgımde 'hadiiiiiii bakalımm bugun neye taktın ' der
sinir olurum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…