Eşinizin sizi en sinir eden cümlesi nedir ?

Isten gldigi zaman sordugum hic bir soruya cvap vermemesne gicik oluyorum hic knusmadanda yasayabilir ben oflayip puflayincada "valla icimi daralttin" der dahada gicik olurum

kıyafetlerini kendisinin dolaptan almasını hic istemem cünkü en altakini ceker dılap allak bullak olur
her seferinde derim böyle mi alınırr nehal ediyon dolabı hep aynı cevap ya nasıl alcamm demessii deli oluyom

Bazen şaşırdığımda veya sinirlendiğimde genelde tepkimi susarak gösteririm, Soru sorsa cevap vermem, Düşünceli bi hal alırım.
O da bana hep "Ah bi konuşabilse..." der

"benimle evlenir misin?"
bana doğru düzgün evlenme teklif etmediğini sürekli yüzüne vurduğum nişanlım, ne zaman sinirlensem bu cümleyi kurup sinir katsayılarımın tavan yapmasına neden olur.
birgün bana evlenme teklif ederken boşanacaz ama ne zaman

ay cok tatli konu ya

bende benimkminin konusmamasina cok gicik olurum..

ben klasik kadin fitrati olaraktan kafami taktigim bir konuyu konusmadan rahatlayamam ama o sinirliyken konusmaktan hic haz almaz.. su an konusmak istemiyorum der buna deli oluyorum.. sonra yine konusmaz ama.. benden de normal davranmami bekler..

en çoook sen beni para makinesimi sanıyosun demesine (fazlada aldığım paraların zor günler için olduğunu bilmiyor garibim) onun haricinde de bu aralar diline çok dolandı iki lafın başında bana panpa diyip duruyor gıcık oluyorummm

Bu ne ya hiç giymeseydin...(ki asla açık giyinmem çok dikkat ederim ama o illa bir açıklık bulur)

Aşkım ben hallederim sen üzülme merak etmeeeeeee......

o üstündeki ne burası istanbul değil
çok makyaj yapıyorsun hayatım makyajsız daha güzelsin haberin yok
akşam geç gelicem merak etme sen yat uyu
çok çocuksun hala büyütemedim seni

Hem işte hem evde herşeyi dört dörtlük yapmaya çalışıyorum.
Uğraşıyorum,didiniyorum yoruluyorum.
Biraz kanapeye uzandığımda çok uyuşuksun diyor bana.
Ben de benim bir fişim yok takınca prize şarz olamıyorum maalesef diyorum.
Benim gibi kadına denecek laf mı bu yahu...

-Kahvaltida bu mu var?
( sucuklu yumurta ve yumurtali ekmek ayni anda ve daha bir suru sey olmasina ragmen)
-Tamam geliyorum

haftanın 6 günü %90 ayakta geçiriyorum hatta işten geldiğimde direk yatış saati 23:00 oturma hiç yok.geri kalan 1 günü de dizim var onu izliycem ya adamın bütün sıkıntısı dizi başlar başlamaz beliriyor.yok belim ağrıyo krem sürsen yok tırnak makası nerde yok telefonumu bi getir yada şarja taksan bir sürü şey valla bunaltıyo bazen ben de ona maç izletmiyorum ufaklığı salıyorum üzerine sinir küpü oluyo valla yaşasın kötülük aslında okadar çok şey varki hangisini söliyim

1- işten gelince eğer anlatıcağı birşey varsa ve ben dinemezsem yandık ama benim anlatıcağım şey tek kelimeyse 10 kez tekrarlatır
2-yemeğe oturduğumuzda hiç sıkıntısı bitmez ve ben hep enson kalkarım ben ona dolaptaki isteklerini taşıyana kadar karnını doyurur sağolsun
3-oda spreyini nereye saklarsam saklayım onu bulur ve düğmesini kapatır.
4-kanepenn oturma kısmına serdiğim örtü her eve geldiğimde kaldırılmıştır.
5-yatarken tv kumandadan kapatırım fişi çekmemişsem yandık fiş takılıykende elektrik geliyomuş yeni konumuz bu bu aralar

amaan herşeye rağmen bende seviyorum kocişimi sevdiğim şeyleride var nekadar tek tük olsada

Son düzenleme:
Nişanlıma herhangi bir şey yapması konusunda <hayatım, bak bunu hallette sonra sıkışma> diyerek uyardığımda bana <lazım olunca yaparım, hayatım> diye görevini ertelemesi......

Bana kızdığı, beni kıskandığı zamanlarda benden AÇIKLAMA BEKLER ve açıklamaya çalıştığım zamanda :) LÜTFEN UZATMA der , beni çıldırtır çıldırtır. :)

benimki cümle değil davranışlara döndü kusura bakmayın çok kaptırdım

-Kocayı seviyor musun sen?
-Kocayı iyice boşladın sen?
-Bu akşam evde yemek var mı yoksa yine açmıyız?(Her akşam 3 çeşit yemek vardır)
-Ahhh ahhh karımı mutlu etmek için sabahhhtann akşama kadar çalışıyorum!!(sanki ben yan gel yat osmanım)
-Kırmız oje sana yakışmıyor,siyahta sürme satanistlere benziyorsun!!

-Mavi gömleğim ütülendi mi?

-Hayır kirlide.

-Ütüle o zaman

Yok yok üstekinden daha çok sinir olduğum bir replik var:

Akşam 21:30 sularında tv karşısındaki koltukta gerçekleşir bu replik genelde;

_hoooooooooooooorrrrrr!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…